تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 252 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است
    خبرگزاري فارس: سرمربي فولاد خوزستان گفت: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از شكست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در كنفرانس مطبوعاتي در شرايطي كه بغض كرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
    وي افزود: يك حرف دارم و مي‌خواهم بگويم كه ما را هم نگاه كنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً كمي هم ما را ببينيد.
    جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي كه خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشك‌بار از اتاق كنفرانس خارج شد.

وي پس از ترك سالن كنفرانس راهي رختكن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي كه ورزشگاه را ترك مي‌كرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان كرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي كه به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
    جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملكت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌كنند. يك‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
    سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌كنم كه دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

دوستاني كه بازي سپاهان و فولاد رو ديدن چه مشكلي داشت بازي؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مثل اینکه وقت اضافه تموم شده داور یادش رفته سوت بزنه و بازی تموم شه، تو همین دقایق هم سپاهان گلِ برتری رو میزنه و 3-2 میبره.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از شبکه اصفهان تا دقیقه 55رو دیدم که 9تا موقعیت گل سپاهان داشت 2تا فولاد
    دوتا تیرکم تا دقیقه 55 خورده بود
    خدایی فولاد لوله شده بود حقش بود 4.5تا بخوره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من از اواسط نیمع دوم دیدم
    چند مورد افساید مشکوک بود که باید گرفته میشد که نشد و آخریش گل دوم سپاهان بود.البته رو تصاویر تلویزیونی نمیشد قضاوت درست کرد
    بازی زیاد وقت تلف شده نداشت داور 5 دقیقه وقت تلف شده گرفت و دیگه اواخر 5 دقیقه همه منتظر سوت داور بودن که در کمال تعجب 30 -40 ثانیه بازی بیشتر ادامه پیدا کرد و گل سپاهان...
    به نظرم قبل از گل سوم خطای بازیکن سپاهان هم بود که چند لحظه بعد گل به ثمر رسید

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مربی متین تر و آروم تر از جلالی که نداریم ! حتما یه اتفاقی افتاده که اینطوری ناراحت بوده .

حیف سر تیم هایی مثل فولاد ، مس ، شاهین ، تراکتور ، راه آهن که اینقدر قشنگ فوتبال رو بازی می کنن بریده بشه ...

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است
    خبرگزاري فارس: سرمربي فولاد خوزستان گفت: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از شكست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در كنفرانس مطبوعاتي در شرايطي كه بغض كرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
    وي افزود: يك حرف دارم و مي‌خواهم بگويم كه ما را هم نگاه كنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً كمي هم ما را ببينيد.
    جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي كه خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشك‌بار از اتاق كنفرانس خارج شد.

وي پس از ترك سالن كنفرانس راهي رختكن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي كه ورزشگاه را ترك مي‌كرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان كرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي كه به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
    جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملكت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌كنند. يك‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
    سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌كنم كه دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.

کد:
    بازیه با استقلالو اون جلالی یادش رفته؟اگه داور اون پنالتیوبراش نمیگرفت عمرا 4تا میزد یا اصلا بازیو میبرد
    داوری جزیی از بازیه.به ضرر یه تیم میشه بازی بعدی به نفعش البته به جز ذوب اهنکه تاحالا به ضررش نبوده
    انصافا تا دقیقه 55 که بازیو دیدم سپاهان خیلی خوب بازی میکرد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-12-2010 at 19:31.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض تباني تباني فوتبال اصفهاني

شعار تباني در آزادي، قهر بازيكن ذوب‌‌آهن و تشويق محمدي

پس از اعلام خطاي پنالتي به نفع ذوب آهن، هواداران استقلال به شدت عليه محسن ترکي داور مسابقه شعار دادند. آنها با سر دادن شعار " تباني تباني فوتبال اصفهاني " اين اعتراض را نشان دادند.
    آنها در ادامه نيز شعار " با اين داوري جام را به اصفهان بدهيد " به اين اعتراض ها ادامه دادند. شعار عليه عنايت هم از ديگر اعتراض هاي هواداران استقلال بود.

*مربيان استقلال قبل از آغاز بازي به سمت نيمکت ذوب‌آهن رفتند و به آنها خوشامد گفتند. وحيد طالب لو نيز از بين بازيکنان استقلال به سمت منصور ابراهيم زاده رفت.

* 300 هوادار ذوب‌آهن در ورزشگاه آزادي حضور داشتند. آنها پرچم بزرگي را با خود حمل کرده بودند که روي آن نوشته شده بود " شهاب قلب جويبار. "

* در پي اعتراض خلعتبري به کارت دادن داور به کاپيتان ذوب‌آهن هواداران استقلال عليه مهاجم ذوب شعار دادند.

* در بدو ورود خبرنگاران به ورزشگاه آزادي آنها را مورد بازرسي بدني قرار دادند که با اعتراض نماينده رسانه هاي گروهي روبرو شد اما ماموران ويژه اين کار در جواب مي گفتند خبرنگاران هم مي توانند بمب داشته باشند.

* وقتي نتيجه بازي ديدار پرسپوليس و سايپا که با برد سرخپوشان همراه بود در ورزشگاه آزادي اعلام شد، هواداران استقلال تيم رقيب را هو کردند.

* با وجود باخت استقلال در اين بازي هواداران اين تيم مظلومي را تشويق کردند.

* پس از به صدا درآمدن سوت نيمه اول آرش برهاني که از داور کارت زرد دريافت کرده بود قصد داشت به سمت محسن ترکي برود تا به وي اعتراض کند، اما وحيد طالب لو مانع از اعتراض برهاني شد و نگذاشت او به سمت داور برود.

*علي فتح الله زاده، علي اميري، علي نظري جويباري و رضا رجبي در جايگاه ويژه اين بازي را تماشا کردند.

* شهاب گردان در بين نيمه پيراهن خود را عوض کرد و با پيراهن مشکي رنگ وارد زمين شد. رنگ پيراهن او در نيمه اول شبيه پيراهن طالب لو بود.

* قاسم حدادي فر وقتي قصد خروج از زمين به دليل تعويض را داشت، منصور ابراهيم زاده سرمربي ذوب آهن دست خود را براي خسته نباشيد به سمت اين بازيکن دراز کرد ولي حدادي فر دست او را پس زد و حتي روي نيمکت هم ننشست و به سمت رختکن رفت.

* با پايان بازي هواداران استقلال ابتدا محمد محمدي را تشويق کردند ولي وحيد طالب لو که گلر استقلال در اين بازي بود براي آنها دست زد و همين باعث شد شمار ديگري از هواداران اين تيم طالب لو را تشويق کنند.

کد:

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فوتبال ما حكايت " شتر در خواب بيند پنبه دانه " است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

استقلال شانس آورد اگه تعطیلات نبود رکورد پرسپولیسو میزد !

از اول فصل میدونستم این روزای استقلال هم فرا میرسه ! چون همیشه نمیشه با شانس بازیهارو 1-0 برد !

سپاهان هم به لطف داوری بازیشو برد چون 5 دقیقه وقت تلف شده گذشته بود ولی داور سوتو نزد همون توپ رفت و گل شد !

ولی یکیو داریم انتقامه این بازیو از ذوب بگیره ....
    امیر قلعه نویی
    این بابا که 2 ساله با سپاهان داره سوراخ میشه جلوی ذوب !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •