تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 146 از 291 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

9

ممنونم از شما که به خودت زحمت دادی و همه این صفحات رو خوندی چون همون جوری که فک کنم فهمیدی 1 سوال رو 1000 بار مطرح شده بنده الان حدود 1 ماه هست منتظرم این گوشی دوباره از طرف مایکروتل عرضه شه ولی هیچ خبری نیست دیگه اعصابم خورد شده و با توجه به این که فریمور فارسی این گوشی هم در دست رس همه شده داره به مخم میزنه بدون گارانتی بگیرم ظاهرا تو تهران بدون گارانتی تا 360 هست!!!! تبریز شهر بزرگیه باید داشته باشه ولی مطمئن نیستم از اساتید سوال کن من خودم اگه از سلامت این گوشی بدون گارانتیش مطمئن بشم میخرمش دیگه مایکروتل شورش رو در آورده...
    آره همین طوره.اگه بحث های حاشیه ای و سوالات تکراری نبود مجبور نبودم 144 صفحه کامنت رو بخونم ولی در کل خیلی جالب بود.بحث ها از حدود 9 ماه پیش تا به امروز تمام مسائل و مشکلات مربوط به ویو رو پوشش میداد.

امروز رفتم که مثلا این گوشی رو بخرم.کل مغازه ها رو زیر و رو کردم نبود که نبود.فقط یکی دوتا مغازه یه دونه داشتن که اونها هم بدون گارانتی درست و حسابی بودن و معلوم بود که خود فروشنده ها نتونستن لذت کار با ویو رو بیخیال بشن و پدر گوشی ها رو در اوردن.قیمت ها هم که کهکشانی بودن.یکی میگفت 600 یکی 550 همینطوری قیمت میدادن.فکر میکنن ما از اون خر پولهایی هستیم که برای گوشی دست دوم اینهمه پول بدیم فردا هم که یه مشکلی براش پیش اومد بندازیمش بیرون.
    البته همه فروشنده ها میگفتن که اصلا ویو با گارانتی پارس مایکروتل اصلا به تبریز نیومده
    خداییش یه بار خواستیم دل به موج های اقیانوس سامسونگ بدیم
    عجب زده حالی زدن این وارد کننده های سامسونگ
    تو یکی از کامنت ها خوندم که وارد کننده اصلی نوکیا اومده سراغ سامسونگ.با این کارا میخوان سامسونگ رو هم به گند بکشن و سیاستهای نوکیا رو تکرار میکنن.کار سامسونگ ایران شده فقط تبلیغات هر مغازه ای میری تو ویترینش ویو رو گذاشته و با صفحه نمایشش بیچاره TFT ها رو به چالش میکشه.گالاکسی S هم یه ماهه اومده قیمتش همین طور گرون مونده.
    نمیدونم تا کی باید منتظر موج های اقیانوس باشیم.
    شاید این جمعه بیاید شاید

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام علیکم
    آقا منا که امیدوارم مشکل گوشیم یادتون باشه ( ریست )
    من رفتم مالزی جاتون خالی . رفتم یه مموری SanDisk گرفتم . تو اون پک قرمزا بود و فک کنم اصل اصل بود . خلاصه با این مموری هم گوشیم بازم ریست می کنه . هرچی بیشتر فایل روش باشه ، زود به زود تر ریست می کنه . دیگه نمیدونم چیکار کنم ! مموری من کلاس 2 هست .
    یه چیز دیگه . . .
    من یه فیلم MKV 2 ساعته ریختم رو گوشیم ولی وقتی اجرا می کنم ، گیرگیری اجراش می کنه . رو مموری ریختم . مال شما هم همینطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خداوکیلی شانسم ندارم حالا که میخوام این گوشیو بخرم تو اصفهان نایاب شده ! از پنج شنبه تا حالا دنبال این گوشی هستم! حتی گوشی شاپ هم زده موجود نیست !

گفتن تا دو روز دیگه میاریم ...

شانسو می بینین تو رو خدا ؟!!!
    منم از اصفهان خریدم . البته حدود 1 ماه پیش
    من از فروشگاه MAX تو فردوسی با گارانتی اصلی خریدم .

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

سلام دوست من.
    اخه توی اصفهان کدوم نمایندگی تا حالا درست کار کرده که این بار دوم باشه
    واقعا جای تاسف داره
    واقعااااااااااااااااااااا اا . . .
    منم بعد اینکه JPJG2 اومده بود رفتم بدم آپدیت کنن ( مجید ) گفت تا 1 ماه دیگه میاد !!!

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام علیکم
    آقا منا که امیدوارم مشکل گوشیم یادتون باشه ( ریست )
    من رفتم مالزی جاتون خالی . رفتم یه مموری SanDisk گرفتم . تو اون پک قرمزا بود و فک کنم اصل اصل بود . خلاصه با این مموری هم گوشیم بازم ریست می کنه . هرچی بیشتر فایل روش باشه ، زود به زود تر ریست می کنه . دیگه نمیدونم چیکار کنم ! مموری من کلاس 2 هست .
    یه چیز دیگه . . .
    من یه فیلم MKV 2 ساعته ریختم رو گوشیم ولی وقتی اجرا می کنم ، گیرگیری اجراش می کنه . رو مموری ریختم . مال شما هم همینطوره ؟
    دوست عزیز! ای کاش تاپیکها رو با دقت میخوندید. برای این گوشی باید رم شما حداقل کلاس 4 باشه. من رم توشیبا 8 گیگ کلاس 4 با گارانتی گرفتم به قیمت 19 تومان. هیچ مشکلی توی پخش و ضبط فیلم نداره.

5. این کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ظاهرا این گوسی نمی‌تونه کانتکتها رو با sms بفرسته
    با نوکیا راحت میشه
    البته منظورم ارسال متن کانتکتها نیست، بلکه ارسال اونها به صورت vcard هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه یادتون بره فیش هدفون تو جک بمونه، زنگ آلارمها از اسپیکر پخش نمیشه( صداش فقط تو هدفون پخش میشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از وضعیت قیمت گوشی در تهران چه خبر ؟
    پیدا میشه یا نه ؟
    قیمت بدون گارانتی چند شده ؟

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام کسی از دوستان بازیهایی که تو سایت bbs.badaer.com قرار داره رو دانلود و نصب کرد ؟من دسترسی به نت پر سرعت ندارم و نمیتونم تست کنم
    یعنی کسی به غیر از من به ههک بادا علاقه ای نداره؟
    کلی بازی اون تو هست بدون پول یکی تست کنه لینک دقیق 2یا3صفحه قبله
    ثواب داره
    Last edited by vtv004; 05-09-2010 at 23:40.

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دیگه دارم دیوونه میشم زنگ زدم نمایندگی مشهد گفته نداریم و این سیاست مایکروتل هست گفت مایکروتل داره الان خودش گوشی های ویو رو بدون گارانتی 460 دست مردم میده!!!!! یعنی میخواد خدمات هم نده پول زیاد تر هم بگیره با توجه به این که نمایندگی انحصاری هست کاری هم نمیشه کرد لعنت....
    ولی یارو گفت اگه شما تا 1 ماه دیگه صبر کنی دوباره شرایط ایده آل میشه و میتونی با گارانتیشو حدود 400 بگیری!! از صحبت یارو تقریبا معلوم بود که داره دلسوزی میکنه که ما تو هچل نیوفتیم...
    از دوستان تهرانی میخوام که کف قیمت این گوشی بدون گارانتیشو در بیارن...؟؟؟ ببینم اونجا هم همین قیمته چون اگه به صرفه 1 سفری میام تهران و از اونجا میگیرم ممنون...؟؟!!
    Last edited by ali_saeedi; 06-09-2010 at 10:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام کسی از دوستان بازیهایی که تو سایت bbs.badaer.com قرار داره رو دانلود و نصب کرد ؟من دسترسی به نت پر سرعت ندارم و نمیتونم تست کنم
    یعنی کسی به غیر از من به ههک بادا علاقه ای نداره؟
    کلی بازی اون تو هست بدون پول یکی تست کنه لینک دقیق 2یا3صفحه قبله
    ثواب داره
    ما هم علاقه مندیم.ولی آقا سهند که گفتند اگه kies رو آپدیت کنیم دیگه نمیتونیم این کرک شده ها رو نصب کنیم.نمیشه آپدیت هم نکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •