-والا در مورد گارانتي من اطلاعي ندارم چيزي كه نوشتن و شرايطش رو دارين حتما با گارانتي صحبت كنيد
-والا در مورد گارانتي من اطلاعي ندارم چيزي كه نوشتن و شرايطش رو دارين حتما با گارانتي صحبت كنيد
آیا تلویزیون های سامسونگ تایمر داره که میشه دید چند ساعت از تلویزیون استفاده شده؟آیا راهی هست اونو صفر کنیم؟
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من تلویزیون UA46C700 ساخت مالزی دارم می خواستم ببینم امکان منو فارسی کردن داره ؟ بیشتر برای تلتکس می خوام
در ضمن نرم افزاری از سایته سامسونگ مالزی گرفتم و نصب کردم روی تلویزیون و کامل نصب شد اما فارسی که درست نشد هیچ دیگه اصلا تلتکس نمیاد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
-بله ساعت كاركد پنل رو ميشه فهميد قبلا توي تاپيك منوي مخفي خدمت دوستان عرض شد
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
-بله تاپيك منوي مخفي رو مطالعه كنيد با گذاشتن بر روي local set iran زبان فارسي اضافه خواهد شد
با سلام و خسته نباشید میشه یه کمک فوریبه من کنید
مشخصات LED samsung 46 uc6900 را بگید من هرچی تو سایت سامسونگ سرچ میکنم همچین مدلی ندارن
همچین چیزی ممکنه . ؟؟؟ خواهشا اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این همه خواندن تایپیک ها می خواهم Samsung LED 32C6960
را بخرم می خواستم بدونم این مدل مشکل ابری شدن کمتر داره؟
ثانیا 32 اینج این مدل به راحتی تو شراز گیر میاید ؟
برای خرید از نمایندگی بگیرم بهتره؟
من می خواهم گاهی اوقا ت xbox 360 برای بازی به ان وصل کنم عملکردش در game چطور هست؟
-نسبت به بقيه مدل هاي مشكل كمتري داره بخاطر presicion dimming
-اگر گارانتي دار ميگيرين كه گزينه ديگه اي ندارين
-من هم استفاده ميكنم گاهي براي يك edge-lit كاملا قابل قبول هست
-تنها بحث input lag پيش مياد كه خوب بيشتر تحت محيط هاي شبكه psn live ممكن اهميت داشته باشه (البته براي گيمر هاي حرفه اي)
من نزدیک 2 هفته است که led سامسونگ 46 c 7770 خریده ام.از 2 روز پیش روی کانالهای 3d مثل یوروااسپورت 3d و اسکای اسپورت 3dکه میرم و گزینه ساید بای ساید رو میزنم شدیدا تصاویر قاطی میشه و مثل روزهای اول نمیشه 3d دید فقط باید تصاویر رو ضبط کرد و بعد از روی فلاش مموری با انتخاب گزینه media player دستگاه تصویر رو 3d دید که در اینجا راحت نشون میده.نمیدونم این مشکل رو با سامسونگ در جریان بذارم یا خیر و اینکه شامل گارانتی میشه این مشکل.ممنون از راهنماییتون
-ميتونيد يكبار فريمور رواپديت كنيد يا يكبار فكتوري رست كنيد
-در غير اين صورت با vip تماس بگيرين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)