تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 309 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسي آرش خان،يعني نرم افزاري درست ميشه؟آخه بردم فيتكو گفت بايد بازش كنيم نرم افزاري نميشه!منم قبول نكردم.
    اگه روت كنم واسه آپديت هاي رسمي مشكل پيدا نميكنم؟ميشه دوباره آنروت كرد؟در كل مضرات روت كردن چيه و خطرات كار چقدر هستش؟آخه من در آندررويد تازه كارم!
    دوستان كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟
    راستي بالاخره چشم ما به جمال ماركت روشن شدولي خواستم دانلود كنم به اكانتم گير دادبا اكانت گوگل خودم وارد شدم!بايد اكانت واسه خود ماركت داشت؟از من كه اكانت گوگل خواست!
    يه لينك دانلود واسه اتو كد آندرويد كسي نداره؟

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟
    راستي بالاخره چشم ما به جمال ماركت روشن شدولي خواستم دانلود كنم به اكانتم گير دادبا اكانت گوگل خودم وارد شدم!بايد اكانت واسه خود ماركت داشت؟از من كه اكانت گوگل خواست!
    يه لينك دانلود واسه اتو كد آندرويد كسي نداره؟
    با توجه به اینکه ما گارانتی رسمی نداریم روت کردن هیچ مشکلی نداره. روت فقط گوشی رو از گارانتی در میاره. تا یه رام دیگه هم نصب نکنی از نتیجش نمیتونی مطمئن باشی. فقط رامی که نصب میکنی به گوشیت بخوره
    سعی کن پست های این کلوپ رو از ابتدا مطالعه کنی بعد برو سراغ نصب رام و . . .

3. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه ما گارانتی رسمی نداریم روت کردن هیچ مشکلی نداره. روت فقط گوشی رو از گارانتی در میاره. تا یه رام دیگه هم نصب نکنی از نتیجش نمیتونی مطمئن باشی. فقط رامی که نصب میکنی به گوشیت بخوره
    سعی کن پست های این کلوپ رو از ابتدا مطالعه کنی بعد برو سراغ نصب رام و . . .
    مرسي حميد خان،ولي من تمام پست ها رو از اول خوندم!بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!
    ولي مگه بايد يه رام ديگه بريزم؟يا با nand backup از رام خودم بكاپ بگيرم و دوباره ريستور كنم؟
    واسه رام رسمي مشكلي بوجود نمياد؟يا آپديت هاي رسمي خود موتو؟در ضمن من گارانتي رسمي فيتكو دارم!

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من رفتم سايت موتورولا و واسه ديفاي كشور هاي عربي update my software رو زدم و دارم يه فايل 20mb رو دانلود ميكنم!به نظر تون ممكنه آپديت جديد باشه؟آخه نوشته ممكنه گوشي شما داراي اين آپديت باشه!

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

دوستان من رفتم سايت موتورولا و واسه ديفاي كشور هاي عربي update my software رو زدم و دارم يه فايل 20mb رو دانلود ميكنم!به نظر تون ممكنه آپديت جديد باشه؟آخه نوشته ممكنه گوشي شما داراي اين آپديت باشه!
    من گرفتم و بعد از چك كردن گوشي گفت آپ جديد نيست و اون 20 مگيه نرم افزار چك كردن گوشي است...

7. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسي حميد خان،ولي من تمام پست ها رو از اول خوندم!بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!
    ولي مگه بايد يه رام ديگه بريزم؟يا با nand backup از رام خودم بكاپ بگيرم و دوباره ريستور كنم؟
    واسه رام رسمي مشكلي بوجود نمياد؟يا آپديت هاي رسمي خود موتو؟در ضمن من گارانتي رسمي فيتكو دارم!
    خواهش میکنم. اگه خوندی که چه بهتر، پس وقتشه
    فکر نمیکنم رستور کردن backupای که از رام فعلی خودت بگیری تغییری در شرایط ایجاد کنه. فقط backup داشته باش تا در صورت نیاز بتونی برگردی
    توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
    اگه گارانتی داری اول ببین شرایط گارانتی چی میگه تا بعد مشکل نداشته باشی
    Last edited by Hamid_pro; 13-05-2011 at 04:06.

9. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز حواسم نبود گوشیمو حدود نیم ساعت تو ماشین گذاشتم زیر آفتاب بعد با برنامه thermo دیدم دماش 42 درجس به نظرتون ممکنه واسه گوشیم مشکلی پیش اومده باشه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز حواسم نبود گوشیمو حدود نیم ساعت تو ماشین گذاشتم زیر آفتاب بعد با برنامه thermo دیدم دماش 42 درجس به نظرتون ممکنه واسه گوشیم مشکلی پیش اومده باشه؟
    نه،فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اولین بخش این آموزش مربوط به روت کردن میشه نرم افزار SuperOneClick رو از لینک زیر دانلود کنید
    بعد اکسترکت کنید و برنامه رو اجرا کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روی Root کلیک کنید و وقتی به Waiting for device رسید تیک USB Debuging Mode رو بزنید
    و منتظر بمونید تا روت بشه دستگاهتون خیلی ساده
    نکته : مموری گوشیتونو خارج کنید برای مراحل روت کردن ولی برای باقی مراحل باید باشه

بعد از روت کردن باید نرم افزار ریکاوری رو روی گوشی نصب کنید بعد از نصب وارد برنامه بشید پیغامی با عنوان نرم افزاری SuperUser دریافت خواهید کرد که گرینه Allow رو می زنید اینم عکس از محیط برنامه ریکاوری

لینک دانلود نرم افزار ریکاوری :

کد:

ابتدا روی گزینه Install Recovery System کلیک کنید بعد با پیغام Success روبرو خواهید شد حالا گزینه Recovery Boot رو بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشید
    تقریبا به این شکل هست محیط ریکاوری

با کلید های ولوم میتونید تو منوهاش بالا و پایین برید و با کلید پاور وارد منو شوید یا انجام عملی را تایید کنید
    وارد منوی backup and restore بشید و یک بکاپ از رامتون بگیرید
    حالا سیستم را ریبوت کنید
    این بکاپ روی فولدری با اسم goapkrev در مموری کارتتون ذخیره خواهد شد
    بعد از بکاپ باید فایل زیر را دانلود کنید

کد:

بعد از دانلود اکسترکتش کنید و محتویاتشو که دو فایل System و Nandroid.md5 هست را جایگزین فایلهای هم نام بکاپی که گرفتید داخل فولدر goapkrev کنید البته قبلش فایل های بکاپی که گرفتید را یک جای مطمئن کپی کنید که داشته باشید.
    حالا دوباره وارد محیط ریکاوری بشید یعنی برنامه ریکاوری رو باز کنید و Recovery Boot را بزنید
    بازهم وارد منوی backup and restore بشید اینبار باید restore کنید
    وقتی کامل شد دستگاه رو ریبوت کنید و منتظر بشید تا دستگاه بالا بیاد کمی بیشتر از معمول طول خواهد کشید

آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...
    ممنون
    Last edited by vafa1353; 13-05-2011 at 20:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...فقط يه سوال چطور ميتونم تو محيط كيبورد حروف گ . پ .... اينهارو بزنم؟؟؟البته در نت چ.ن در مسيج با ميراسل ميشه...
    ممنون
    بعد از نصبش ورژن گوشیت و اندرویدت و BUILD NUMBER چند میشن؟ تغییر کردن نسبت به قبل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •