من از کرک mg16.8 ریلودید استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم و با جوی استیک هم به راحتی بازی میکنم![]()
من از کرک mg16.8 ریلودید استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم و با جوی استیک هم به راحتی بازی میکنم![]()
عزیز دل خوب آپلود کن کرک رو !!!من از کرک mg16.8 ریلودید استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم و با جوی استیک هم به راحتی بازی میکنم![]()
دوستان کسی می تونه لینک دانلود fifa.exe اصلی رو بذاره برای دانلود؟؟
من داخل دی وی دی نداشتم و خودش بعد از نصب کرک می کنه
اون پچ 35 مگی رو هم اگر کسی لینک بده که خیلی خوب می شه
لینک های قبلی رو چک کردم مشکل داشت همه
ممنون
Last edited by zeus_1; 07-11-2010 at 15:20.
ای بابا یعنی واسه اینم باید کرک درست حسابی دانلود کردمن از کرک mg16.8 ریلودید استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم و با جوی استیک هم به راحتی بازی میکنم![]()
![]()
سه تومان رفتم پولشو دادم که با داداشم بشینم بازی کنم![]()
حالا این که جوی استیک توش کار نمیکنه ...
اگه میتونی آپلودش کن کرکو![]()
امکان آپ نیست شرمنده
از اینجا ها میتونی دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهایی که میگن با دسته نمیشه بازی کرد دسته شون رو تنظیم کردن یا نه . چون من از همون اول تنظیمش که کردم دیگه راحت بازی میکنم . فقط با دسته دوم مشکل دارم که نمیشه دکمه های اونو توی بازی عوض کرد .
من هربلایی بگی سرش آوردم!!اینهایی که میگن با دسته نمیشه بازی کرد دسته شون رو تنظیم کردن یا نه . چون من از همون اول تنظیمش که کردم دیگه راحت بازی میکنم . فقط با دسته دوم مشکل دارم که نمیشه دکمه های اونو توی بازی عوض کرد .
کرک شما یا همون فایل اجرایی بازی شما چند مگابایت هست؟؟
من بازی رو از همین سایت خودمون گرفتم هیچ عیبی نداشت تازه فایل اگزه اصلی رو داره و دسته رو میخونه تو خود بازی باید برید به گیم سیتینگ و درواونجا کنترلر دسته رو انتخاب کرده و شکل دسته ظاهر میشه اونوقت رو هردکمه اینتر رو زده و با یه دکمه دسته فشار بدید درست میشه من این کار رو چند بار کردم
راستی هرکی مخواد فایل اورجینال یا کرک رومیخواد بگه براش بزارم
کرکی که آدرسش رو دادی همون کرک 15 مگابایتی هست که خودم دارم. کرک شما 35 مگابایته.از اینجا ها میتونی دان کنی
باید صبر کرد یکی همت کنه اون 35 مگابایتی رو آپلود کنه!!!
عزیزم لینکش رو 3 صفحه قبل خودم گذاشتم از GameCopyWorld
اه اه حالم بهم خورد امروز . هوش مصنوعی که نداره به قول یکی از بچه ها خنگی مصنوعی هم داره .
البته در مورد بازیکن های حریف باید بگم یه پا انیشتنن و فقط بازیکن های منن که کودنن . اونهم چه کودنی که فقط میخوام توی دنیای واقعی سر به نیست بشن .
امروز با مسی اومدم دریبل زدم فکر کنم توپ رفت زیر پاش خورد زمین![]()
Last edited by Gregar; 08-11-2010 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)