سلام
ببخشید یک روشی بود که در اون عددی را که بر 7 تقسیم پذیر بود رو پیدا میکردیم البته بدون تقسیم ، میدونید ؟
سلام
ببخشید یک روشی بود که در اون عددی را که بر 7 تقسیم پذیر بود رو پیدا میکردیم البته بدون تقسیم ، میدونید ؟
برای یافتن باقیمانده تقسیم یک عدد بر 7 و 13،در آن عدد،سه رقم سه رقم از راست جدا می کنیم و متوالیا از هم کم و با هم جمع می کنیم(اعداد بدست آمده را).سپس عدد حاصل را بر 7 یا 13 تقسیم می کنیم.باقیمانده تقسیم بدست می آید(که اگر 0 باشد،بخشپذیری رو داریم)
مثلا3641892:
892-641+3=254
حالا باقیمانده 254 بر 7 رو بدست میاریم.میشه همون چیزی که میخواستیم.پس باقیمانده 3641892 در تقسیم بر 7،میشه2.
سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر
.سلام من سوالي داشتم براي برادرم که خيلي باهوشه ولي هرچي فکر مي کنه نميتواند آن را حل کند!راستش من خودمم حوصله اش رو نداشتم روش فکر کنم![]()
لطفا راه حلي در حد کلاس دوم راهنمايي بدهيد
متن سوال اين است:
مجموعه اي 12 عضو دارد تعداد زير مجموعه هاي 4 عضوي آن چقدر است؟
ممنون
در حد دوم راهنمایی که میشه نوشتن مجموعه ها ولی با ترکیبیات میشه c(12,4)
میشود موضوع فصل را بگویید؟!آخه من جه میدونم فصل اول ریاضیات 2 چیه !حفظ که نمکنیم!!!
حالا ببین اینطوری میتونی توضیح بدی؟.
برای عضو اول 12 انتخاب است برای دومی 11 تا ... پس تعداد حالتها میشه 12*11*10*9
ولی چون تویه مجموعه ترتیب مهم نیست مثلا {a,b,c,d}و {a,c,d,b} یکیه پس تعداد مجموعه های تکراری با a,b,c,d
میشه 4*3*2*1 حالا جواب میشه تعداد همه حالت ها تقسیم بر تکراری ها یعنی:
اوف ...! به داداشت بگو ترکیب بخونه خیال خودشو راحت کنه.!!
ریاضیات عمومی 2 دانشگاه منظورتون هست؟سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر
بعضی کتب با دنباله شروع میشه بعضی با رویه های و نمودارهای سه بعدی. کدوم منظورتون هست؟!
سلام
من چند اثبات لازم دارم اگه ممکن است برام بنویسید
اگر a ,b شمارا باشد ثابت کنید A U B و A * B شماراست
مجموعه Z , Q شماراست
اگر F: از A به B و G: از B به C باشد
1) اگر F و G هر دو یک به یک باشد GOF نیز یک به یک است
2) اگر F و G هر دو پوشا باشد GOF نیز پوشا است
اگر F :از A به B تناظر یک به یک باشد معکوس F :از B به A موجود وخودش یک تناظر یک به یک است
منظور من ریاضیات دوم دبیرستان بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)