دوستان سلام
من بازی رو دانلود کردم چند تا فولدر برای زبان های مختلف داره ولی خودش پیش فرضش روسیه چطوری می تونم تغییرش بدم به انگلیسی؟؟
دوستان سلام
من بازی رو دانلود کردم چند تا فولدر برای زبان های مختلف داره ولی خودش پیش فرضش روسیه چطوری می تونم تغییرش بدم به انگلیسی؟؟
سلام بر دوستان
من کارت گرافیکیم ati هست فکر میکنم مال شما هم حتما ati هست
برای اینکه این مشکل حل بشه باید ссс catalyst control center برید و از اونجا به قسمت 3d تو اون قسمت که رفتید همه چیز رو بزارید روی default بعد بازی رو اجرا کنید
مال من که حل شد
ولی خیلی بده که از مزایای کارت گرافیکی نمشه استفاده کرد
این بازی هم که ماشا... anti ailising نداره مثل این میمونه که انگار ماشینا از مربع تشکیل شدن!
مشکل زبان رو حل کردم دوستانی که میخوان بازی کامل به همراه دمو رو با لینک مستقیم دانلود کنن می تونن اینجا یه سر بزنن
حجم : 2.6GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده گرافیکم ati هست وبدون هیچگونه دستکاری پیش فرض همه چیز درست کار میکنه وهیچ چیزی رو مربعی نشون نمیده. واقعا این بازی به لحاظ گرافیک فوقالعادس
با سلام.
اقایون هنوز برا این بازی پچی ارائه نشده ؟
سپاسگذارم.
باتشکر از کاربر ANAMORPH عزیز که راهنمایی خوبی کردن.منم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب کاتالیست ورژن 10.9 حل شد درصورتی که قبلش ورژن 10.11 نصب کرده بودم!!
یه پچ ارائه شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته این بازی فقط و فقط گرافیک داره و بسبنده گرافیکم ati هست وبدون هیچگونه دستکاری پیش فرض همه چیز درست کار میکنه وهیچ چیزی رو مربعی نشون نمیده. واقعا این بازی به لحاظ گرافیک فوقالعادس
NFS Hot Pursuit PC-Patch #1:
Release Notes:
- Quad-core CPU’s crash
- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
- Missing rain, snow and corona effects
- CL Eye driver crashes the game
New Features:
- D-Box motion chair support
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)