تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 146 از 221 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من تو باشگاه از تردمیل استفاده میکنم ولی 5 دقیقه که میدوم فورا کسل میشم و حوصلم سر میره با این که هنوز انرژی دارم روش خاصی میتونید پیشنهاد بدید؟
    +
    ادم تو فضای ازاد بیشتر میتونه بدوه یا رو تردمیل؟
    +
    ایا درازنشت و کلا ورزش های ناحیه شکم باعث رفع گودی کمر میشن؟اگر نه چه ورزشایی؟
    +
    واسه یه همچین بدنی در چه حدی باید کار کرد زیاد و شدید یا معمولی؟و اینکه چقدر زمان میبره

----------------------------------------------
    خیلی ممنون
    Last edited by moh72; 18-12-2012 at 19:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تو باشگاه از تردمیل استفاده میکنم ولی 5 دقیقه که میدوم فورا کسل میشم و حوصلم سر میره با این که هنوز انرژی دارم روش خاصی میتونید پیشنهاد بدید؟
    +
    خب این دلیلش نداشتن انگیزه کافی هست...شما یکم در مورد فواید ورزشهای هوازی ( یکیش همین تردمیل ) تحقیق کن و اینکه چه تاثیر فوق العاده ای در کم کردن چربی ها داره..اون وقت دیگه حوصلت سر نمیره..
    .
    اکثریت مردم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در این مورد فقط فکر میکنن با رژیم گرفتن میتونن چربی هاشون رو اب کنن...ولی این رو نمیدونن که با ورزشهای هوازی سرعت اینکار به مراتب بیشتره...
    .
    فضای ازاد خوبی که داره اینه که هوایی که تنفس میشه ازادتر و بهتره ( البته مطمئنا هوای تهران نه ) و به همین دلیل احساس شادابی بیشتره و اینکه در حین انجام ورزش میتونی به اطراف هم نگاهی داشته باشی ..
    .
    ولی اگه تو باشگاه میخواین هوازی کار کنید بهترینش اینه که از موسیقی هایی که خیلی دوست دارید استفاده کنید ... یا روش دیگه اینه که برنامه هوازیتون رو تنوع بدید..یه بار تردمیل ....یه بار دوچرخه و حتی از طناب میتونید
    .
    استفاده کنید....در کل همیشه مد نظرتون باشه این انگیزه و هدفه که به انسانها قدرت انجام کاری رو میبخشه...اینه که یک نفر با مجهزترین تردمیل و دستگاههای هوازی نمیتونه کاهش وزن داشته باشه ولی یکی با طناب به
    .
    پیشرفتهای فوق العاده ای دست پیدا میکنه..

3. 5 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

+
    واسه یه همچین بدنی در چه حدی باید کار کرد زیاد و شدید یا معمولی؟و اینکه چقدر زمان میبره
    بله انجام حرکات شکم برای گودی کمر مفیده ولی تمرینات مربوط به گودی کمر تمرینات جداگانه ای هستن که اگه گودی کمرتون زیاده باید اونها رو انجام بدید..ولی حرکت فیله رو هم امتحان کنید برای گودی کمر عالیه...
    .
    اینجوری نمیشه گفت برای ساخت یه همچین بدنی چقدر زمان لازمه....و همینطور نمیشه گفت که چقدر باید میزان تمرینات شدت داشته باشه..برای همچین مواردی باید یک مربی کار بلد ( نه مربی باشگاهی که برنامه نوشتنش
    .
    5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره ) بدن شما رو ببینه و بر اساس ژنتیک و تیپ بدنی شما براتون برنامه تمرینی ، غذایی و تمرینات هوازی تنظیم کنه...

5. 4 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

+
    +
    +

----------------------------------------------
    خیلی ممنون
    صحبت های مجید کامل و خوب بود.
    در رابطه با بقیه سئوالات:
    منظورتون از گودی کمر همون قوس کمر هست؟
    شما زمانی قوس کمر داری که وقتی به دیوار تکیه بدی، بیشترین فاصله بین کمر و دیوار بیشتر از 4 انگشت باشه. در غیر اینصورت کاملاً طبیعیه.
    اگر قوس کمر داشته باشید، بله دراز نشست خیلی کمک میکنه.

اما اگه منظورتون از گودی کمر، قوز به سمت بیرون هست، باید سعی کنید حرکت فیله زیاد انجام بدید.

عکسی که نشون دادید یه هیکل کاملاً معمولیه و طرف روی خیلی از قسمتهای بدنش هنوز کار نکرده. اگه حرکات رو درست انجام بدید بعد از حداقل 4 تا 6 ماه میتونید هیکلی بهتر از این داشته باشید.
    مصرف مکمل و کراتین هم میتونه سریع تر این کار رو انجام بده.

7. 4 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یک سوال دیگه واسه اینکه عضلات حجیم تر بشه باید وزنه ها حتما طوری باشه که ادم به زور بلندشون کنه؟
    مثلا میشه همش (برای مثال) با پرس سینه 20 کیلو زد تا عضلات تا یک حدی حجیم بشن چون نمیخوام زیاد حجم داشته باشم فقط میخوام بدن ورزیده ای داشته باشم
    بخوام یه جور دیگه بگم اگه وزنه به راحتی بلند بشه دیگه باعث حجیم شدن عضلات نمیشه؟
    +
    میشه حرکات مربوط به گودی کمر رو بگید یه لینک بدید یا عکس بزارید؟ خودم چند بار کلی گشتم ولی هر سایتی یه چیزی زده
    Last edited by moh72; 18-12-2012 at 21:57.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

یک سوال دیگه واسه اینکه عضلات حجیم تر بشه باید وزنه ها حتما طوری باشه که ادم به زور بلندشون کنه؟
    مثلا میشه همش (برای مثال) با پرس سینه 20 کیلو زد تا عضلات تا یک حدی حجیم بشن چون نمیخوام زیاد حجم داشته باشم فقط میخوام بدن ورزیده ای داشته باشم
    بخوام یه جور دیگه بگم اگه وزنه به راحتی بلند بشه دیگه باعث حجیم شدن عضلات نمیشه؟
    +
    میشه حرکات مربوط به گودی کمر رو بگید یه لینک بدید یا عکس بزارید؟ خودم چند بار کلی گشتم ولی هر سایتی یه چیزی زده
    تکرار آخریت رو باید به زور بزنی حتی در صورت امکان وزنه طوری انتخاب بشه که آخرین تکرارت رو به کمک یه نفر دیگه بزنی. ولی نه اونقدر سنگین که فقط اولی رو خودت بزنی!
    شما نترس ، حجم عضلات اینقدر دیر زیاد میشه که جای اینجور نگرانی ها نیست. فوقش وقتی که به حجم دلخواه رسیدی دیگه از اون به بعد سنگینش نمیکنی!

حرکات مربوط به پیشگیری از گودی کمر یا درمان؟

10. 3 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تکرار آخریت رو باید به زور بزنی حتی در صورت امکان وزنه طوری انتخاب بشه که آخرین تکرارت رو به کمک یه نفر دیگه بزنی. ولی نه اونقدر سنگین که فقط اولی رو خودت بزنی!
    شما نترس ، حجم عضلات اینقدر دیر زیاد میشه که جای اینجور نگرانی ها نیست. فوقش وقتی که به حجم دلخواه رسیدی دیگه از اون به بعد سنگینش نمیکنی!

حرکات مربوط به پیشگیری از گودی کمر یا درمان؟
    نه حرکات مربوط به درمان

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

برای درمان شما باید به پزشک مراجعه کنید چون اصلا ممکنه حرکات با وزنه برای شما خطرناک باشه!!
    دیسک کمر دو نوع هست یه نوعش مهره ها به سمت داخل شکم میره یه نوعش مهره رو به پشت میزنه بیرون ، بر حسب اینکه دیسک از کدوم نوع باشه و البته با اجازه ی پزشک حرکات مخصوصی هست در بدنسازی که به بهبودش کمک میکنه.

13. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

امتحاناتم شروع شده این 2 , 3 هفته ـس نرفتم باشگاه بدنم پوکیده ... 5 کیلو کم کردم !
    کلا باید بیخیال بدن سازی شد ... 1 سال میری 1 هفته نمیری میشی همونی که اول بودی ...
    بعد امتحانات میرم همون رشته ای که قبلا میرفتم ( کشتی ... )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین کشتی که شما اشاره کردی...یه کشتی گیر واقعی رژِیمها و تمرینات بسیار دشواری داره که اگه 1 ماه تمرینات رو رها کنه...امادگی و استقامت یک ماه پیش رو هیچ وقت نداره..
    .
    این طرز فکر اشتباهه که فکر کنیم بعد از رها کردن بدنسازی ، بدنمون به حالت عالی و تراشیده باقی میمونه..خیر اصلا اینطور نیست..هیچ ورزشی اگه منظم و همیشگی نباشه همینه..
    .
    در کل اینها همه به علاقه شما بر میگرده اگه واقعا کشتی رو زیبا تر و دلچسب تر میدونید اصلا نیازی نیست که به زور بدنسازی رو تحمل کنید..

16. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •