بهنام جان شما Eagle eye رو روشن کن و دنبال یه کشیش بگرد که از اون کلاه های قرمز رو سرش گذاشته............
بعد برو دنبالش...........
و ادامه ماجرا....
بهنام جان شما Eagle eye رو روشن کن و دنبال یه کشیش بگرد که از اون کلاه های قرمز رو سرش گذاشته............
بعد برو دنبالش...........
و ادامه ماجرا....
اخه مشکلی که هست اینه که هیچی و هیچکس نیست تو اونجا.فقط دوتا سرباز که بکشم یا نکشم فرقی نمیکنه.کسی پچ یا کرکی میتونه معرفی کنه؟یعنی من بدشانس فقط این مشکل رو دارم؟
میشه بهم بگید سیو بازی کجاست.ت. ورژن های قبلی تو پوشه لوکال بود اما تو این ورژن چیزی جز یه فایل چند کیلوبایتی نیست!
کسی ترینر برای این بازی داره؟ترینر میخوام نه کرک
لطفاپستم منتقل نشه
شما برو تو این صفحه:
7 یا 8 تا ترینر گذاشته،ببین کدومش جواب میده رو بازیت.........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو سمت اون آرنا که خراب شده و Eagle Eye رو روشن کن،صد در صد پیداش میکنی........
اینم محل سیو بازی تو 7:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم آرنا چیه؟
میرم یه بار دیگه بگردم
اخه حیفه بذارم کنار من کل روم رو درست کردم.اون زره دزدهارو از مقبره ورداشتم
بازیم نزدیک به 70 درصد
امیدوارم بتونم ادامه اش بدم![]()
آقا داستان چیه که این اسسین کرید 3 نیست؟ چرا اینو 3 محسوب نکردن و دارن 3 و میدن بیرون؟
سلام خدمت دوستان من تو بازی اساسین کرد برادر هود گیر کردم جایی که میرم برای لئوناردو بمبر رو میگیرم باید چندتا هدف رو نابود کنم ولی کنترل بازی خیلی سخت مخصوصا با کیبرد چیکار کنم![]()
اخ نگو این مرحله Bomber رو !
اعصابم بهم ریخته بود پای این مرحله ولی ردش کردم آخرش سخت ترین مرحله لئوناردو همینه
باید قلقش دستت بیاد
چون تو این بازی کنترل همون شخصیت شماره دو رو داریم. تفاوت و مزیت در اون حد نداریم که دلیل بشه یه سه ببندیم بهش و بازی رو بدیم بیرون!... نکته ناراحت کننده اینه که این بازی تو ایران بعضی جاها تحت نام 3 ازش یاد میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)