تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 311 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
    من همش با داخل پا میزنم....

2. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
    من همش با داخل پا میزنم....
    LB رو نگه دار و ضربه رو بزن

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

LB رو نگه دار و ضربه رو بزن
    این که زمینی میزنه...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان واسه ی تنظیم دسته ی دوم چیکار کنیم ؟
    فعلا که نتونستم کاری کنم باید یه طوری این گیم پد دیفالت زنون رو حذف کرد به طور کامل فعلا امتحان نکردم تا آخر شب یه تلاشی می کنم ببینم چی میشه
    سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
    آره جیگر PES امسال باس بره بوق که سهله Vuvuzella بزنه جلوی فیفا... مگه اینکه پچی چیزی بده که گیم پلی رو بهبود بده. چون واقعا گند زده توی گیم پلی اون بازی در حالی که با نکست شدن فیفا روی PC گیم پلی بازی شدیدا بهتر شده نسبت به نسخه قبل.. واین یعنی موفقیت محض

انصافا بهترین فوتبالیه که تو این همه مدت بازی کردم
    میدونید چرا هنوز بعضی از pes بازها نمیخوان قبول کنن ؟
    چون حساب کنید از سال 98 به اینور که play station 1 بود تا حالا همش کونامی بازی کردن و به سبک ارکید بودن اون عادت کردن
    فکر کنید مثلا واسه پاس دادن فقط دکمه ضربدر رو میزدن ( نه جهتی میخواستن بدن نه قدرتی )
    واسه همینه که اون فوتبال رو ترجیح میدن
    من خودم کسی بودم که از موقعی یادم میاد چه تو کلوپ چه تو خونه کونامی بازی میکردیم

حالا اگه همون افراد بیان فقط بازی رو روی حالت دستی ( manuel ) بازی کنن اونوقت 100 برابر لذت میبرن
    چون در این حالت ادم باید با فکر و هوش خودش جلو بره و دیگه اونطوری نیست که با چند تا دکمه زدن الکی برسی در دروازه و با یک مربع الکی بکنیش تو گل
    تو حالت دستی من الان یه حمله ترتیب دادم بعد تک به تک رو زدم بیرون خدایی کیف کردم وقتی با کار تیمی و بوسیله دست خودم رفتم تا اونجا

1 سوال از قدیمی ها :
    واسه بهتر بازی کردن این بازی باید دسته xbox داشت؟ اخه دسته های من داسه play 2 هستن ( تبدیل کامپیوتر )
    اگه دسته xbox لازم بگین تا تهیه کنم فقط زود مرسی
    هر دسته ای داشته باشی میشه حالا کاری به لحاظ کیفیش ندارم ولی مشکلی نخواهی داشت البته اگه از گیم پد اورجینال XBOX360Controller for Windows استفاده کنی که دیگه نونت تو روغنه و نیازی به هیچ تنظیمات خاصی نداری... به قول معروف آفیشلی ساپورتی

نه آرمین جان اصلا دوتا دوتا نمیپره خیلی عادی انگار دسته XBox داری بازی میکنی...البته طرح دسته های من Xbox هست ولی از اونا نیست....

یکی از دوستان مشکل سیو داشتند که بازی سیو نمیشد....ولی نسخه ای که من دانلود کردم بازی سیو میشه و بعد از هر باز ورود به بازی نمیخاد تیم مورد علاقتو انتخاب کنی....
    یحتمل نسخه کامل رو گرفتی ... بابا بیخیال فکر نکنم اینطور باشه ها... مطمئنی؟

کسی جواب منو نداد
    باید دسته xbox داشت که بهتر بازی کرد ؟ اخه دسته های من واسه play 2 هستن ( dual shock )
    اگه فرقی نداره میشه چندتا تکنیک بگید اخه من هر چی میکنم به جز روپایی چیزه دیگه ای نمیتونم بزنم ؟ یا نکنه تکنیک ها تو نسخه اصلی فعال میشن ؟
    نه عزیز کلید LT یا همونی که روی Jockey تعریف شده رو نگه میداری و انالوگ راست رو تکون میدی

ما که چیزی ندیدیم...
    اصلا عکسی نیست
    ولی شما مطمئنی همچین چیزی توی بازی تعریف شده؟!
    تحریک تماشاگر و اعتراض به داور و بعدش دریافت کارت زرد.چون که من هنوز همچین چیزی ندیدم
    البته نمیگم همچین چیزی وجود نداره ولی یک کم عجیب میزنه
    حالا اگه عکسش رو بذاری خیلی بهتر میشه و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم
    لابد منظور دوستمون نسخه ایکس باکسه... چون منم ندیدم البته کارهای عجیب بعضا دیده میشه

ای دنیا! سال پیش ما داشتیم فیفا10 رو رو پی سی میزدیم حالمون بهم میخورد ولی سیستم جواب میداد!ولی الان که Ea تکونی به خودش داده سیستم نمیکشه!
    صادق جون تو هم سیستمت فسیل شده دست از سر کچلش بردار دیگه فدات شم خوبه اونجا تو بندر همه چیز ارزونه بخصوص قطعات PC مایه تیله کن... خسیس بازی در نیار... یا هم برو یه ایکس باکس بگیر خلاص کن خودت رو... دفعه بعد سیستمم چیزی رو نکشه عمرا بخوام روش خرج بذارم یحتمل برم یه کنسول بگیرم... کلا از موندن تو کف یه بازی به خاطر اینکه سیستمم ضعیفه یا کنسول ندارم بدم میاد فیفا ورلد کاپ اخرین باری بود که موندم تو کف چیزی... دفعه بعد از این خبرا نیست.. مایه می ذاریم گیم می خوریم

یه کمی زیاد پر کن توی تمرین هم می تونی از هرجا که خواستی با کاکا ضربه آزاد بزنه بعضا همچین خوب میزنه آدم حال می کنه حیف که دیوار دفاعی نمیشه جلوش گذاشت... ولی واسه تمرین خوبه

6. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

میشه بگین این بازی کی منتشر میشه؟میخوام برای اولین بار تو عمرم فیفا بازی کنم ببینم چجوریاس؟اخه دفعه های قبل تا نصبش میکردیم همون لحظه پاکش میکردیم.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میشه بگین این بازی کی منتشر میشه؟میخوام برای اولین بار تو عمرم فیفا بازی کنم ببینم چجوریاس؟اخه دفعه های قبل تا نصبش میکردیم همون لحظه پاکش میکردیم.
    فکر کنم اول اکتبر ...امسال از این خبرا نیست به محض اینکه نصبش کنی عاشقش میشی و PES رو طلاق میدی

9. 5 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره جون داداش!الان مجبورم 400ت خرج کنم! تازه گرافیک رو هم نمیخوام عوض کنم!
    ولی دارم یه حالی بهش میدم! خدایی ناکرده اگر رو بازی یکم لنگ بزنه میفرستمش سینه قبرستون! خدایی پول قرض کردم خدا لعنت کنه Ea رو 12ساله مارو معتاد خودش کرده!
    ایشالا با هم آنلاین میزنم بعد پشیمون میشی چرا گفتی پی سی رو عوض کن

11. 2 کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من كه با رئال و چلسي خيلي بهتر ميتونم بازي كنم تا با بارسا
    مسي هم بازيش زياد حال نميده.نه من تونستم باهاش كار خاصي انجام بدم و نه وقتي ديت كامپيوتر بود گذاشتم كاري بكنه.به جاش رونالدو و هيگواينو دروگبا خيلي قوي ساخته شدن.رو سر دروگبا كه اصلا به اين راحتيا نميشه سر زد!!!

تو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 TO FIFA 11 ....

10
    TO FIFA 11

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟
    یعنی right stick
    یا آنالوگ سمت راست
    Last edited by underali; 19-09-2010 at 22:06.

15. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •