تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 481 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان

1-میگم این ویواز پرو از نظر برنامه باهاش مشکلی ندارین ؟ همه جور ورژن سیمبینی روش میشه نصب کرد ؟ (مثل uiq های قدیمی که محدودیت نداره ؟ )
    2-سرعتش در مقایسه با گوشیای ویندوز موبایل و آندورویید چجوریه ؟ کلا ترجیح میدادید همین سیمبین روش باشه یا ویندوز موبایل ؟
    3-تاچ و مولتی تاچ ایناش خوبه ؟ (اصلا مولتی تاچ چی هست ؟ )
    4-پخش آهنگش تو هندزفری اینا کیفیتش چطوره ؟ و اینکه میشه فولدر فولدر زد آهنگ پخش کنه یا باید حتما لیست درست کرد ؟
    1- ورژن سیمبیانش مثل ویواز معمولی و 5800 و امثالهم هست. اکثر برنامه های کاربردی براشون وجود داره. هرچند چون v5 تازه هست، یکم دیگه کار میبره تا همه چی براش درست بشه.
    2- سرعت ویواز و ویواز پرو اونطور که تو فروم های خارجی و فیلمهای youtube دیدم کاملا یکیه. میشه گفت در حده عالی هست. سیستم عامل هم بستگی داره به خودتون. برای کسی مثل من که 5-6 سال با سیمبیان کار کردم، این سیستم عامل یکی از خوش دست ترین هاست...
    3- اینها مولتی تاچ نیستن. مولتی تاچ یعنی وقتی شما همزمان بیش از دونقطه از صفحه رو لمس میکنین، گوشی بتونه تشخیص بده. مثل آیفون و ... که کمتر گوشی ای مولتی تاچ هست... البته به نظر من کاربرد چندانی هم نداره...
    ولی تاچش عملکرد مناسبی داره. البته به نظرم ویواز آپدیت نشده من یکم فشار بیشتری نسبت به 5800 ای که دارم میخواد. ولی در کل خیلی خوبه
    4- سونی اریکسون تو هندزفری و صدای سیمبیانهای جدیدش کوتاهی کرده. کیفیت هندزفری خودشون تعریفی نداره. معمولیه... ولی اگه با هندزفری دیگه ای گوش کنین کیفیتش خوبه. البته تو هندزفری خودش هم وضوح صدا بالاست، ولی حجم صدا پایینه. فولدر داشتن هم مهم نیست... با برنامه هایی مثل TT یا LCG یا powerMP3 دیگه احتیاجی به فکر کردن به این مسایل نیست...

2. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر گذاشتن نرم افزار کیبورد فارسی تشکر می کنم
    من نصبش کردم خیلی عالی شد.
    نصب کردنش هم راحته به همه دوستانی که ویوازشون فارسی نداره توصیه میکنم حتما این برنامه را نصب کنن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو قسمت نقد و بررسی گوشیها
    یه تاپیک هست فیلمبرداری گوشیها
    اونجا گذاشتم
    اگه نیافتی بگو لینک بدم
    من تمام قسمت نقد و بررسی را گشتم ولی هیچ اثری از تاپیک ویواز نیافتم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها من مشکلم حل نشده. کمک کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستانی که ویواز دارن میشه بپرسم صدای اسپیکر ویواز از P990 هم ضعیف تره یا در همون حده ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من تمام قسمت نقد و بررسی را گشتم ولی هیچ اثری از تاپیک ویواز نیافتم .
    بفرما :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستانی که ویواز دارن میشه بپرسم صدای اسپیکر ویواز از P990 هم ضعیف تره یا در همون حده ؟
    از 990 باید یه ذره بلندتر باشه
    البته دقیق یادم نیست

8. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام . من تازه این گوشیو خریدم اما وقتی رو 8 مگاپیکسل عکس میگیرم هصلا عکساش توی محیطهای بسته کیفیت نداره .میخواستم بپرسم گوشی شما هم همینطوری عکس میگیره؟ آیا جایی هست که بشه تنظیمات کیفیت بالا برد؟ خواهش میکنم جواب بدید.

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز roozi-666 در کیبورد فارسی چطور از حروف گ-س-چ-ح که باحروف دیگه با هم هستند میشه استفاده کرد مثلا حروف س و ش روی یک کلید هستند که در حالت پیش فرض ش فقط استفاده میشه لطفا روش استفاده از حروف دیگه رو (س-گ-چ-ح) بگین ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک ویواز پرو که خوابیده کاملا . من چند تا سوال داشتم . الان 5530 دارم و کاملا راضیم ، به نظرتون میارزه برم ویواز پرو یا ویواز بگیرم ؟
    راستی این ویواز چه بازی هایی روش نصب هست و آیا بازی های با گرافیک بالا را هم میشه روش نصب کرد ؟
    یه سوال دیگه : فرق ویواز پرو و معمولی فقط تو دوربین و کیبورد هست ؟ یعنی فرق نرم افزاری و دیگه ایی نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

.wysiwyg { FONT: 10pt tahoma; BACKGROUND: #c7dce5; COLOR: #5d5d5d } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle }
    با سلام
    من واسه گوشی ویوازم ی کیف گرفتم...
    مسئله ای که هست اینه که این کیف ی آهنربا داره که موقع بستن در کیف آهنربا بر روی صحفه نمایش گوشی قرار میگیره
    میخاستم بدونم این آهنربا که من تست کردم نسبتا قوی هست به ال سی دی آسیبی نمیرسونه ؟؟؟؟
    چون بعد چند روز که رو گوشی بود یک شب صحفه نمایش شب تا صبح روشن مونده بود و شارژ باتری خالی شده بود!!! یعنی ممکنه بخاطر این کیف و یا آهنربا باشه
    ؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by roozi-666; 06-08-2010 at 18:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •