تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 146 از 224 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ازبكستان 2 - 0 اردن
    در مدت 3 دقيقه دو گل از باكائف (46 و 49) زده شد. الآن هم دقيقه 54 بازي است.

همونطور كه پيش بيني كردم مثل اينكه تمام تيم هاي عربي دارن حذف ميشن و كيفيت بازي ها بالاتر ميره.

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

كلاً در اين دوره از مسابقات شگفتي اتفاق نيفتاد و بيشتر پيش بيني ها درست از آب در اومده و اين نشون ميده سطح بازي ها بالاست.

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

اردن در دقيقه 58 يه گل زد.
    ازبكستان 2 - 1 اردن
    الآن دقيقه 60 بازيه.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من زیادی به تیم امیدوار نشیود توقع زیاد نباید داشت
    موافقم .... بازی های ایران تازه الان شروع شده... من که موفقیت تیم رو تقریباً با اغماض 50 به 50 میبینم در برابر کره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تحلیل بنده راجع به تیم کره جنوبی

چون همه دوستان تحلیل راجع به تیم ملی مون و ترکیبش مقابل کره جنوبی رو به نحوه احسن شرح دادن، بنده تصمیم گرفتم یه سری اطلاعات از دید خودم راجع به کره بدم که خوندنش خالی از لطف نیست:

سیستم بازی کره

سیستم بازی کره در سه بازی گذشتش، 1-3-2-4 بودش که طبیعتا دو هافبک هجومی این تیم وینگر های تیم کره هستند و قلب تیم کره یعنی هافبک مرکزی هم پارک جی سونگ معروف قرار داره.

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل بحرین 

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل استرالیا 

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل هند 

تحلیل تک تک پست ها و افرادی که تو اون پست ها در سه بازی گذشته کره

دربازبان:
    دربازبان تیم کره در سه بازی گذشته مرده شماره یکشون یعنی جونگ سونگ ریونگ بودش.
    دربازه بان جوانی که ما تو فینال لیگ قهرمانان آسیا و بازیشون با ذوب آهن، اونو خاطرمون هست و گلی که خلعتبری بهش زد!
    سونگ ریونگ با وجود تعدا بازی ملی نه چندان زیادش بسیار پرتجربست و تو تورنومت مهم جام جهانی 2010 لی وون جائه رو نیمکت نشین کرد و در هر 4 بازیه کره سنگر بان اصلی تیم بود. آمارش در کی لیگ فصل قبل هم خوب بوده. 26 گل خورده در 28 بازی. تو این تورنومنت هم سه گل خورده که دو تاش از روی نقطه پنالتی بوده.

مدافعین:
    تو این سه بازی مدافعین راست و چپ کره یعنی چادوری و لی یونگ پیو در ترکیب ثابت تیم کره جنوبی بودند.
    لی یونگ پیو و چادوری رو هممون خوب میشناسیم. خصوصا یونگ پیو که یادتون باشه تو بازی الهلال - ذوب به خاطر اون خطای شدیدش رو (اگه اشتباه نکنم رو رجب زاده) کارت قرمز گرفت... هر دو خصوصا لیونگ پیو بی نهایت با تجربه هستند و تجربه تورنومنت های مختلف زیادی رو دارند...

تو سه بازی گذشته، کره جنوبی از تائه، لی جونگ سو، چو یونگ هیونگ (اومدنش بابت اخراج تائه در بازی بحرین بود)، هوانگ جائه وان به عنوان مدافعین میانی استفاده کرده که تمامی این بازیکنان با وجود اینکه تجارب باشگاهی فراوانی دارند، اما تجربه بازی ملی شون زیاد نیست...
    در کل به نظر میرسه که مربی کره از لی جونگ سو و تائه برای بازی ایران استفاده کنه... در کل مدافعان میانی کره نسبت به مدافعین کناری ضعیف تر هستند.

هافبک های دفاعی:
    دو هافبک دفاعی کره در دیدار های قبلی کی سونگ یونگ و لی یونگ رائه بودند که میشه گفت اولی پرتجربه و با خاصیت های حجومی بیشتر و دومی کم تجربه با خاصیت دفاعی بیشتر.
    در کل نظر شخصیم اینه که به پای هافبک دفاعی های ما نمیرسن! ولی بین این دو هافبک دفاعی کی سونگ یونگ یه جورایی فوق العاده هستش و کاملا در خدمت تیمه و خیلی زیاد میدوه و پاس میده...

هافبک های هجومی:
    هافبک های حجومی کره در آغاز تمامی دیدار هاشون در جام ملت های آسیا، پارک جی سونگ (هافبک مرکزی) - لی چونگ یونگ و کو جا چئول (وینگرهای راست و چپ) (البته جا چئول با پارک در مقاطعی جاشون رو با هم عوض می کردند)
    واقعا هر سه فوق العاده خطرناکن و شاید کره تو این خط از تیم ما برتریشون بیشتر باشه. پارک رو هممون میشناسیم و نیازی به توضیح نیست! اما دو وینگر کره واقعا خطرین! هر دوتاشون جوون هستند نسبتا باتجربه در عرصه ملی! کوجا چئول که سمت چپ تیم کره جنوبی بازی می کنه علی الحساب گلزنترین بازیکن کره و البته آقای گل رقابت هاست و ضمنا دو پاس گل هم داده!

تک مهاجم کره:
    جی دونگ وان تک مهاجم کره به هنگام شروع سه بازی این تیم در این تورنومنت بود! اما کلا به نظر من امسال کره مهاجم تخصصی تراز اولی نداره... تمامی مهاجمانی که آورده جوون و کم تجربه هستند. تو دو بازی اول کره همین جی دونگ وان در هر دو بازی در بیست دقیقه پایانی تعویض شد... چون انتظارات مربی رو برآورده نکرده بود. درسته این مهاجم دو گل به هند زده... اما باید تاکید بشه که دو گل به هند زده! البته نباید فراموش کرد که این مهاجم خوب بازی سازی میکنه و دو پاس گل تاحالا داده.

ضعف های کره

به نظر من کره عمق دفاعش زیاد قوی نیست! هافبک دفاعیاش هم فوق العاده نیستند... تیم ملی میتونه با کارای ترکیبی تو عمق تیم ملی کره خیلی خوب کار کنه.

نقات قوتش

هافبک های هجومی قدرتمندش که هم از راست تیمشون و از از چپ (خصوصا سمت چپشون) واقعا عالین. چون هم خود پارک و هم بازیکن گلزنشون جاچئول بیشتر در سمت چپ کار می کنند. من احساس می کنم ما باید مثل بازی کره شمالی هم از نصرتی و هم از حیدری تو ترکیب تیممون استفاده کنیم و بسته به شرایط بازی در نیمه دوم یکی از این دو رو تعویض کنیم.

مقایسه با ایران

کلا کره تو این سه بازیشون تو عملکرد از تیم ملی مون بهتر بود. هم بیشتر رو زمین پاسکاری کردند، هم بازی های هوایی بیشتری رو انجام دادند و هم نسبت به تیم ما شانشون رو در شوت زنی امتحان کردند. به بازی های تخریبی و خطا کمتر از تیم ما رو آوردند و البته دوندگی شون هم از تیم ما بیشتر بوده... اما خوب باید در نظر گرفت که اگه عراق رو هم سطح استرالیا بدونیم و امارات رو در سطح بحرین، باز هم کره شمالی بسیار تیم جون دار تری نسبت به هند هستش... در اینکه ما بازی های به مراتب سخت تری رو نسبت به کره انجام دادیم و بهتر از اونا نتیجه گرفتیم شکی نیست.. ضمن اینکه تغییرات بازیکن و ارنج ابتدایی مون تو این سه بازی حقیقتا متفاوت بود و تیم ملی از بازیکنان بیشتری از کره در ترکیبش استفاده کرد و انصافا میتونیم به نیمکتمون در دیدار با کره مطمئن باشیم، چون تیم داخل زمین اونا هر قدر هم قوی باشه، باز ذخیره هاشون از نیمکت نشینان ما ضعیفترن.

یه نکته مثبتی هم تو مقایسه کره با ایران وجود داره. 6 گل از 7 گل کره جنوبی در 50 دقیقه اولیه بازی زده شده. اما هر 6 گل تیم ملی ما در 50 دقیقه پایانی به ثمر رسیده. این نشون میده تیم ملی دقایق ابتدایی بازی هاش رو به ارزیابی حریفش می پردازه و با قدرت بدنی بالایی که داره، تو نیمه دوم برنامه هاش برای رسیدن به گل رو بر اساس شناخت نیمه اول و تجربش پیاده می کنه... اما تو تیم کره به نظر میرسه بر این توضیحات بنده برعکس باشه!: دی

در مجموع امیدوارم کره رو ببریم و بریم به نیمه نهایی! من که خیلی امیدوارم.. ایشالا که قهرمانیم...

پرحرفی کردم...

یاعلی
    پ.ن: راستی نظرتون رو راجع به دیدگاه بنده بدید خوشحال میشم بشنوم.
    حسین جان دستت درد نکنه الان دیدم

ژاپن با اینکه قطر رو 10 نفره حذف کرد
    ولی به نظر من از کره ضعیفتره ممکنه قهرمان هم بشه اما در کل کره تیم کاملتریه
    ژاپن روی توپای هوایی به راحتی کم میاره اونم مثلا جلوی عقیلی
    فعلا باید فکری برای کره بکنیم
    Last edited by گرافيكار; 21-01-2011 at 21:45.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ازبكستان هم بازي رو 2-1 از اردن برد و سمي فيناليست شد!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان دستت درد نکنه الان دیدم

ژاپن با اینکه قطر رو 10 نفره حذف کرد
    ولی به نظر من از کره ضعیفتره ممکنه قهرمان هم بشه اما در کل کره تیم کاملتریه
    ژاپن روی توپای هوایی به راحتی کم میاره اونم مثلا جلوی عقیلی
    فعلا باید فکری برای کره بکنیم
    خواهش می کنم علیرضا جان!
    اگه شانس ژاپن رو ایران و کره داشتند، دو حد فاصل این سی چهل سال، هر کدوم 3 دفعه قهرمان می شدند! شما نگاه کنید! تو این پنج دوره ‏ی اخیر امثال ژاپن و عربستان مطمئنا که تو نیمه نهایی، یکی از تیم های قدر آسیا یعنی ایران و کره، حضور ندارند...!!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

همش فکر میکنم چه خر شانسی ای عراق آورد
    کاش ایران دوم میشد
    استرالیا را ببرن اصلا ازبکستان تیم مالی نیست

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان به همتون قول میدم بازی فردا رو 99% میبریم....
    خدا کنه اون 01% کار دستمون نده

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

در ضمن شرط میبندم یه پای فینال از همین الان استرالیا هستش...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قطبي: تنها تيمي خواهيم بود كه بدون شكست قهرمان مي‌شويم

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، افشين قطبي پس از نشست مطبوعاتي‌اش در جمع خبرنگاراني كه بيرون از سالن نشست منتظر وي بودند، در مورد اينكه چرا هميشه تا اين اندازه با اعتماد به نفس نظراتش را بيان مي‌كند، گفت: ايمان و اميد هميشه از روزي كه به دنيا آمده‌ام جزيي از زندگي من بوده است. از خانواده‌ام تشكر مي‌كنم كه به من ايمان دادند و همچنين از خداوندي كه هميشه در قلب من است تا به لطف او بتوانم كارهايي انجام دهم كه مردم را شاد كنم.
    وي ادامه داد:‌ مسئوليت تيم ملي مسئوليت مردمي است كه با تلاش و پشتكار و همكاري دوستانم در كادر فني و همچنين با فضاي صميمي و دوستانه‌اي كه بازيكنان ملي‌پوش ساخته‌اند؛ به وجود آمده است. ملي‌پوشان امروز به يك خودباوري رسيده‌اند و با زحماتي كه مي‌كشند مي‌توانند يك فرهنگ جديد را براي مردم و جوانان كشورمان بوجود بياورند.
    قطبي تاكيد كرد: موقعيتي كه در آن قرار دارم به اندازه‌اي جذاب است كه در بازي فردا شب نام حريف براي ما تفاوتي ندارد و تنها مهم اين است كه به مرحله بعد برسيم. شك ندارم بازي فردا را مي‌بريم و مطمئنا در بازي فينال با قهرماني در اين رقابت‌ها جام را به مردم ايران تقديم مي‌كنيم.

وي در مورد اينكه شناخت شما از كره جنوبي تا چه اندازه مي‌تواند در بازي فردا شب عامل موفقيت تيم ملي شود، گفت: شناخت تيم حريف يكي از عوامل موفقيت است و در كنار آن طراحي برنامه كه بازيكنان آن را بايد اجرا كنند و اتفاقاتي كه در فوتبال مي‌افتد در موفقيت تيم‌ها تاثيرگذار است. بايد واقعيت‌ها را نگاه كرد چرا كه تيمي ساخته‌ايم كه به عنوان تنها تيم هر سه بازي‌اش را برده، از هر 23 بازيكنش استفاده كرده و در ديدارهايي كه پشت سر گذاشته توپ و ميدان را در اختيار داشته است و مطمئن باشيد تنها تيمي خواهيم بود كه بدون شكست تا قهرماني پيش خواهيم رفت.
    سرمربي تيم ملي افزود: امروز نظم و انضباط و تلاش و انگيزه و پشتكار را به مجموعه تيم ملي اضافه كردم و مطمئنم مي‌توانيم قدرت‌مان را در بازي فردا شب نشان دهيم. ما لياقت قهرماني داريم و مردم ايران نيز به اين باور رسيده‌اند كه مي‌توانيم اين كار را انجام دهيم و بازيكنان تيم ملي مي‌دانند دعاي مردم پشت سر آنها است.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه كره‌اي‌ها پس از مشخص شدن ايران به عنوان حريف‌شان، كري‌خواني را آغاز كرده‌اند،‌گفت:‌ كسي كه كري مي‌خواند نشان از ترسش است. احساس مي‌كنم بازيكنان و مربيان كره تحت فشار هستند كه اين كار را انجام مي‌دهند. آنها مي‌دانند از لحاظ روحي و رواني و فني نمي‌توانند با ما رقابت كنند. من روانشناس خوبي در فوتبال هستم و مطمئن باشيد اين كري‌خواني‌ها اثري در تيم ما نمي‌گذارد.

قطبي يادآور شد: مي‌خواهيم ببريم و مهم نيست كه چه تيمي مقابل ما قرار مي‌گيرد، ‌حتي اگر اين تيم كره جنوبي باشد كه بازيكنان مطرحي از تيم‌هاي باشگاهي اروپايي در اختيار دارد. چون بازيكنان ما ايمان دارند كه بازي فردا شب را مي‌بريم.
    به گزارش فارس وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه فوتبال برد و باخت دارد و اگر بازي فردا، شب بد تيم ملي باشد،‌چه اتفاقي مي‌افتد، گفت: وقتي يك تيم روي سازماندهي و برنامه‌ريزي تمركز مي‌كند، اگر روز بدش هم باشد، چون سازماندهي دارد، باز هم برنده مي‌شود. نمي‌توان هميشه خوب بازي كرد و ما به اين دليل كه روحيه سازماندهي داريم باز مي‌توانيم برنده باشيم.

قطبي در مورد عدم نتيجه‌گيري در بازي فردا شب تصريح كرد: تيم ملي در قلب همه مردم است و هر نتيجه‌اي حاصل شود ما قهرمان هستيم چرا كه احترام تمام دنيا و كارشناسان و رسانه‌هاي بين‌المللي را به همراه داشته است. امروز همه از بازي تيم ملي لذت مي‌برند.
    وي افزود: نتيجه‌گرفتن تنها با يك بازي زيبا حاصل نمي‌شود و امروز پيروزي يك عادت و تفكر در تيم ملي است. مطمئن باشيد چون دوست داريم قهرمان شويم در بازي فردا شب هر طور بازي كنيم كره را مي‌بريم.
    قطبي در مورد انتقاداتي كه از وي مي‌شود گفت:‌ به اين انتقادات احترام مي‌گذارم چرا كه آنها بخشي از جذابيت فوتبال ايران است.

خب این شد یه قول به موقع تخریب روحیه حریف و بردن جنگ روانی قبل از بازی

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاضرم سر زندگیم روی بازیه فردا شرط ببندم
    2-1 می بریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

حاضرم سر زندگیم روی بازیه فردا شرط ببندم
    2-1 می بریم
    راست میگی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •