1- ورژن سیمبیانش مثل ویواز معمولی و 5800 و امثالهم هست. اکثر برنامه های کاربردی براشون وجود داره. هرچند چون v5 تازه هست، یکم دیگه کار میبره تا همه چی براش درست بشه.
2- سرعت ویواز و ویواز پرو اونطور که تو فروم های خارجی و فیلمهای youtube دیدم کاملا یکیه. میشه گفت در حده عالی هست. سیستم عامل هم بستگی داره به خودتون. برای کسی مثل من که 5-6 سال با سیمبیان کار کردم، این سیستم عامل یکی از خوش دست ترین هاست...
3- اینها مولتی تاچ نیستن. مولتی تاچ یعنی وقتی شما همزمان بیش از دونقطه از صفحه رو لمس میکنین، گوشی بتونه تشخیص بده. مثل آیفون و ... که کمتر گوشی ای مولتی تاچ هست... البته به نظر من کاربرد چندانی هم نداره...
ولی تاچش عملکرد مناسبی داره. البته به نظرم ویواز آپدیت نشده من یکم فشار بیشتری نسبت به 5800 ای که دارم میخواد. ولی در کل خیلی خوبه
4- سونی اریکسون تو هندزفری و صدای سیمبیانهای جدیدش کوتاهی کرده. کیفیت هندزفری خودشون تعریفی نداره. معمولیه... ولی اگه با هندزفری دیگه ای گوش کنین کیفیتش خوبه. البته تو هندزفری خودش هم وضوح صدا بالاست، ولی حجم صدا پایینه. فولدر داشتن هم مهم نیست... با برنامه هایی مثل TT یا LCG یا powerMP3 دیگه احتیاجی به فکر کردن به این مسایل نیست...