میشه درباره این قابلیت توضیح بدی ؟
چه جوری وقتی دستمونو روی صفحه میکشیم فقط حروف کلمه دلخوا زده میشن !؟
میشه درباره این قابلیت توضیح بدی ؟
چه جوری وقتی دستمونو روی صفحه میکشیم فقط حروف کلمه دلخوا زده میشن !؟
اهه!!!
عزیزم...؟ استیو جابز جونتون که خیلی سنگ سرعت و کارایی مک رو به سینه می زد! چی شد؟؟؟ اگه سیمبین 3^ نصب بشه روش سریع تر می شه؟؟یعنی مک آیفون اینقدر درپیته؟!
سیمبین 3^ چندان آش دهن سوزی نیست که بگیم خیلی سبکه و باعث تغییر 100% گوشی شده؛ و کاری هم کرده که سریعتر از آیفون جلوه کنه. این چیزی که فرمودید قراره در سیمبین 4^ پیاده بشه... پس با این حساب می شه گفت در فوق العاده بودن N8 شکی نیست... حداقلش اینه که پردازنده و فرکانس پردازنده و امکاناتش Fake نیست!
شاد باشین
اقا من خودم هنوز با چنین فناوری کارد نکردم . ولی فکر کنم منظور اینه : شما توی صفحه کلید های معمولی برای تایپ یه حرف شاید نیاز باشه چندین بار یه کلیدو فشار بدین مثلا برای حرف c باید سه بار دکمه شماره 2 رو فشار بدین یا در تایپ فارسی برای نوشتن حرف ((م)) باید 6 بار دکمه شماره 8 رو فشار بدین. تو گوشیم که خودتون می دونین بعد از تایپ هر حرف اگه دوباره بخواین از اون کلید استفاده کنین باید یه چند ثانیه ای صبر کنین که این باعث می شه زمان زیادی هدر بره. ولی حالا کیبورد کامپیوترو تصور کنین که برای هر حرف یه کلید وجود داره و شما خیلی سریع می تونین تایپ کنین. قضیه این فناوری هم فکر کنم اینه که به شما یه کیبورد کامل میده که همه حروفو داره و شما می تونین سریع تایپ کنین . حالا فکر کنم این فناوری رو با یه جور فناوری پیش بینی کلمات مثل (T9) هماهنگ می کنن که دیگه میشه اخر هر چی سرعت تایپ.
(اینا چیزایی بود که من از این فناوری دستگیرم شد . اساتید محترم اگه ایرادی هست تصحیح کنن باعث دلگرمیه)
اینی که شما گفتیو که همه گوشی های لمسی دارن !
---------
کاملا اشتباهه!
این توضیحاتی که شما دادی کلا مال کیبوردهای QWERTY هستش و این فناوری که دوستان می گن چیز دیگه ای باید باشه
در حقیقت به نظر میاد نیازی نیست انگشت را از روش برداری و با کشیدن انگشت روی کیبردگوشی تشخیص می ده که شما چه حرفیو می زنی حالا چه جوریش را نمی دونم شاید با تغیر جهت ناگهانی انگشت از روی یک دکمه به دکمه دیگه که اینجوری اخرین حرف را قبول می کنه
و شاید هم زماندار باشه که با نگه داشتن چند میلی ثانیه بیشتر روی یک حرف اون را تشخیص می ده!
درسته......یعنی بدون اینکه دستتو بکشی از رو ی صفحه دستتو به رو صفحه ی حروف می کشی و می تایپی......مثلا آرمین.....بدون این که دوباره رئو صفحه بزنی با یه حرکت می نویسی....![]()
ببین عزیزم....بزار واست یه مثال بزنم....فرض کن تو یه pc داشته باشی با رم 512 و گرافیک 256....حالا روی این سیستم ، xp بهتر جواب میده یا 7 ؟ سرعت کدوم بیشتره ؟ قطعا xp.....حالا همین قضیه واسه ی موبایل هم هست.....سیمبین روی n8 مثل xp sp3 میمونه و ویندوز 7 مثل اندروید روی galaxy s![]()
دوست عزیز اساس کار مکث چند صدم ثانیه ای انگشت روی حرف مورد نظر میباشد، به هر حال شما باید تقریباً کیبورد رو حفظ باشی و حرکت از یک حرف به حرف دیگر بدون وقفه انجام بشه و توقف بسیار کوتاه روی حروف مورد نظر صورت بگیره.
می دونیم برادر می گه اون که با این همه کب کبه دب بده دیگه روش سیمبیان نمی زاره که.....با همین سیستمم عالی عمل می کنه نیازی هم به سی پی یو زیاد نیس....سی پی یو ش که فعلا فک کنم اول باشه که خیلی خوبه/.
اقا کسی می دونه کیفیت این فیلم های dvd که از بیرون می گیریم چیه؟ بعد گوشی یا نرم افزاری هست که این پسوندو پخش کنه. چون اینکه n8پورت hdmi داره خیلی عالیه و می شه باهاش عکس هارو رو یه lcd 48 اینچی دیدو کلی حال کرد. ولی وقتی دایویکس پخش کنی رو همین صفحه گوشی کیفیت حال ادمو بهم می زنه چه برسه روی lcd 48 اینچی ببینی. منظورم اینه که اگه بشه با این n8 پسوند های با کیفیتو اجرا کرد بعدم با اون پورت hdmi وصل کنی به تلویزیون .بعد این قضیه باید این dvd player ها رو بریزی تو سطل اشغال .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)