دقیقا و اصلا گرافیکش به MW2 نمی رسه !
دقیقا و اصلا گرافیکش به MW2 نمی رسه !
سلام
دوستان من وقتی یه مرحله از بازی رو که نصف می رم و بالا می نویسه که تا این قسمت بازی ذخیره شد ولی وقتی بازی رو می بندم و دوباره می خوام بازی کنم گزینه ی Resume Game نمیاد و مجبور می شم مرحله رو از اول برم!
این برا من این طوریه یا برا همه هست؟
ممنون
فکر کنم برای همه هست شما برو تو Setting بعد دوباره برو میبینی که Resume Game فعال شده .
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
جواب من هم![]()
بره منم اينطوريه ولي لازم نيست بري تو تنظيمات يه بار بري تو campaign وبياي بيرون دوباره بري تو حل ميشه .
فقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .
بره من اينجا بود :بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Activision\CoD
رو xp . البته واسه هر كركي فكر كنم فرق كنه . بره من نميدونم كركش چيه ولي ميدونم skidrow نيست .
Last edited by black.assassin; 24-11-2010 at 23:31.
داستان بازی با روح و روان آدم بازی میکنه !
نه.اصلا احساساتی نمیکنه آدمو,چه برسه با روح روان آدم بازی کنه.
۲زار آهنگاش هم باحال نیست(دلت میاد آهنگ های cod:mw2 مخصوصاً اونجایی که دارن آتیشت میزنن اففففففففففففف آدمو میبرد تو حس)
این بازی ارزش ۲بار رفتن رو نداره ۱ بار کافیه.![]()
وقتی اون پیغام میاد No رو بزن، بعدشم میره تو بازی تمام ! برای من که اینطوریهفقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .
یه چیزی که من تو این نسخه خیلی خوشم اومد طراحی خوب اسلحه ها و بهتر شدن Sun Shine بود
داستان بازی نسبت به نسخه قبل پیچیده تر بود، رو مخت بود، من که خوشم اومدداستان بازی با روح و روان آدم بازی میکنه !
Last edited by xero.1992; 25-11-2010 at 00:35.
دوستان میدونید تو ویستا سیو هارو کجا دخیره میکنه؟
کرکم skidrow هست.تو فادر cod هم چیزی نیس.
ک باگ خفن خوردم که نمی ذاره بازی ادامه پیدا کنه!
جایی که
آره داستان بازی جوری هست که ادمو تو احساسات فرو میبره , هم cod mv2 هم black ops ولی cod mv2 بیشتر!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)