جلالي: نميتوانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است
خبرگزاري فارس: سرمربي فولاد خوزستان گفت: نميتوانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از شكست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در كنفرانس مطبوعاتي در شرايطي كه بغض كرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
وي افزود: يك حرف دارم و ميخواهم بگويم كه ما را هم نگاه كنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً كمي هم ما را ببينيد.
جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي كه خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشكبار از اتاق كنفرانس خارج شد.
وي پس از ترك سالن كنفرانس راهي رختكن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي كه ورزشگاه را ترك ميكرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان كرد: دلم خون است از بيعدالتي و ظلمي كه بهنام فوتبال به ما وارد ميشود.
جلالي افزود: من در گوشهاي از مملكت زندگيام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئلهاي روبرو ميكنند. يكبار به زمين آب ميبندند و در جايي ديگر حق ما را ميخورند.
سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش ميرفتم ولي چهكنم كه دلم مخزن الاسرار است و نميتوانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید