درود.
دوست عزیز.
نه این نسخه به صورت رایگان هست و نیازی به اکتیو بودن ندارد.
موفق باشید.
درود.
دوست عزیز.
نه این نسخه به صورت رایگان هست و نیازی به اکتیو بودن ندارد.
موفق باشید.
سلام
امروز بعد از مشکلاتی که نسخه جدید ایجاد کرده بود و اون پیام کزایی که میگفت برنامرو اپدیت کن با وجود اینکه اپدیت بود.
کمودورو پاک کردم.ریجستریم پاک کردم.
دوباره نسخه جدیدو دان کردم ونصب کردم و چیزی که من فهمیدم این بود که نسخه ای که ما قبل از معرفیه رسمیش دانلود کردیم با این فرق میکنه.
و البته مشکل من که اون پیام هم بود رفع شد.
البته لازم میدونم بگم نسخه جدید سنگینتر شده.
پس دوستانی که قبل از کریسمس نسخه 5.3 دانلود کردن پاک کنن و دوباره نسخه جدیدو از سایت کمودو دانلود و نصب کنن.
Last edited by pasargadd; 06-01-2011 at 18:17.
دمشون گرم ..... خدا خیرشون بده .....
من از اکثر آنتی ویروس ها استفاده کردم کومودو واقعا عالی هست ......
تمام نسخه هاش رایگانه ؟؟؟
نسخه فایروال و انتی ویروس و اینترنت سکیوریتی رایگان داره.
ولی اینترنت سکیوریتی کامل و پروفشنال داره.
که باید بخری عزیز جان.
موفق باشید![]()
کاربرانی که در گروه هواداران عضو نیستن لطفا" عضو شن!!!!!!
جهت دریافت فن کارت،لطفا" درخواست خود را به آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارسال کنید....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش چند شده مگه ؟
الان باید از اول دانلود کنیم نسخه جدید و کامل رو ؟
مطمئنید که نسخه قبل از کریسمس با نسخه که تو سایت قرار داره فرق میکنه ؟![]()
حجمش دقیقا همونه.ولی با توجه به مشکلاتی که ایجاد کرده و چند نفر از دوستان ناراضی بودن بهتره دوباره دان کنین.چون مطمئن باشین اگر کمودو میخواست همه دان کنن هیچ وقت لینکشو توی فروم و برای کاربرا نمیزاشت و در سایتش اعلام میکرد نه اینکه بعد از 1هفته اعلام کنه.
و مهمترین نکته اینکه نسخه جدید سنگین شده که بعد از نصب و بخصوص موقع فول اسکن کاملا مشخصه.(cpu usage)
1-من میتونم فایروال کمودو رو (فقط فایروال تنها) نصب کنم و به جای آنتی ویروس خودش avast بریزم . (آویرا و انتی ویروس های دیگه رو میدونم فقط منظورم آوسته) . این شیلدهای آوست هیچ کدومش با کمودو کانفلیکت نمیکنه ؟
2-چرا حجم دانلود فایروال خالیه کمودو با حجم ورژن اینترنت سکوریتی یکیه ؟ (جفتشون حدود 53 مگن)
3-فایروال کمودو رو (آخرین ورژنشو) ، سایتی هست که به صورت پرتابل ازش دانلود کنم ؟
4-تو سایت pcflank اگه تست پورت اسکنر و ... گرفتین ، نتایجشو لطفا بذارین که ما هم ببینیم .
5-با فایروال کمودو میتونم پورتهای 135 و 137 و 138 و 139 و .... رو stealthed (غیر قابل دسترس) کنم ، طوریکه تو pcflank این پورتهارو غیر قابل دسترس نشون بده نه closed ؟ اگه میشه لطفا راهشم بگین . (با تشکر)
Last edited by imanpod; 07-01-2011 at 01:32.
دیروز cis دانلود و نصب کردم و با روشی که اینجا و توی سایت خودش گفته شده بود آپدیت آفلاین کردم حجم فایل bases.cav حدود 123MB میشد ولی با این وجود موقع آپدیت آنلاین هم حدود 210MB دانلود کرد مشکل چیه؟؟
Last edited by santamove; 09-02-2011 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)