بهاره جان ، خوب با این حساب منم 256 بگیرم بهتر نیست ؟سرعتش کافیه این طور که میگین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهاره جان ، خوب با این حساب منم 256 بگیرم بهتر نیست ؟سرعتش کافیه این طور که میگین
در حال حاضر بله هیچ فرقی ندارن ، یکی از دوستان همین دیروز خطش وصل شد ، اونم 256 گرفته بود خودم مودمشو کانفیگ کردم و سرعت دانلودش 170تا بود!
در اینده معلوم نیست که چی بشه ولی الان افرادی که بالای 256 دارن مبالغ اضافی ازشون گرفته میشه.
خب الان چطور باید تغییرش بدم ، بعد چه سرویسی باید بردارم ، کمپین یا معمولی ؟
میخوای من برات انجامش میدم یا میتونی زنگ بزنی 2020 اونام بدون هیچ مشکلی برات تغییر میدن.
از من میپرسی 256 کمپین با 8 گیگ ترافیک بردار میدونم استفاده روزانه ات زیاد نیست ولی خوب حداقل خیالت از بابت مشکلات دانلودهای شبانه راحته ، من اگه ترافیک 16 نداشتم با این 10 گیگ حجم اضافه ای که برام ثبت شده و هنوز هم تغییری نکرده باید 30 تومن هزینه اضافی پرداخت میکردم!
ممنون ولی آره من خیلی استفاده ی روزانم کمه ، فکر کنم همون 256 چهار گیــگ برام کافی باشه چون اضافی میارم.
اینا تا بیان سرعتای بالا رو درسـت کنن موهای سرم سپید میشه ، گرچه همین 256 هم داره این سرعت رو ارائه میده
و به نظر من کافی هستش.
پس انتخاب من همون 256 چهار گیگ ( هشت گیگ در دوماه دیگه ؟ ) کمپین ، فقط من آخرش نفهمیدم ،
فرق بین کمپین و معمولی چیه
پس من با اجازتون اطلاعاتمو باز پیام خصوصی میدم. ببخشید همش به شما زحمت میدیما![]()
براتون تغییر دادم لطفآ نتیجه اش رو همین جا اعلام کنید.
سلام دوستان مندیشب ساعت 3.30 به اینترنت وصل شدم برا دانلود ولی دیدم هنوز سرعت کمه نمیخواستم چیزی دان کنم(صرفه جویی در مصرف برق) ولی گذاشتم دان بشه الان که نگاه کردم دیدم یه فایل 700 مگ از تورنت کامل شده یه فایل هم که 800 مگ بود نصفش دان شده کلن میشه 1.1 گیگ تو3 ساعت
در ضمن فایلا از صفر دان شدن نمیدونم با این سرعت چی شده تو این سه ساعت
یعنی الان داغونما داغون
(256دارم)
دلیل پایین بودن سرعت در حال حاضر اینه که احتمال بسیار زیاد تمام ترافیک خروجی و ورودی کشور به یه Gateway هدایت شده و به خاطر محدود بودن ظرفیتش و استفاده همزمان میلیون ها کاربر سرعت ها به شدت افت کرده ولی در ساعات شبانه با کم شدن تعداد افرادی متصل به شبکه پهنای باند افزایش پیدا میکنه و شما میتونی با سرعت بالاتری اقدام به دانلود کنی. زمانی که شما در حال استفاده از منابع داخل شبکه باشی چون پکت هاتون از این گیت وی عبور نمیکنه سرعت ها عادی و بدون مشکله.
بهار جان یک دنیا ممنونم ازت ، الان داداشم باهام تماس گرفت گفت که تعرفه تغییر کرده و سرعت هم 160 ایناست.
به نظر میاد فقط پول اضافه میدادیم
دستت درد نکنه.![]()
مثل این که قرار نیست حالا حالا ها سرعت درست شه . این مخابرات مارو پیر کرد رفت .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)