تو یگان میتونی درست کنی
حالا O- O+ a b چه فرقی میکنه مهم اینه کارت رو بگیری اصلا تو یگان مدارک +10 مد نظر نمیگیرن تو فرم الف بنویس گروه خونتو
تو یگان میتونی درست کنی
حالا O- O+ a b چه فرقی میکنه مهم اینه کارت رو بگیری اصلا تو یگان مدارک +10 مد نظر نمیگیرن تو فرم الف بنویس گروه خونتو
برای منم همینطوره ... فقط کپیشو میخواستن انگارامروز بعد از چند ماه وقتی مدارکم رو بررسی میکردم متوجه شدم برگه واکسیناسیون دست نخورده!!!یعنی تو پلیس +10 نصفشو جدا نکرده بودن![]()
صبح رفتم پلیس +10
گفتم من هفته قبل 5 شنبه 19 ام مدارک رو دادم میخواستم بدونم تاریخ اعزامم معلوم شده یا نه
گفت نیموده داشتم میرفتم گفت حالا تا اینجا اومدی کارت ملی رو بده چک کنم چک کرد گفت نیومده گفتم کی میاد گفت برو بعد 15 ام بیا الان اخر ساله تعطیلاته و ...
گفتم احتمال داره اردیبهش باشم
خندید گفت شهریور نشی میشی تیر اردیبهشت که خیلی وقته تمام شد
منم امروز برگ سبزم اومد بعد از دو هفته و نیم ... 1 تیر افتادم
میشه برم بندازمش 1 اردیبهشت ؟
دوستان اعزاممو زدن تیر. می خواستم تعجیل بگیرم و برای سپاه پذیرش بگیرم که اردیبهشت برم گفتن تکمیل ظرفیت شده به نظرتون می ارزه تا تیر بخاطر پذیرش بمونم یا برم تعجیل برای اردیبهشتو امتحان کنم؟
سلام .
اگه کد کسی برای ارتش خورده باشه ( تاریخ اعزام 1 اردیبهشت / مدرک تحصیلی کارشناسی) میتونه به سپاه تبدیلش کنه ؟
میتونه تمدید کنه و برای سپاه پذیرش بگیره ؟
مرکز آموزشی 01 نیروی زمینی ارتش کجا میشه ؟
جاش خوبه ؟
من پدرم بالاي 60 سالشه و يه برادر دارم كه چندين سال پيش سربازي رفته و الآنم ازدواج كرده. من معافم يا نه؟
خودم كه فكر نميكنم معاف باشم![]()
نامه کسری خدمت رو تو آموزشی باید تحویل داد یا یگان؟!
موقعی که من رفتم تو یگان ولی الان شاید تو اموزشی هم بگیرن
سلام ميشه كسي كه سن سربازيش نرسيده معافيت پزشكي بگيره؟
چشمش ضعيف باشه
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)