مهاجم 24 ساله تيم دوم بارسلونا از علاقه قلبي خود به رئال مادريد و انتظارش براي پيشنهاد خوب اين باشگاه خبر داد.
به نقل از آس اسپانيا، نوليتو نام مستعار مهاجمي 24 ساله با نام اصلي مانوئل آگودو دوران است که با توجه به درخشش اخير خود بابت نيمکت نشيني و عدم دعوت به تيم اصلي به شدت دلخور است.
شماره 9 تيم فوتبال بارسلونا B از باشگاه بنفيکا پرتغال پيشنهاد 15 ميليون يورويي دريافت کرده اما منتظر پيشنهاد احتمالي رئال مادريد است تا به جمع خيانتکاران تاريخ بارسلونا ملحق شود.
او اصالتا اهل کاديس اسپانيا است و خود را به باشگاه بارسلونا متعهد نميداند.
وي تاکنون تنها يک بار براي تيم اصلي بازي کرده اما موفق به گلزني نشده است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جذابترين تيترهاي سال 2010 در آس اسپانيا
روزنامه آس اسپانيا در اقدامي سنتي جذابترين تيترها و اظهاران ورزشکاران و مربيان را در سال 2010 منتشر کرده است.
در جدول ردهبندي جذابترين اظهارات که به تيتر روزنامهها نيز تبديل شدهاند خوزه مورينيو با اقتدار ايستاده و تقريبا هيچ رقيب جدي ندارد. او در اين ميان چند جمله را به خود اختصاص داده است.
جذابترين تيترهاي سال 2010 که روزنامه آس اسپانيا آنها را انتخاب کرده به شرح زير است:
مورينيو: من مربيام، هريپاتر نيستم.
دلم ميخواهد داور را خفه کنم.
5 گل که زياد نيست.
قدرت خبرنگاران بيشتر از رئيس سازمان ملل است.
رونالدو: بارسا اگر راست ميگويد ما را 8 بر صفر شکست دهد!
آنلکا: دومنش دهان کثيفش را ببندد.
کاپلو: بکام خيلي پير شده است.
فوتبال انگليس بيرمق است.
ابراهيموويچ: گوارديولا يا احمق است يا دوست دارد او را احمق فرض کنند.
دلبوسکه: مارادونا يک پيشکسوت محترم ولي نادان است.
رائول: هميشه رئال مادريدي هستم.
ونگر: ناکام بودهام اما نه در آن حد که به رئال مادريد بروم.
چاوي ارناندس: تيم ملي کاتالونيا براي من وجود خارجي ندارد.
مارسلو: کارلوس هم دوست داشت مارسلوي دوم باشد.
پرس: براي تعويض چمن هم نظرسنجي مردم واجب است.
کد:
مورينيو: سرمربي پرتغال نخواهم شد
خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد گفت، درآينده نيز سرمربي يک تيم ملي حتي زادگاهش پرتغال نخواهد شد و در رئال مادريد هم تا زماني مي ماند که بتواند آن را قهرمان کند.
مورينيو که چندي پيش نتوانست به طور موقت سرپرستي تيم ملي پرتغال را به عهده بگيرد گفت که در آينده نيز سرمربي تيم ملي کشورش نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، مورينيو قرار بود جانشين '' کارلوس کوئيروز'' سرمربي برکنار شده تيم ملي پرتغال شود که با مخالفت باشگاه رئال مادريد روبرو شد و در نتيجه '' پائولو بنتو'' سکان هدايت آن تيم را در دست گرفت.
مورينيو به رسانه هاي پرتغالي گفت: معتقدم هرگز مربي يک تيم ملي نخواهم شد، اين هم به ذهنيت شخصي برمي گردد.
وي افزود: من يک مربي هستم که هر روز کار مي کنم و در صورت لزوم آماده سه مسابقه در هر هفته هستم اما در حال حاضر انگيزه حضور در يک تيم ملي را ندارم.
مورينيو همچنين ستاره رئال مادريد '' کريستيانو رونالدو'' را ستودو او را '' خارق العاده'' خواند.
سرمربي رئال مادريد گفت: او خارق العاده است. قدرت جسماني او در حال حاضر از هر زماني بيشتر است.
معتقدم در بهترين موقعيت است تا بهترين فصل بازي خود را رقم بزند.
رئال مادريد که با دو امتياز فاصله از رقيب خود بارسلونا در رده دوم جدول است ، تعطيلات زمستاني را آغاز کرده و مورينيو تحت فشار است که هر چه زودتر جام قهرماني را به اين باشگاه بياورد.
مورينيو که قراردادي چهارساله با رئال مادريد دارد، گفت: در هر موسسه اي هميشه فشار زيادي وجود دارد. ايده آل آن است که من تا پايان قراردادم در باشگاه بمانم ولي همه مي دانند که من نمي توانم يک، دو يا سه سال را بدون کسب عنوان قهرماني سر کنم.
وي گفت: من هميشه قواعد بازي را مي دانم.
کد: