تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 472 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظز من خیلی از دوستان دارن با تعصب خشک و خالی نظر میدن ، این مسایل مثلا شتاب اولیه یا ثانویه به خیلی موارد بستگی داره نه تنها موتور . تا حالا هم کسی این دوتا موتور رو در شرایط استاندارد یکسان تست نکرده ازجمله اینکه دو خودروی مشابه با موتورهای متفاوت . نمیدونم این ادعا ها رو با کدوم منبع میگید ولی وقتی وزن بیشتری روی یک موتور و گیربکس اعمکال بشه صد در صد با یک موتور یکسان وزن کمتر شتاب اولیه بهتری خواهد داشت مگر ینکه مثلا tu5 موجود دارای تنظیمات متفاوتی باشن مثل ورژن ecu که روی 206 و 207 ها بعد از سال 85 7.4.5 شده که از توان موتور کمی کاسته . و میتونه روی موتورهای دیگه که مثلا روی 405 یا پارس هستند از ورژن قدمیی استفاده شده که توان بیشتری رو تولید میکرد .

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

منم EF7 دارم .
    ولی اصلا این صحبت های منفی که در مورد این موتور رو یه جورای قبول ندارم !!!
    الا حدود 1 سال نیم هست که دارمش و فکر نمی کنم کسی مثل من ماشین رو رونده باشه !!!
    تو این یک سال نیم 92،000 کیلومتر کار کرده !!!!
    کورس با 405 TU5 برنده
    کورس با 206 V8 Sd شتاب بازنده و استقامت برنده
    تا حالا که اکثر ماشین های ایران خودرو رو می خوره و حرفی هم اصلا توش نیست لطفا اینجوری قضاوت نکنید در مورد این موتور
    تا حالا این مشکلات رو داشته ==>
    سوراخ شدن رادیاتور ، سوختن باتری ، صفحه دیسک کلاج ، جلوبندی (( به دلیل خیابون خیلی خراب ))

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم EF7 دارم .
    ولی اصلا این صحبت های منفی که در مورد این موتور رو یه جورای قبول ندارم !!!
    الا حدود 1 سال نیم هست که دارمش و فکر نمی کنم کسی مثل من ماشین رو رونده باشه !!!
    تو این یک سال نیم 92،000 کیلومتر کار کرده !!!!
    کورس با 405 TU5 برنده
    کورس با 206 V8 Sd شتاب بازنده و استقامت برنده
    تا حالا که اکثر ماشین های ایران خودرو رو می خوره و حرفی هم اصلا توش نیست لطفا اینجوری قضاوت نکنید در مورد این موتور
    تا حالا این مشکلات رو داشته ==>
    سوراخ شدن رادیاتور ، سوختن باتری ، صفحه دیسک کلاج ، جلوبندی (( به دلیل خیابون خیلی خراب ))
    چجوریه که شما از 206 v8 تو شتاب باختی ولی از 405 tu5 که از 206 شتاب بیشتری داره بردی
    اصلا امکان نداره سمند ef7 بتونه 405 tu5 رو تو 0 تا 100 بزنه دنده2 سمند تو آینه ست
    حالا خدا رو شکر مال شما چون قدیمی تره خوب از آب در اومده ولی دلیل نمیشه که همه خوب باشن اگه از هر 5 تا ماشین یکیش هم مشکل دار باشه میگن بدرد نمیخوره

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

چجوریه که شما از 206 v8 تو شتاب باختی ولی از 405 tu5 که از 206 شتاب بیشتری داره بردی
    اصلا امکان نداره سمند ef7 بتونه 405 tu5 رو تو 0 تا 100 بزنه دنده2 سمند تو آینه ست
    حالا خدا رو شکر مال شما چون قدیمی تره خوب از آب در اومده ولی دلیل نمیشه که همه خوب باشن اگه از هر 5 تا ماشین یکیش هم مشکل دار باشه میگن بدرد نمیخوره

با 405 از سرعت 60 شروع کردیم

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظز من خیلی از دوستان دارن با تعصب خشک و خالی نظر میدن ، این مسایل مثلا شتاب اولیه یا ثانویه به خیلی موارد بستگی داره نه تنها موتور . تا حالا هم کسی این دوتا موتور رو در شرایط استاندارد یکسان تست نکرده ازجمله اینکه دو خودروی مشابه با موتورهای متفاوت . نمیدونم این ادعا ها رو با کدوم منبع میگید ولی وقتی وزن بیشتری روی یک موتور و گیربکس اعمکال بشه صد در صد با یک موتور یکسان وزن کمتر شتاب اولیه بهتری خواهد داشت مگر ینکه مثلا tu5 موجود دارای تنظیمات متفاوتی باشن مثل ورژن ecu که روی 206 و 207 ها بعد از سال 85 7.4.5 شده که از توان موتور کمی کاسته . و میتونه روی موتورهای دیگه که مثلا روی 405 یا پارس هستند از ورژن قدمیی استفاده شده که توان بیشتری رو تولید میکرد .
    دقیقا درسته. منم گفتم این صحبت دوستمون اصلا منطقی نیست. البته علمی هم نیست. فقط دارن تجربی می گن که اونم مشاهدات خود من خلافشو ثابت کرده. البته یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه تیپ 2 رو با مثلا پارس TU5 کورس گداشته باشن. از اونجا که موتور تیپ 2 خیلی ضعیف تر از TU5 هستش. البته به خاطر سبک تر بودن بدنه 206 و همپنین آیرودینامیک بودن بدنش بازم بعیده...
    سمند TU5 ندیدم ولی با توجه به سیسات گذاری های ایران خودرو اگه اینقدر خواهان داشته بعیده به همین راحتی تولیدشو متوقف کنه. احتمالا خیلی کیفیت و بازده خوبی نداشته و خیلی راضی کننده بازار نبوده.
    ECU هم فقط نرم افزاری که روش دانلود می شه مهمه که اونم خیلی راحت نمایندگی براتون بروزش می کنه. در ضمن کلا فکر کنم ایران خودرو زیمنس و ساژم و یه مارک چینی روی خودروهاش میذاشت. الان همش شده چینی. پس بازم فرقی نمی کنه تو پردازش اون نرم افزار.
    یه نکته. این تاپیک در مورد سمند با موتور EF7 هستش بنا بر این بهتره در مورد این موتور صحبت بشه. نهایتا مقایسه این موتور با موتور XU7. نه موتور TU5 که اصلا روی این خودرو سوار نمی شه و سرنوشتش برای خودروهایی که قبلا هم روشون سوار می شده فعلا نا معلومه.(ارجاع به سایت تولیدات روزانه ایران خودرو و توجه به اینکه چند وقته این موتور روی هیچ خودرویی بصورت جدی مونتاژ نشده)

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار دارید یه موتوری که هم از لحاظ توان ضعیف تر از EF7 هستش شتاب بیشتری داره. سورن من موتور ملی هستش. جدید هم هست. هیچ مشکلی هم نداره. من خودم هم 206 تیپ 5 داشتم هم 405 هم با پارس TU5 رانندگی کردم. این ماشین خیلی سرتر بوده. البته 206 بعد تصادف دیگه ماشین نشد و الا از لحاظ کم مصرف بودن اون بهتر بود.
    یه نکته: حالا که ما کورس گذاشتیمو شد. حالا هی بگو نمیشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

والا نمی دونم شما چرا اینقدر اصرار دارید یه موتوری که هم از لحاظ توان ضعیف تر از EF7 هستش شتاب بیشتری داره. سورن من موتور ملی هستش. جدید هم هست. هیچ مشکلی هم نداره. من خودم هم 206 تیپ 5 داشتم هم 405 هم با پارس TU5 رانندگی کردم. این ماشین خیلی سرتر بوده. البته 206 بعد تصادف دیگه ماشین نشد و الا از لحاظ کم مصرف بودن اون بهتر بود.
    البته فکر نکنم از ef7 ضعیفتر باشه میشه گفت هم رده هستن.108 اسب در مقابل 114(ef7 بنزینی) که این 6 اسب بخار باعث اختلاف خیلی زیادی نیست.این اختلاف تقریبا نامحسوسه.هر دوی این موتور ها خوب و پر قدرت هستن.در مورد مسئله شتاب هم اگه 0-100 منظور باشه تحت هیچ شرایطی ef7 نمیتونه 405 tu5 رو بگیره که دلیلش هم دنده 2 فوق العاده 405 هست.ولی اگه تست شتاب از دنده 3 باشه اگه سرعت پایین باشه 405 عقب میفته و اگه سرعت بالاتر باشه با هم میرن.ولی در دنده 4 برتری بی چون و چرا با ef7 هست.که دلیل اون هم دنده 4 سبک 405 هست.
    در مجموع شتاب فقط به موتور بستگی نداره و شرایط دیگری هم دخیل هستن.

9. این کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوستان جدیدا دارن یه نظر سنجی از ef7 دارها میگیرن خواهشن به ماشین خودتون نگاه نکنین. بیشتر ماشین های تولید جدید مد نظرتون باشه. و اینکه خود ایرانخودرویی ها هم در تماسی که باهاتون میگیرن این موتور رو با tu5 مقایسه میکنن!

میخواستم ببینم شما که گاز میدید دنده ها زود پر میشه یا نه؟ دامادمون یه ef7 داره مدل 89 و من هم مدل 90 . توی ماشین ایشون خیلی دیر دور موتور بالا میومد و من دنده رو نهایت روی 2500 عوض میکردم! حوصلم سر میرفت! ولی ماشین خودم خیلی سریع دور میره بالا و بیشتر اوقات هم روی 3500 تا 4000 دنده میدم خیلی کم هم بالای 4500.یعنی زمانی که طول میکشید ماشین من دور موتورش 4000 بشه تو ماشین ایشون دور موتور تازه میرسید به 2500!
    این وضعیت رو توی ال 90 و 206 هم تجربه کردم که دور موتور دیر تر از ماشین من بالا میومد.
    حالا میخوام ببینم این قضیه بر میگرده به اون حالتی توی ecu که بسته به نحوه رانندگی خودشو مچ میکنه یا نه؟ ماشین بنده زمانیکه توی دنده 1 گاز میدی ،موقع تعویض دنده که میشه یه دفعه جلوت بسته میشه و مجبور میشی پا رو از روی پدال برداری، کله میکنه و تکانهای شدیدی به بدنه وارد میشه و جلو و عقب میشه(اگه سریع کلاچ بگیرم یا پدال رو اروم بیارم بالا و یا اینکه یکدفعه شتاب نگیرم کله نمیکنه )! که تو ef7 ی که دور موتورش دیرتر بالا میومد نبود.البته خیلی وقته دیگه اینجوری نمیشه چون به پدال گازش عادت کردم و نحوه رانندگیم هم بهتر شده! و پر شتاب حرکت نمیکنم.

در کل موتوش برای من خوبه. ولی از لحاظ بدنه و صندلی و ... افتضاحه! صندلیهای جلو که شل هست و لق میزنن که خیلی اعصاب خورد کن میشن. یه بار هم یه جاده خاکی رو رفتم از اون به بعد ستون وسط سمت راست تق تق میکنه و انگار دوتا اهن میخورن به همدیگه! قابش رو هم باز کردم و کلی فوم گذاشتم بازم جواب نداد. و صدا هم مشخص شد از اتصال ستون به بدنه میاد! در ضمن درها هم چند بار رگلاژ شد ولی درست نشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا درسته. منم گفتم این صحبت دوستمون اصلا منطقی نیست. البته علمی هم نیست. فقط دارن تجربی می گن که اونم مشاهدات خود من خلافشو ثابت کرده. البته یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه تیپ 2 رو با مثلا پارس TU5 کورس گداشته باشن. از اونجا که موتور تیپ 2 خیلی ضعیف تر از TU5 هستش. البته به خاطر سبک تر بودن بدنه 206 و همپنین آیرودینامیک بودن بدنش بازم بعیده...
    سمند TU5 ندیدم ولی با توجه به سیسات گذاری های ایران خودرو اگه اینقدر خواهان داشته بعیده به همین راحتی تولیدشو متوقف کنه. احتمالا خیلی کیفیت و بازده خوبی نداشته و خیلی راضی کننده بازار نبوده.
    ECU هم فقط نرم افزاری که روش دانلود می شه مهمه که اونم خیلی راحت نمایندگی براتون بروزش می کنه. در ضمن کلا فکر کنم ایران خودرو زیمنس و ساژم و یه مارک چینی روی خودروهاش میذاشت. الان همش شده چینی. پس بازم فرقی نمی کنه تو پردازش اون نرم افزار.
    یه نکته. این تاپیک در مورد سمند با موتور EF7 هستش بنا بر این بهتره در مورد این موتور صحبت بشه. نهایتا مقایسه این موتور با موتور XU7. نه موتور TU5 که اصلا روی این خودرو سوار نمی شه و سرنوشتش برای خودروهایی که قبلا هم روشون سوار می شده فعلا نا معلومه.(ارجاع به سایت تولیدات روزانه ایران خودرو و توجه به اینکه چند وقته این موتور روی هیچ خودرویی بصورت جدی مونتاژ نشده)
    دوست عزیز اخه این حرفها که زدی بیشترش که غلطه
    تیپ 2 باید با پراید درگ بزاره نه tu5
    206 تیپ2 با باک خالی 1000کیلو 405 با موتور tu5 با باک خالی 1050 کیلو و پارس با باک خالی حدود 1150 کیلو
    در ضمن ایرو دینامیک 206 33 هست و 405 31 و پارس 32 یعنی 206 از همه بدتره
    موتور tu5 رو سمند خوب جواب داد ولی به چند دلیل دیگه نمیزارن یکی این که سمند خودروی ملی هست و باید موتور ملی هم روش باشه
    یکی این که موتور tu5 محدودیت تولید داره و هنوز قطعات اروپایی زیادی داره
    ecu تو شتاب و مصرف و کلا گاز خور ماشین خیلی تاثیر داره به طوری که 206 تیپ 5 با ecu 7.4.4 بوش ساخت فرانسه شتاب 0 تا 100 9.6 ثانیه رو داشت و زانتیا 2000 بهش نمیرسید ولی الان با ecu 7.4.5 ساخت مجارستان 0 تا 100 رو حدود 11 میزنه در حد یه 405xu7

12. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا دوست عزیز ماهم نمیدونیم اگه میشه شما بگید چرا ef7 با این که اسب بخار و گشتاور بیشتری از tu5 داره شتاب کمتری داره

14. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •