دقیقا درسته. منم گفتم این صحبت دوستمون اصلا منطقی نیست. البته علمی هم نیست. فقط دارن تجربی می گن که اونم مشاهدات خود من خلافشو ثابت کرده. البته یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه تیپ 2 رو با مثلا پارس TU5 کورس گداشته باشن. از اونجا که موتور تیپ 2 خیلی ضعیف تر از TU5 هستش. البته به خاطر سبک تر بودن بدنه 206 و همپنین آیرودینامیک بودن بدنش بازم بعیده...
سمند TU5 ندیدم ولی با توجه به سیسات گذاری های ایران خودرو اگه اینقدر خواهان داشته بعیده به همین راحتی تولیدشو متوقف کنه. احتمالا خیلی کیفیت و بازده خوبی نداشته و خیلی راضی کننده بازار نبوده.
ECU هم فقط نرم افزاری که روش دانلود می شه مهمه که اونم خیلی راحت نمایندگی براتون بروزش می کنه. در ضمن کلا فکر کنم ایران خودرو زیمنس و ساژم و یه مارک چینی روی خودروهاش میذاشت. الان همش شده چینی. پس بازم فرقی نمی کنه تو پردازش اون نرم افزار.
یه نکته. این تاپیک در مورد سمند با موتور EF7 هستش بنا بر این بهتره در مورد این موتور صحبت بشه. نهایتا مقایسه این موتور با موتور XU7. نه موتور TU5 که اصلا روی این خودرو سوار نمی شه و سرنوشتش برای خودروهایی که قبلا هم روشون سوار می شده فعلا نا معلومه.(ارجاع به سایت تولیدات روزانه ایران خودرو و توجه به اینکه چند وقته این موتور روی هیچ خودرویی بصورت جدی مونتاژ نشده)