کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
من همش با داخل پا میزنم....
کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
من همش با داخل پا میزنم....
LB رو نگه دار و ضربه رو بزن
این که زمینی میزنه...
فعلا که نتونستم کاری کنم باید یه طوری این گیم پد دیفالت زنون رو حذف کرد به طور کامل فعلا امتحان نکردم تا آخر شب یه تلاشی می کنم ببینم چی میشه
آره جیگر PES امسال باس بره بوق که سهله Vuvuzella بزنه جلوی فیفا... مگه اینکه پچی چیزی بده که گیم پلی رو بهبود بده. چون واقعا گند زده توی گیم پلی اون بازی در حالی که با نکست شدن فیفا روی PC گیم پلی بازی شدیدا بهتر شده نسبت به نسخه قبل.. واین یعنی موفقیت محض
هر دسته ای داشته باشی میشه حالا کاری به لحاظ کیفیش ندارم ولی مشکلی نخواهی داشت البته اگه از گیم پد اورجینال XBOX360Controller for Windows استفاده کنی که دیگه نونت تو روغنه و نیازی به هیچ تنظیمات خاصی نداری... به قول معروف آفیشلی ساپورتی
یحتمل نسخه کامل رو گرفتی... بابا بیخیال فکر نکنم اینطور باشه ها... مطمئنی؟
نه عزیز کلید LT یا همونی که روی Jockey تعریف شده رو نگه میداری و انالوگ راست رو تکون میدی
لابد منظور دوستمون نسخه ایکس باکسه... چون منم ندیدم البته کارهای عجیب بعضا دیده میشه
صادق جون تو هم سیستمت فسیل شده دست از سر کچلش بردار دیگه فدات شم خوبه اونجا تو بندر همه چیز ارزونه بخصوص قطعات PC مایه تیله کن... خسیس بازی در نیار... یا هم برو یه ایکس باکس بگیر خلاص کن خودت رو... دفعه بعد سیستمم چیزی رو نکشه عمرا بخوام روش خرج بذارم یحتمل برم یه کنسول بگیرم... کلا از موندن تو کف یه بازی به خاطر اینکه سیستمم ضعیفه یا کنسول ندارم بدم میاد فیفا ورلد کاپ اخرین باری بود که موندم تو کف چیزی... دفعه بعد از این خبرا نیست.. مایه می ذاریم گیم می خوریم
یه کمی زیاد پر کن توی تمرین هم می تونی از هرجا که خواستی با کاکا ضربه آزاد بزنه بعضا همچین خوب میزنه آدم حال می کنه حیف که دیوار دفاعی نمیشه جلوش گذاشت... ولی واسه تمرین خوبه
میشه بگین این بازی کی منتشر میشه؟میخوام برای اولین بار تو عمرم فیفا بازی کنم ببینم چجوریاس؟اخه دفعه های قبل تا نصبش میکردیم همون لحظه پاکش میکردیم.
فکر کنم اول اکتبر ...امسال از این خبرا نیست به محض اینکه نصبش کنی عاشقش میشی و PES رو طلاق میدی![]()
آره جون داداش!الان مجبورم 400ت خرج کنم! تازه گرافیک رو هم نمیخوام عوض کنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی دارم یه حالی بهش میدم! خدایی ناکرده اگر رو بازی یکم لنگ بزنه میفرستمش سینه قبرستون! خدایی پول قرض کردم خدا لعنت کنه Ea رو 12ساله مارو معتاد خودش کرده!
ایشالا با هم آنلاین میزنم بعد پشیمون میشی چرا گفتی پی سی رو عوض کن![]()
من كه با رئال و چلسي خيلي بهتر ميتونم بازي كنم تا با بارسا
مسي هم بازيش زياد حال نميده.نه من تونستم باهاش كار خاصي انجام بدم و نه وقتي ديت كامپيوتر بود گذاشتم كاري بكنه.به جاش رونالدو و هيگواينو دروگبا خيلي قوي ساخته شدن.رو سر دروگبا كه اصلا به اين راحتيا نميشه سر زد!!!
تو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟
10
TO FIFA 11
یعنی right stick
یا آنالوگ سمت راست
Last edited by underali; 19-09-2010 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)