تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 1185 اولاول ... 46961361421431441451461471481491501561962466461146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

سلام دوستان یه ادکلن میخام که 1- مردونه 2 - فعلا 50 تومن دارم ولی اگه ارزش داشته باشه تا 80 تومن هم میتونم هزینه کنم 3 - برا فصل پاییز باشه 4 - چون بیش تر از یه بار تجربه ندارم نمیدونم از تلخی خوشم میاد یا شیرینی 5 - خودم با سرچی که کردم Dunhill Desire و D&G the one gentleman روانتخاب کردم به نظرتون چطورن کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یادمه یکی از بچه ها گفت ادکلن های کرید رو تست کرده من چنتایی تست کردم میشه اونایی هم که تست کردین بگین نظرتونو چون میخوام بخرم میخوام نظر شما رو هم بدونم هر چند اخرش سلیقه شخصیه اما دونستن اینکه جمع چه بویی رو میپسندن هم خوبه
    من خودم فقط آیریش تووید رو تست کردم که بوش رو پسندیدم ...معروف ترین و بهترین عطر کرید به نظر اکثریت همین هست...
    ولی حتما سیلور مانتین واتر و امپریال رو تست کن و همینطور اریجینال وتیور مخصوصا سیلور مانتین رو که خیلی طرفدار داره...

3. 2 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز اینارو تست زدم.

Hermes D'Orange Vert by Hermes بویه پوسته لیمو ترش میده.باحال بود.

Diesel Only The Brave بوش شبیهه دانهیل قرمز بود.ولی به نظره خودم خیلی خوشبو تر بود.

Emporio Armani IL‎ -بویه ملایم و با حالی داره-بویه پودر لباسشویی خیلی خوشبو میده.موندگاریش فکر کنم کم

باشه.

ZEN Shiseidoآبی هم تست کردم.بویه طالبی میداد.

یه مدل آرمانیه هم تست کردم اسمش یادم نیست ولی شبیهه لالیک مشکی بود بوش ولی بازم خیلی باحال

تر بود.

در کل دوباره رفتیم خودمون رو اغفال کردیم.خدا بگم چکارشون کنه با این ادکلوناشون.

راستی اگه کسی ادکلون نصفه یا کمتر چیزی داشت که فروشنده بود پی ام بده شاید به کاره ما اومد.
    Last edited by cyber861; 29-08-2011 at 00:04.

5. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آپدیت : فروخته شد

من دیروز یک Dior Homme Intense صد میلی هدیه گرفتم و فقط یک بار برای تست اسپری کردم ولی میخوام بفروشمش ، %25 زیر قیمت میدم . قوطی و حتی سلفونش با برچسب CD هم سالم سالم هستش
    قوانین فروم اجازه تبلیغ برای فروش رو میده؟
    دوستان در این مورد هر سوالی داشتید یا اگر خریدار هستید لطفاً پیغام خصوصی ارسال کنید

Last edited by deadfox; 06-09-2011 at 15:09.

7. 2 کاربر از deadfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

يه سوال داشتم ولي قبلش عطري كه سوال دربارشه رو معرفي كنم:

Incanto Essenstial عطر مورد علاقه و البته هميشگيه منه كه به نظرم براي افراد زير 25 خيلي خوب و عاليه.فقط يه بار البته ازش خريدم.قيمتش هم 35 تومن بود تو آبادان.با وجود قيمت پايين بسيار راضيم ازش.

حالا سوالم:من كرجم.كسي جاييو ميشناسه اصل اين عطر رو بفروشه؟

البته مردونش
    آخه اين عطر For womenش خيلي طرفدار داره.اينقدر حواس ها به سمته زنونش رفته كمتر ديدم مردونشو جايي بيارن يا بزنن.(با اين كه به نظرم خوشبوه و براي جوونا خيلي خوبه.ماندگاريشم كه خيلي راضيم)
    Last edited by Arrowtic; 28-08-2011 at 16:41.

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

يه سوال داشتم ولي قبلش عطري كه سوال دربارشه رو معرفي كنم:

Incanto Essenstial عطر مورد علاقه و البته هميشگيه منه كه به نظرم براي افراد زير 25 خيلي خوب و عاليه.فقط يه بار البته ازش خريدم.قيمتش هم 35 تومن بود تو آبادان.با وجود قيمت پايين بسيار راضيم ازش.

حالا سوالم:من كرجم.كسي جاييو ميشناسه اصل اين عطر رو بفروشه؟

البته مردونش
    آخه اين عطر For womenش خيلي طرفدار داره.اينقدر حواس ها به سمته زنونش رفته كمتر ديدم مردونشو جايي بيارن يا بزنن.(با اين كه به نظرم خوشبوه و براي جوونا خيلي خوبه.ماندگاريشم كه خيلي راضيم)
    perfumeshopping داره. با پست به گفته دوستان رایگان می فرسته.

11. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام رفقا ... خوبید ؟
    من میخوام یکی از محصولات ریو کالکشن رو بگیرم خواستم از دوستانی که استفاده کردند نظرشون رو بگند . اینکه از کیفیت ادکلن راضی بودند و کدوم محصولاتش رو بهتر و با کیفیت تر میدونند .

1- دیور اینتنس
    2- گوچی گیلتی
    3- بلو د شنل
    4- وود اوشن وت وود
    5- هی وود
    6- اونلی د بریو
    7- شنل الور اسپورت

ممنون

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام رفقا ... خوبید ؟
    من میخوام یکی از محصولات ریو کالکشن رو بگیرم خواستم از دوستانی که استفاده کردند نظرشون رو بگند . اینکه از کیفیت ادکلن راضی بودند و کدوم محصولاتش رو بهتر و با کیفیت تر میدونند .

1- دیور اینتنس
    2- گوچی گیلتی
    3- بلو د شنل
    4- وود اوشن وت وود
    5- هی وود
    6- اونلی د بریو
    7- شنل الور اسپورت

ممنون
    مگه تست نمیکنی موقع خرید؟

ریو یه کاره جالب کرده که تو حجم هایه 15 میل هم کاراشو ارایه میده و 3.5 هم بیشتر نیست.میتونید همشون

رو داشته باشید.ولی فکر کنم بهترین کارش لالیک مشکی باشه.تقه هرمس هم خوبه.

ولی در کل بری یکم بیشتر هزینه کنی خیلی بهتره.

14. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مگه تست نمیکنی موقع خرید؟

ریو یه کاره جالب کرده که تو حجم هایه 15 میل هم کاراشو ارایه میده و 3.5 هم بیشتر نیست.میتونید همشون

رو داشته باشید.ولی فکر کنم بهترین کارش لالیک مشکی باشه.تقه هرمس هم خوبه.

ولی در کل بری یکم بیشتر هزینه کنی خیلی بهتره.

سلام
    نه ، شهرستانم .
    منظورتون همون عطرهایی هست که سایت عطر20 میفروشه ؟
    در اینکه لالیک یه کاره عالی هست شکی نیست اما مطمئن نیستم کیفیتش بیشتر از شنل الور اسپورت ، وود ، شنل د بلو و ... باشه .

ادکلنهای ریو خیلیهاشون لیبل وزارت بهداشت دارند ! اسانسهاشون از همون شرکتهاییه که ادکلنهای اصلی رو تولید میکنند ( با کمی کیفیت پایین تر ) !
    چند درصد ادکلنهای مثلا اصل لیبل دار هستند ؟! اکثرا اصلا معلوم نیست کجا پر شدند ! با قیمتی حدود 5-6 برابر ادکلنهای ریو !

چیزی که مشخصه اینه که تمامی ادکلنهای ریو توسط شرکت اماراتی ریو کالکشن پر میشند و حداقلش میدونیم که اگه زده ادو د تولیت واقعا همونه اما کیه که ندونه حداقل 50% ادکلنهایی که به اسم اصل فروخته میشند نه اسانس شرکتهای فرانسوی توشون به کار رفته نه لیبلی دارند نه ....

با این حال منکر نمیشم که اگه پولشو داشتم یه سر به هایلند نمیزدم !

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    نه ، شهرستانم .
    منظورتون همون عطرهایی هست که سایت عطر20 میفروشه ؟
    در اینکه لالیک یه کاره عالی هست شکی نیست اما مطمئن نیستم کیفیتش بیشتر از شنل الور اسپورت ، وود ، شنل د بلو و ... باشه .

ادکلنهای ریو خیلیهاشون لیبل وزارت بهداشت دارند ! اسانسهاشون از همون شرکتهاییه که ادکلنهای اصلی رو تولید میکنند ( با کمی کیفیت پایین تر ) !
    چند درصد ادکلنهای مثلا اصل لیبل دار هستند ؟! اکثرا اصلا معلوم نیست کجا پر شدند ! با قیمتی حدود 5-6 برابر ادکلنهای ریو !

چیزی که مشخصه اینه که تمامی ادکلنهای ریو توسط شرکت اماراتی ریو کالکشن پر میشند و حداقلش میدونیم که اگه زده ادو د تولیت واقعا همونه اما کیه که ندونه حداقل 50% ادکلنهایی که به اسم اصل فروخته میشند نه اسانس شرکتهای فرانسوی توشون به کار رفته نه لیبلی دارند نه ....

با این حال منکر نمیشم که اگه پولشو داشتم یه سر به هایلند نمیزدم !
    ریو رو تا حالا تست نکردم و مجانی هم بهم بدن ازشون استفاده نمی کنم. اینکه اسانس های ریو رو شرکتهای اصلی تامین می کنند از اون حرفهاست. غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه. شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.
    مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
    دیروز عطر sapil nice feeling رو تست کردم. عجب چیز بنجلی بود.

17. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •