سلام
برای تغییر رمز yahoo mail چه کار کنم؟
سلام
برای تغییر رمز yahoo mail چه کار کنم؟
وارد میل یاهو می شی.
در بالای میل گوشه سمت راست یه جا هست که عکستو اگر گذوشته باشی اونجا نمایان می شه و اگر عکس نذاشته باشی یه شمایی از آدم اونجاست. کنارش هم نوشته
Hi Name
که به جای
Name
اسم شماست
روی اون با ماوس می رید
یه منو ظاهر می شه که توش یه قسمت داره به نام
Account info
اونو کلیک می کنید احتمال زیاد صفحه جدید باز می شه که از شما دوباره رمز عبورتونو می خواد
رمز عبورتونو درائنجا وارد می کنید و وارد قسمت
Account Information
می شید در اون قسمت
Sign-In and Security
Change your password
بعد از کلیک روی گزینه بالا وارد صفحه عوض کردن پسورد می شید.
در اونجا ابتدا پسورد قدیمی و سپس پسورد جدید و تکرار پسورد جدید رو وارد می کنید و دکمه سیو رو می زنید
همین
موفق باشید
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم با یه مشکل مواجه شدم دوستان راهنمایی بفرمایند هنگامی که وارد میلم می شم در قسمت Conversations تمام گزینه ها رو تیک می زنم و با اینکه گزینه Delete رو می زنم اما هیچی پاک نمی شه با استفاد از یاهو مسنجر هم که وارد می شم قسمت Conversations History باز هم پاک نمی شه و این ارور رو می ده
"Failed to process your request, please try again later "
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
من در میل ، این بخش conversations رو نمی بینم. اگر منظورتون پاک کردن حافظه مسنجر هست، یه چیزی ولی میل که نداره تا اونجا که می دونم
هنگامی که وارد ایمیل می شیم گزینه Inbax زیر گزینه Inbax گزینه conversations وجود دارد که گفتگوهای چت در این پوشه ذخیره می شه که همچنان محتویات آن پاک نمی شه
این اروری که میده به خاطر سرعت اینترنتون هست
با این وضعیت اینترنت ایران لود شدنش با مشکل مواجه میشه.
ببخشید
من از کلاسیک استفاده می کنم
اینجا ایرانه
میل پلاس نمی کشه
اگر نظر من رو بخواهید
از مرورگری مثل اوپرا یا فایرفاکس استفاده کنید
وارد ایمیلتون بشید
جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنید
رفرش رو بزنید
برای همیشه به کلاسیک برگردید
در این مورد یه راه بچگانه هست و اون اینکه با وارد کردن بخشی از آخرین متنتون در بخش سرچ، محتوای مسنجر رو گیر بیارید و پاک کنید
بهترین کار در کل، این هست که به جای این کارها، از یاهو مسنجر استفاده کنید
و به بگید همه آرشیو رو پاک کنه
یه چند روزی صبر کن.
از یه کامپیوتر دیگه اقدام کن
از یه سرویس اینترنت دیگه اقدام کن
از مرورگز دیگه تلاش کن
اگگر جواب نداد بیا اینجا دوباره ببینیم چی کار کنیم
سلام به دوستان عزیز بالاخره مشکل حل شد نمی دونم حالا به قول دوستان از سرعت اینترنت بود یا مشکل مرورگر اما فایرفکس من نسخه 20.1 بود اما با این مرورگر که وارد می شدم نمی تونست پاک کنه حتی مرورگر رو ریست کردم و تمام افزونه های آن را غیر فعال کردم اما نشد اما امروز با مرورگر سافاری که وارد شدم مشکل حل شد . از تمامی دوستانی که وقت گذاشتند و به سئوال بنده پاسخ گفتند کما ل تشکر و قدردانی رو دارم .
سلام. ببخشید این گزینه Turn on SSL از منوی میل آپشنز چه کار میکنه؟ یک غلطی کردم و تیکش رو زدم حالا اصلا وارد میل نمیشه! یا اگرم میشه نصفه و نیمه باز میکنه صفحه رو!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)