تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 451 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

بازم سلام اقا ما هنوز خودمونی نشدیم نمیذارن راحت ارتباط برقرار کنیم.
    من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
    بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
    2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
    3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
    آقا خیلی خیلی ممنون!!!
    جوابو بدید ممنون
    چون فضای هارد براتون مهم نیست بهتره مدل n61jq-jx010v بگیرید. ه هاردش 500 7200 rpm هست و سرعت بهتری بهتون میده.
    اگه میتونید بیشتر هم هزینه کنید میتونید ارزون ترین مدل رو که هارد 320 5400 rpm داره و بلو ری نداره بخرید و بعد خودتون یه هارد سی گیت که 4 گیگ حافظه ی ssd داره روش بزارید که سرعت رو فوق العاده زیاد میکنه

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

بله.وینوزم 7 -64 Bit هست.من تو گوگل سرچ کردم. اولش یه چندتا نسخه پولی و بیخود آورد.ولی لینکهای بعدش خوب بود.(FREE Everest)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    من اورستم قبلا"دمای CPU را در قسمت SENSOR نشون میداد.ولی الان دیگه نشون نمیده.پریده؟باید دوباره نصب کنم؟
    نمیدونم. مال من نشون میده.
    برای اورست هم بهتره اورست ultimate نسخه ی trial ؤو دانلود کنید و بعد کرکش رو دانلود کنید

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

برای اورست هم بهتره اورست ultimate نسخه ی trial ؤو دانلود کنید و بعد کرکش رو دانلود کنید
    من کرکش کردم.لی فایل SETUP را پاک کردم.میخواستم ببینم اگه درست میشه دیگه نخواهم پاکش کنم و دوباره نصب کنم.چون باید برم کافی نت.سرعت DIAL-UP خیلی بالاست!!!!!!(31.2Kbps)

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام!
    دوستان این مدل تو بازار هست؟
    n61jq-x1
    قیمتش الان تو بازار چنده؟اول می خواستم n61jq-jx014v بگیرم اینو بهم پیشنهاد کردن.نسبت به اون چه فرق هایی داره؟
    سلام داداش نه متعسفانه بهتره بگم خوشبختانه نه تو ایران پیدا نمیهشه اگر هم بود قیمتش باید حدود 1280 تا 1300 نهایتا نباشه .
    ASUS N61 Series N61JQ-X1 NoteBook Intel Core i7 720QM(1.60GHz) 16" 4GB Memory DDR3 1066 320GB
    HDD 7200rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5730
    همانطور که میبینی سایز هارد پایینه ولی دورش بالاست! اگر هم پیدا بشه خوبه ولی توی ایران گارانتی ها زیر 500 گیگ ندارن دو صفحه قبل اقای mohamad asus در مورد مدلا توضیح دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

عزیزانی که دنبال برنامه Everest هستند میتونند نسخه EVEREST Ultimate Edition v5.50.2100 Final بهمراه کیجن برای ثبت کردن برنامه را از لینک زیر با حجم حدود 10 مگابایت دانلود کنند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین برای رویت کردن دمای سخت افزار ها پیشنهاد میکنم از نرم افزار HWMonitor Pro استفاده کنند. این نرم افزار را هم بهمراه کیجن میتونید با حجم تقریبی 2 مگابایت از لینک زیر دریافت نمایید:
    کد:
    پسورد هر دو فایل:
    کد:
    عزیزان اگه سوال راجع به رجیستر کردن برنامه داشتن بیزحمت توی PM بپرسند؛ در خدمتم. ممنون.

5. 2 کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

موضوع اینجاست من همین نسخه را به همراه کیجن دارم ولی سرعت هارد رو نشون نمیده! البته نسخه ای که من دارم نصب نکردم و partable بود.فقط باید بعد از اولین اجرا با کیجن کد رو بهش میدادم. اون نسخه home رو ولی نصب کردم که با همون تو یک سایت خارجی سرعت هارد رو گرفته بود اما از من اون هم سرعت هارد رو نشون نمیده. کلا این برنامه ظاهرا قاطی داره
    در مودر دمای سی پی یو هم یکبار برای من هم قاطی کرد و قسمت storage رو کلا نشون نمیداد که با نصب دوباره درست شد!!
    حالا امشب این نسخه رو هم دانلود و نصب میکنم فردا خبرش رو میدم
    Last edited by nekooee; 21-08-2010 at 15:39.

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک برنامه به نام Asus copy protect به صورت پیشفرض رو دستگاه نصب هست. نرفتی از اونجا ببندیش؟؟
    اگه نه به جچند وقت پیش ری استور کن ببین چی میشه اگه درست نشد از رجیستری میشه یک کارهایی کرد اما اگه وارد نیستی ریکاوری کن
    ری استور که کردم نشد! ولی این برنامه رو دستکاری کردم احتمالا همینیه که شما میگی ممنون از راهنماییت لطف کردی! نگاه می کنم خبرشو میدم!

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

یه عکس از DEVICE MANGER بزار
    داداش توو device Manager مشکلی نداره کاملا شناخته! فکر کنم این نرم افزار خود ایسوس رو دستکاری کردم خرابکاری شده!

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

داداش باید بری روی my computer راست کلیک کنی و وارد قسمت device manager بشی وو لیست قطعات متصل به سیستمو میبینی در بخش dvd/ cd rom وارد جزعیلتش شو و یک راست کلیک کن روش و بزن scan hardware change یا یه همچین چیزی اگه مشکلی باشه اینوری حل میشه اگر حل نشد اول درایوراتو دوباره نصب کن و بازم اگر نشد تعویص ویندوز راهشه باز هم اگر نشد میتونی بری توی BIOS اسکن کنی اگر دوباررررررررررره نشد DVD شما یه ملکوت رفته و دیگه بر نمیگرده.
    ممنون از راهنماییت داداش

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    برای دیدن اطلاعات سخت افزاری سیستم ، من نرم افزار HWiNFO32 رو پیشنهاد می کنم . مزیت اول این نرم افزار این هست که اساسا به عنوان free ware منتشر شده توسط شرکت سازندش و نیاز به کرک و این داستان ها نداره . مزیت بعدیش اینه که به نظر من در کاملترین شکل ممکن به اطلاعات سخت افزاری دست پیدا می کنید . قسمت مانیتور اون هم دمای قسمت های مختلف و سرعت فن سی پی یو رو به شما نشون میده ! از جمله سرعت هار رو هم می تونید ببینید !
    از این صفحه می تونید ورژن مورد نظرتون رو دانلود کنید.
    کد:
    نمونه ای از تصاویر این نرم افزار رو از لپ تاپ خودم براتون میگذارم (نسخه ی پرتابلش نیاز به نصب نداره و فوق العاده سریع و راحت اجرا میشه)

9. 5 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز اگه دست مکاری کردی ... وقتی رفتی تو دیوایس منیجر باید اول اون dvdrom رو پاک کنی بعد دوباره بشناسونی که درست میشه.

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام
    من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟‌يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟‌براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟‌يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟‌براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم
    سلام
    نه عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد .فقط کافیه ویندوز قبلی رو پاک کنی و جدید رو نصب کنی.در اینده هم هر وقت خواستی میتونی به راحتی با ریکاوری از ویندوز فابریکت استفاده کنی.

14. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •