سلام
الان که دارم براتون مینویسم با دلی پر از درد و نا امید دارم براتون مینویسم.
بعد از قریب یک هفته و پیگیریهای زیاد من از نوکیا کرلاین و نماینده اش نوکیا همراه سرویس در ایران که گارانتی رسمی نوکیا هستند، گوشی من که خاموش شده و روشن نشده بود تکلیفش مشخص گردید...
من در این یک هفته بالغ بر 11 ایمیل و چندین تماس تلفنی با نوکیا کرلاین داشتم و مدام توضیح میدادم که این گوشی از سری اول است که دچار مشکل شده و خواستار تعویض آن با یک مدل بی نقص و سالم شدم چون گوشی رو فلش زده بودن و روشن نشده بود پس طبیعتا مشکل سخت افزاری بود و این درحالی بود که فقط دو روز بود که گوشی رو خریده بودم....
و اونها هم پیگیری شدیدی رو آغاز کردند و گوشی رو فرستاده بودن مرکز اصلی گارانتیشون در مطهری که مهندسین نظر بدن..
امروز از نوکیا کرلاین زنگ زدن و نتیجه رو گفتن...
خانومه گفت گوشی شما به دلیل دستکاری شدید در CPU از گارانتی خارج و باطل شده و حتی با پول هم قابل تعمیر نیست و درخواست شما برای تعویض گوشی رد شده است...
و گفت احتمالا توی آب انداختین یا ضربه شدیدی خورده یا تعمیر شده در مرکز غیر مجاز و برید گوشیتون رو تحویل بگیرید. در حالی که من گوشی رو فقط دو روز بود خریده بودم.
کارد میزدی خونم در نمیومد... گفتم پس دقیقا عیوبی رو ذکر کردین که از گارانتی خارجش کنین که گوشی رو تعویض نکنین و اون گفت اگر شکایتی داری به این شماره بزنگ و اونجا هم زنگ زدم از سرش باز کرد که کارشناس تخصصی ما نظر داده و ...
با کارشناس هم حرف زدم گفت بردت حوالی سی پی یو حسابی روغنی شده و به شدت تعمیر شده که از گارانتی خارجه و تعمیر هم نمیشه...
بعد من با اعصابی خراب با فروشنده تماس گرفتم و توضیحات کامل دادم بهش و اون زیر بار نمیرفت و میگفت گوشی گارانتی اصلی داره و وقتی من فروختم سالم بوده و تست کردی و اونا باید جواب بدن.
بلاخره رفتم جسد گوشی رو گرفتم و پرونده رو دیدم که نوشته بود گارانتی باطل و به دلیل دستکاری شدید در سی پی یو امکان تعمیر هم نداره... دوباره به فروشنده زنگ زدم و گفتم مسئولی طبق نظر کارشناس نوکیاو اون گفت بیا پیشم اصلا گوشی رو ببینم.
رفتم اونجا و بازم زیر بار نرفت حتی با کارشناس نوکیا هم صحبت کرد و دهن به دهن کرد ولی باز اون حرف خودشو میزد.
خلاصه پیشنهاد کرد که ببرم تعمیرگاه آشناش تو پاساژ پردیس..
منم گفتم حالا که دیگه گارانتی نداره برم ببینم باز کنه جلوم ببینم گوشی تعمیری اگه فروخته باشه بهم برم شکایت کنم از فروشنده.
رفتیم و گوشی رو باز کرد....اما.....
گوشی اصلا باز نشده بود و آکبند بود...
روی برد اثر هیچ گونه آسیبی نبود و کاملا تمیز و سالم بود. نه روغن، نه اثر آب خوردگی نه ضربه و نه هیچی.. آتیش گرفتم زنگ زدم به کارشناسه و با عصبانیت گفتم من خودم کارشناس ارشد الکترونیک هستم و فرق یک برد تعمیر شده یا آب خورده رو بایک برد سالم میدونم و این روش تعمیر نشده اصلا. اما زیر بار نرفت و گفت بنده هم مهندس! هستم و این گوشی باز شده!!!!
برام مشخص شد نمایندگی عملا در این مورد به جهت منافع مالی در مورد من دورغ نوشته و اصلا فروشنده مقصر نبود و در حقیقت سر من را بریده بودند. نمیدونید وقتی به من گفتن گوشیتون دستکاری شدید در CPU داشته و الان از گارانتی خارج هم شده چه حالی شدم، دنیا رو سرم خراب شد...
اما من اون مهندس رو تهدید به شکایت کردم ولی اون با خنده و حالت مسخرگی گفت الان مدیر عامل هم اینجاست میگه از قول من بگو برو هرکاری نکردی بکن.. و بعد هم تماس رو قطع کرد. ایشون نتونست من رو قانع کنه در خصوص نظر غیر کارشناسی و غیر عادلانه ای که داده بود. تعمیر کاره هم هاج و واج مونده بود که کجای این برد خرابه؟!!!
تعمیرکار گفت هزینه تعمیرش 100 هزار تومان هست و 90درصد هم تعمیر میشه و درست میشه و یکی از آی سی هاش(غیر سی پی یو) خرابه و حالا درست کنم یا نه؟
منم برای آخرین بار زنگ زدم نوکیا کرلاین و به آقاهه گفتم ماجرا رو
اونم گفت کاش گوشی رو نمیگرفتین تا ما پیگیری میکردیم شکایتتون رو
منم گفتم دفعه قبل که پیگیری کردین زنگ زدین کلی دروغ گفتین که برد خرابه درحالی که برد الان جلومه و کاملا سالمه
بعد گفتم آقا من قسم ات میدم من کارمندم وقت ندارم دنبال کار بیخود برم اگر جواب نمیده که همینجا بدم تعمیر کنه
گفت صادقانه بگم چون باز کردینش خارج نوکیا لذا کار مشکل میشه و بعیده جواب بگیرین.
بعد پرسیدم شما کارشناس دیگه ای دارین که شکایات رو بررسی کنه؟
گفت نه ما خارج کشوریم و فقط نظارت میکنیم بر همراه سرویس ایرانیان و شما گوشی رو میدین به همون نمایندگی ها و اونها میفرستن مرکز... من گفتم خب همین مرکز دفعه قبل گفته سی پی یو دستکاری شده و الانم کاری نداره این سالمه یک هویه میذاره کنارش برد رو داغ میکنه میگه حرارت دیده و از گارانتی خارجه و من دیگه به شما اعتماد ندارم. اونم گفت ما مرکز دیگه ای نداریم.
خلاصه تصمیم گرفتم بدم تعمیر کنه همونجا که باز کرده بود گوشی رو.
و بهش گفتم: از ما که گذشت و سر مارا بریدند این نمایندگیتون ولی به خاطر خدا اگر انسانید از ضرر به سایر هموطنهات جلوگیری کن اون هم گفت صحبت شما ضبط میشه و کارشناسان ما بررسی میکنند و ... که تو دلم گفتم همونجور که دفعه قبل حق رو ناحق کردند این هم همون خواهد شد و خداحافظی کردم. و قطع کردم.
این آی سی 65 تومن هزینه خودشه که خرابه(ایراد خط تولیده و به همین دلیل خارج یا کل گوشی رو تعویض میکردن و یا مین برد اون رو) و باعث اون ریستارت ها میشه و 20 تومن هم یک چیز دیگه داره که نفهمیدم مال چیه اما در هر صورت قابل تعمیره.
دوستان این بلایی بود که سرم آمد و همینجا عهد میکنم گوشی با گارانتی دیگه نخرم و از نوکیا هم نخرم و اون رو تحریم میکنم. چرا که نمایندگی اصلی اون از شمر هم در حق من بدتر کرد و گوشی من رو که 1 سال دیگه گارانتی داشت رو باطل کرد. الان اون گوشی سالم هم بشه من دیگه نمیخوامش و دلم باهاش نیست..
راستش میخواستم تعزیرات شکایت کنم و سازمان حمایت از مصرف کننده و قوه قضاییه اما دیدم هم زمان بر هست و هم اینها خیلی ....ند و باج میدن به این جاها و حرف من راه دررو نخواهد داشت.
حیف 600 تومن گوشی که دادم پای N8
شدیدا پشیمانم و اون رو به هیچکس توصیه نمیکنم حداقل با این مشکلات خط تولید و گارانتی اصلی دزد و گردنه گیر.
در پایان عکس برد گوشیم رو میذارم برای قضاوت شما دوستان که ببینید آقای مهندس و گارشناس رسمی نوکیا چقدر افاضات نموده و اظهار نظر درستی نموده اند:
بابت کیفیت عکسها ببخشید گوشی با عکس با کیفیت در دسترس نبود.
از ما که گذشت، شما مراقب خودتون باشید و گول این گارانتی هرچه لایق خودش هست را نخورید.
خدانگهدار