راستی رزرو به این معنا نیست که دیگه هیچ کی نتونه بخرتش . اگه یکی اومدو قیمت بالاتری پیشنهاد داد بازیکنان مال اون میشه .
راستی رزرو به این معنا نیست که دیگه هیچ کی نتونه بخرتش . اگه یکی اومدو قیمت بالاتری پیشنهاد داد بازیکنان مال اون میشه .
باشه.فردا شب حدود 9 میام.احتمال کمی هم هست که بعدازظهر بیام.
یه لیست رزرو الان میذارم.بی زحمت قیمتشون رو با قیمت بازیکنان خودم فردا بذار.برای تبادل بازیکن فردا قطعی میکنیم.فعلا بای...
میدونم.ولی من هم دوباره باید بیام قیمت بالاتر بگم.اگه بیارزه...
این لیست رزرو من تا اینجا:
mexes---roma
upson
villa
defoe---Tottenham
Ozil ----werder bremen
Gerrard
Totti
Last edited by mohammad_87; 25-02-2010 at 02:49.
سلام بر همه دوستان. اومدم تاپیکو دیدم تعجب کردم تا ساعت 20 دقیقه به 3 هم اینجا پست داده شده.بابا ایول داره
راستی حسین تو چرا هر دفعه تیمهایی که من طرفدارشم بر می داری.میلان رو من از بچگی طرفدارشم به خاطر همین زیاد دلم نمیاد ببرمش
حسین جان به نظرم باید یه سیستمی برای نقل و انتقالات در نظر بگیریم.الان یه سری تیمها بازیکن کم دارن و یه سری تیمها هم بودجه کم دارن.بهتر نیست یه بودجه همین جوری هم به هر تیم اختصاص بدیم؟
راستی محمد زیاد برای خرید ویا دلت خوش نباشه.من فقط در صورتی که اینیستا و هانری و مارکز رو بهم بدی حاظرم بهت ویا رو بدم
راستی من بازیکنان بزرگی مثل ویسنته یا باراخا رو حاظرم بفروشم کسی نمیخره؟ کلا تیمم بازیکن زیاد داره اگر هر کدوم رو خواستین بگین.فقط بی خیال سیلوا بشید چون خیلی من دوسش دارم و مطمئن باشید یکی از بهترین بازیکنان دنیا هستش
اینم لیست من:
گورکوف
راکیتیچ(شالکه)
کراچ(تاتنهام)
لمپارد
جو کول
آکینفیف(زسکا مسکو)
پینار و کیهیل و هیتینگا و آرتتا و نویل(اورتون)
روبن
هالک(پورتو)
جوز(وولسبورگ)
شجایی و نکونام(اوساسونا)
لوریس(لیون)
کازورلا و کانه و نیلمار و مارکوس سنا(ویارئال)
اشلی یانگ و میلنر و آگبونلاهور(آستون ویلا)
لیستم یکمی زیاد شد ولی بازم یه سری بازیکن هستش که بعدا میگم![]()
Last edited by vahidgame; 25-02-2010 at 10:00.
سلام به همه ی دوستان
- Srna (شاختار)
- Corluka (تاتنهام)
- McCourt (سلتیک)
- Heitinga (اورتون)
- Rafinha (شالکه)
- Juan Mata (والنسیا)
- Rossi (ویارئال)
- Jovetic (فیورنتینا)
- Ekdal
- Ariaudo
- Molinaro
سلام
پیشنهاد بسیار خوبی دادی وحید جان در کل من دقت کردم از خلاقیت بالایی برخورداری . توی این مدت که من با بچه های این تاپیک آشنا شدم متوجه شدم که هر کدوم از بچه ها یک خصوصیت بارز دارن .
خب پس بنابراین ما به هر باشگاه مبلغ 100 میلیون دلار بعنوان سرمایه باشگاه اختصاص میدیم . با این مبلغ میشه دو تا ستاره و یا یک فوق ستاره خرید . علاوه بر این مبلغ , بچه ها میتونن با توافق هم بازیکنانی بین باشگاهها شون جابجا کنن .
اختصاص یک مبلغ ثابت کار بسیار درست و بجائیه اگه ما اینکار رو نمیکردیم در حق تیمهای ضعیف تر اجحاف میشد مثلا تیمهای والنسیا یا گالاتاسرای حامد و یوونتوس علی و تا حدودی بایرن مونیخ .
- در ضمن هر تیم فقط 32 تا اسلات بازیکن داره بنابراین بیشتر از این تعداد نمیشه بازیکن خرید .
- به احتمال بسیار زیاد بعضی از بازیکنان مورد تقاضای چند نفر از بچه ها قرار میگیرند که بر اساس قانون لیگ ابتدا قیمت پایه و بعد رقابت بچه ها قیمت اون بازیکن رو تعیین میکنه . بدلیل اینکه رقابت برای جذب یک بازیکن ممکنه خیلی طولانی بشه ما مجبوریم قانونی بزاریم که هر پیشنهاد باید حداقل 10 درصد بالاتر از پیشنهاد قبلی باشه . من یک مثال بزنم اگه فرضا قیمت توتی باشه 50 میلیون دلار و محمد خواهان این بازیکن باشه اگه یک نفر دیگه بعد از محمد بیاد و خواهان این بازیکن باشه باید پیشنهادش حداقل 10 درصد بالاتر از محمد باشه یعنی 55 میلیون و دوباره اگه محمد یا یک نفر دیگه خواهان این بازیکن باشه پیشنهادش حداقل باید 60 میلیون باشه و الی آخر .
- حتی الامکان لیست خریدتون بیشتر از 10 بازیکن نباشه تا جریان نقل و انتقالات خیلی طولانی نشه .
- بدلیل اینکه فرایند قیمت گذاری بازیکنان کار بسیار وقت گیریه ( قیمت گذاری کل بازیکنان هر تیم نیم ساعت طول میکشه ) اینکار رو من انجام نمیدم و بجاش همونطوریکه بالا گفتم مبلغ 100 میلیون به هر باشگاه اختصاص داده میشه . بنابراین هر کدوم از بچه ها فقط میتونن با این مبلغ بازیکن بخرند و یا بازیکن جابجا کنند . و اگر تعداد بازیکنان یک تیم بیشتر از 32 نفر شد اون باشگاه باید بازیکنان مازادشو آزاد کنه من ابتدا بازیکنان آزاد رو توی یک تیم بعنوان free agent قرار میدم و بعد به تیمهایی که ازشون بازیکن گرفته شده اختصاص میدم ( بسته به شهرت بازیکنان و تیمها ) مثلا اگه از تیم لیورپول جرارد به یک تیم دیگه منتقل شد از free agent بازیکن بزرگی به این تیم منتقل میکنم .
Last edited by 4039; 25-02-2010 at 12:22.
حسین جان میشه روش قیمتگذاری بازیکنان رو بگی تا خودمون بریم اونارو در بیاریم.این جوری کار تو ساده تر میشه.
راستی اگه میشه آپشن فایل وانسیا رو هم بذار
من برای هر پست تخصصی یک فرمول ساختم که در اون تواناییهای بازیکنان و کارتهایی که دارن دارای ضرایب مختلفیه در مجموع من 5 فرمول برای پستهای دروازه بان - مدافعین - بک های کناری- هافبکها و مهاجمین ساختم . فکر خوبیه وحید جان اما مشکل اینه که من این فرمول رو بر اساس قدرت بازیکنان از آپشن فایلی ساختم که بچه ها اون آپشن فایل رو ندارن . حالا اگه بخوایم کاری که گفتی رو انجام بدیم من دوباره مجبورم فرمولهای جدید بسازم که یک کم وقت گیره .
راستی هر بازیکنی که ما میخریم با همون ویژگیها به تیم ما میان یا اینکه مثلا برای تیم من که والنسیا هست از اونا 5 واحد کمی میکنی؟
یه پیشنهاد دیگه داشتم که خیلی کارمون رو راحت می کنه.به نظرم هر کسی یه مسترلیگ جدید با هر تیمی بره بعد راحت میتونه از قسمت نقل و انتقالات قیمت بازیکنان رو ببینه.اینجوری دیگه این قدر وقت لازم نیست برای این کار بذاریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)