عزیز من بودم-مپ های xyz رو می خواستم
عزیز من بودم-مپ های xyz رو می خواستم
سلـــام مــــیخوام سرور DDraCe بزنم × با نرم افزار Teeworlds server Creator فقط معمولیشو میشه من Ddrace می خوام بزنم ×× پیلیز کمکم کنین![]()
![]()
Last edited by moeincavallier; 01-05-2011 at 20:45.
سلام دوست خوبم.
اينجارو يه نگاه بنداز شايد كمكت كنه:
هميشه موفق و پيروز باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
اول از همه يک فيلم کوتاه و قشنگ ميذارم برين ببينين خيلي قشنگه! دو تا از بهترين هکرها و چيترهاي بازي جمع شدن باهم بازي ميکنن.از آتيشي شدن خودشون، ناپديد شدن ، پر شدن سريع جون و زره، و چيزهايي که هيچ جا هم نخواهيد ديد رو توي اين ميبينين! کارگردان خوبي هم داشته چون يکبار بازي رو با يک بازيکن و بار ديگه با ديگري مي بينين.موسيقي خوبي هم داره!
دوم يک بوت از dummy متحرک ميگذارم که با دو تا بازيکن يعني دارين همزمان بازي ميکنين! روي اين ورژن جديد رو نميدونم ولي روي قبلي خوب کار ميکرد! راستي همراه اين بوت يک فيلم آموزشي از نحوه اجرا کردن اون هم گذاشتم! فقط مونده که دوبله به فارسي هم بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوم برنامه کرشر سرور هم اينجا گذاشتم! از اونجايي که خدا رو شکر ديگه سرور ايراني به 0.6 منتقل شد و ديگه اين کرشر روي اين نسخه جديده کار نميکنه اين کرش رو گذاشتم چون بعضي افراد سود جو هستند ديگه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارم برنامه بيند کردن دکمه ها! از اونجايي که برنامه خوبي براي نوب ها هست گذاشتم البته براي بقيه هم خوبه! مثلا خودم هم يک چيز جديد از توش ياد گرفتم و اينکه الان وقتي دکمه اي که بيند کردم رو توي بازي ميزنم همزمان هههههه مينويسه و علامت قلب هم بالاي سرم مياره! يعني اينکه ميشه طوري بيند کرد که چندتا کار باهم انجام بده.متلا بنويسه مردم بعد عکس قلب بياره بعد اسم خودشو عوض کنه و بعد هم کيل بده! اين همه کار فقط با يک دکمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنجمم يک دموي خيلي خيلي زيبا! واقعا از دستش ندين! همه چيرو توي اين بازي ديده بودم الي اين يکي! سه تا بچه گربه ناز! اگه باورتون نميشه اين دمو رو ببينين! شاخ در نيارين! برين اين سه تا بچه گربه ناز و خوشگل رو ببينين! چه با نمک هم هستند مخصوصا اون وسطيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی وقت بود یک دل سیر حرف نزده بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این خبر خوبی نیست یک فاجعه بزرگه !
چه کیفیت مضخرفی داشت کلیپه sm?
اون کلیپ dummy متحرک را حتما ببینید خیلی خنده دار یارو حالش گرفته میشهمیزنه 5 نفر 2 تا میان
اون یکیش نمیپره
بعدش هم کلا اینترنتش مشکل پیدا میکنه
![]()
واقعا معذرت میخوام! خیلی تلاش کردم کیفیت بالا رو آپلود کنم ولی چند بار وسط کار این اینترنتم قطع شد! خودت میدونی دیگه وقتی این قطعی شروع بشه ول کن هم نمیشهمجبور شدم حجمشو کم کنم تا بتونم بزارم. ولی حالا مگه چند بار میخوای نگاه کنی که کیفیت بالا باشه!
آره دیگه وقتی یک بچه بیاد بازی کنه همین میشه دیگهالبته مشکلش همون 5 بود خودش میگه باید max سرور رو اینجا وارد کنین یعنی عدد 12 ولی 5 مینویسه اشتباهی! من خودم روی ورژن قبلی کار کردم نه مشکل پرش داشت و نه پریدن! فکر کنم بخاطر همون نوشتن 5 باشه! ما که همین یکی هم رو نمیتونیم درستو حسابی بازی کنیم حالا چه برسه به دوتا!
![]()
سلام یه سوال دارم برای لان بازی کردن بین چند کامپیوتر در گیم نت چطوری می تونم سرور درست کنم با هر مود و تنظیمات ومپ اخه خود بازی یه سرور بکش بکش فقط داره اونم در یک مپ اگه برنامه خواسی می خواد می شه برام بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)