تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 296 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی رزرو به این معنا نیست که دیگه هیچ کی نتونه بخرتش . اگه یکی اومدو قیمت بالاتری پیشنهاد داد بازیکنان مال اون میشه .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باشه.فردا شب حدود 9 میام.احتمال کمی هم هست که بعدازظهر بیام.
    یه لیست رزرو الان میذارم.بی زحمت قیمتشون رو با قیمت بازیکنان خودم فردا بذار.برای تبادل بازیکن فردا قطعی میکنیم.فعلا بای...

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میدونم.ولی من هم دوباره باید بیام قیمت بالاتر بگم.اگه بیارزه...
    این لیست رزرو من تا اینجا:
    mexes---roma
    upson
    villa
    defoe---Tottenham
    Ozil ----werder bremen
    Gerrard
    Totti
    Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 02:49.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر همه دوستان. اومدم تاپیکو دیدم تعجب کردم تا ساعت 20 دقیقه به 3 هم اینجا پست داده شده.بابا ایول داره
    راستی حسین تو چرا هر دفعه تیمهایی که من طرفدارشم بر می داری.میلان رو من از بچگی طرفدارشم به خاطر همین زیاد دلم نمیاد ببرمش
    حسین جان به نظرم باید یه سیستمی برای نقل و انتقالات در نظر بگیریم.الان یه سری تیمها بازیکن کم دارن و یه سری تیمها هم بودجه کم دارن.بهتر نیست یه بودجه همین جوری هم به هر تیم اختصاص بدیم؟
    راستی محمد زیاد برای خرید ویا دلت خوش نباشه.من فقط در صورتی که اینیستا و هانری و مارکز رو بهم بدی حاظرم بهت ویا رو بدم
    راستی من بازیکنان بزرگی مثل ویسنته یا باراخا رو حاظرم بفروشم کسی نمیخره؟ کلا تیمم بازیکن زیاد داره اگر هر کدوم رو خواستین بگین.فقط بی خیال سیلوا بشید چون خیلی من دوسش دارم و مطمئن باشید یکی از بهترین بازیکنان دنیا هستش
    اینم لیست من:
    گورکوف
    راکیتیچ(شالکه)
    کراچ(تاتنهام)
    لمپارد
    جو کول
    آکینفیف(زسکا مسکو)
    پینار و کیهیل و هیتینگا و آرتتا و نویل(اورتون)
    روبن
    هالک(پورتو)
    جوز(وولسبورگ)
    شجایی و نکونام(اوساسونا)
    لوریس(لیون)
    کازورلا و کانه و نیلمار و مارکوس سنا(ویارئال)
    اشلی یانگ و میلنر و آگبونلاهور(آستون ویلا)
    لیستم یکمی زیاد شد ولی بازم یه سری بازیکن هستش که بعدا میگم
    Last edited by vahidgame; 25-02-2010 at 10:00.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

اینم لیست من:

• Gourcuff (بوردو)
    • Jesus Navas (سه ویا)
    • Srna (شاختار)
    • Corluka (تاتنهام)
    • McCourt (سلتیک)
    • Heitinga (اورتون)
    • Rafinha (شالکه)
    • Juan Mata (والنسیا)
    • Rossi (ویارئال)
    • Jovetic (فیورنتینا)

لیست فروش:

• Tiago
    • Almiron
    • Ekdal
    • Ariaudo
    • Molinaro

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام بر همه دوستان. اومدم تاپیکو دیدم تعجب کردم تا ساعت 20 دقیقه به 3 هم اینجا پست داده شده.بابا ایول داره
    راستی حسین تو چرا هر دفعه تیمهایی که من طرفدارشم بر می داری.میلان رو من از بچگی طرفدارشم به خاطر همین زیاد دلم نمیاد ببرمش
    حسین جان به نظرم باید یه سیستمی برای نقل و انتقالات در نظر بگیریم.الان یه سری تیمها بازیکن کم دارن و یه سری تیمها هم بودجه کم دارن.بهتر نیست یه بودجه همین جوری هم به هر تیم اختصاص بدیم؟
    راستی محمد زیاد برای خرید ویا دلت خوش نباشه.من فقط در صورتی که اینیستا و هانری و مارکز رو بهم بدی حاظرم بهت ویا رو بدم
    راستی من بازیکنان بزرگی مثل ویسنته یا باراخا رو حاظرم بفروشم کسی نمیخره؟ کلا تیمم بازیکن زیاد داره اگر هر کدوم رو خواستین بگین.فقط بی خیال سیلوا بشید چون خیلی من دوسش دارم و مطمئن باشید یکی از بهترین بازیکنان دنیا هستش
    اینم لیست من:
    گورکوف
    راکیتیچ(شالکه)
    کراچ(تاتنهام)
    لمپارد
    جو کول
    آکینفیف(زسکا مسکو)
    پینار و کیهیل و هیتینگا و آرتتا و نویل(اورتون)
    روبن
    هالک(پورتو)
    جوز(وولسبورگ)
    شجایی و نکونام(اوساسونا)
    لوریس(لیون)
    کازورلا و کانه و نیلمار و مارکوس سنا(ویارئال)
    اشلی یانگ و میلنر و آگبونلاهور(آستون ویلا)
    لیستم یکمی زیاد شد ولی بازم یه سری بازیکن هستش که بعدا میگم
    سلام
    پیشنهاد بسیار خوبی دادی وحید جان در کل من دقت کردم از خلاقیت بالایی برخورداری . توی این مدت که من با بچه های این تاپیک آشنا شدم متوجه شدم که هر کدوم از بچه ها یک خصوصیت بارز دارن .

خب پس بنابراین ما به هر باشگاه مبلغ 100 میلیون دلار بعنوان سرمایه باشگاه اختصاص میدیم . با این مبلغ میشه دو تا ستاره و یا یک فوق ستاره خرید . علاوه بر این مبلغ , بچه ها میتونن با توافق هم بازیکنانی بین باشگاهها شون جابجا کنن .
    اختصاص یک مبلغ ثابت کار بسیار درست و بجائیه اگه ما اینکار رو نمیکردیم در حق تیمهای ضعیف تر اجحاف میشد مثلا تیمهای والنسیا یا گالاتاسرای حامد و یوونتوس علی و تا حدودی بایرن مونیخ .

• در ضمن هر تیم فقط 32 تا اسلات بازیکن داره بنابراین بیشتر از این تعداد نمیشه بازیکن خرید .
    • به احتمال بسیار زیاد بعضی از بازیکنان مورد تقاضای چند نفر از بچه ها قرار میگیرند که بر اساس قانون لیگ ابتدا قیمت پایه و بعد رقابت بچه ها قیمت اون بازیکن رو تعیین میکنه . بدلیل اینکه رقابت برای جذب یک بازیکن ممکنه خیلی طولانی بشه ما مجبوریم قانونی بزاریم که هر پیشنهاد باید حداقل 10 درصد بالاتر از پیشنهاد قبلی باشه . من یک مثال بزنم اگه فرضا قیمت توتی باشه 50 میلیون دلار و محمد خواهان این بازیکن باشه اگه یک نفر دیگه بعد از محمد بیاد و خواهان این بازیکن باشه باید پیشنهادش حداقل 10 درصد بالاتر از محمد باشه یعنی 55 میلیون و دوباره اگه محمد یا یک نفر دیگه خواهان این بازیکن باشه پیشنهادش حداقل باید 60 میلیون باشه و الی آخر .
    • حتی الامکان لیست خریدتون بیشتر از 10 بازیکن نباشه تا جریان نقل و انتقالات خیلی طولانی نشه .
    • بدلیل اینکه فرایند قیمت گذاری بازیکنان کار بسیار وقت گیریه ( قیمت گذاری کل بازیکنان هر تیم نیم ساعت طول میکشه ) اینکار رو من انجام نمیدم و بجاش همونطوریکه بالا گفتم مبلغ 100 میلیون به هر باشگاه اختصاص داده میشه . بنابراین هر کدوم از بچه ها فقط میتونن با این مبلغ بازیکن بخرند و یا بازیکن جابجا کنند . و اگر تعداد بازیکنان یک تیم بیشتر از 32 نفر شد اون باشگاه باید بازیکنان مازادشو آزاد کنه من ابتدا بازیکنان آزاد رو توی یک تیم بعنوان free agent قرار میدم و بعد به تیمهایی که ازشون بازیکن گرفته شده اختصاص میدم ( بسته به شهرت بازیکنان و تیمها ) مثلا اگه از تیم لیورپول جرارد به یک تیم دیگه منتقل شد از free agent بازیکن بزرگی به این تیم منتقل میکنم .
    Last edited by 4039; 25-02-2010 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان میشه روش قیمتگذاری بازیکنان رو بگی تا خودمون بریم اونارو در بیاریم.این جوری کار تو ساده تر میشه.
    راستی اگه میشه آپشن فایل وانسیا رو هم بذار

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان میشه روش قیمتگذاری بازیکنان رو بگی تا خودمون بریم اونارو در بیاریم.این جوری کار تو ساده تر میشه.
    راستی اگه میشه آپشن فایل وانسیا رو هم بذار
    من برای هر پست تخصصی یک فرمول ساختم که در اون تواناییهای بازیکنان و کارتهایی که دارن دارای ضرایب مختلفیه در مجموع من 5 فرمول برای پستهای دروازه بان - مدافعین - بک های کناری- هافبکها و مهاجمین ساختم . فکر خوبیه وحید جان اما مشکل اینه که من این فرمول رو بر اساس قدرت بازیکنان از آپشن فایلی ساختم که بچه ها اون آپشن فایل رو ندارن . حالا اگه بخوایم کاری که گفتی رو انجام بدیم من دوباره مجبورم فرمولهای جدید بسازم که یک کم وقت گیره .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی هر بازیکنی که ما میخریم با همون ویژگیها به تیم ما میان یا اینکه مثلا برای تیم من که والنسیا هست از اونا 5 واحد کمی میکنی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه داشتم که خیلی کارمون رو راحت می کنه.به نظرم هر کسی یه مسترلیگ جدید با هر تیمی بره بعد راحت میتونه از قسمت نقل و انتقالات قیمت بازیکنان رو ببینه.اینجوری دیگه این قدر وقت لازم نیست برای این کار بذاریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •