کسی این سوال من میتونه جواب بده
اگه بخوای فیلم فول اچ دی نگاه کنی (ینی کلا این کاره باشی) cw 1600*900با کیفیت تره وحالش بیشتره یا f115که فول اچ دی هست
کسی این سوال من میتونه جواب بده
اگه بخوای فیلم فول اچ دی نگاه کنی (ینی کلا این کاره باشی) cw 1600*900با کیفیت تره وحالش بیشتره یا f115که فول اچ دی هست
اگه فیلمت بلوری باشه f115 بهتره چون بلوری تا 1080p رو ساپورت میکنه
ولی اگه dvd باشه فرقی نمیکنه چون ماکزیمم رزولوشن dvd تا 720 × 576 در 25 فریم و 720 × 480 pixels در 29.97 فریم میباشد
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
نه دوست عزیز زنگ ندم چون اولا تو مشهده و من نمیتونم برم شخصا چک کنم دوما بعید می دونم راست باشه چون لا اقل یکی تو تهرانم باید می بو د ولی خوب ظاهرا که نوشتن دارن بهتره خودتون یه تماسی بگیری ما رو هم مطلع بفرمایین . بنده که شخصا از این بازار سونی تو ایران خسته و نا امید شدم
جواب کاملا واضحه ! F FULLHD
هم صفحه نمایش بزرگتر هست و هم روزلیشن بالاتر. خیلی تاثیر دارن این دو عامل
ربطی به بلوری هم نداره ! میتونه به جای فیلم یک بازی باشه ! یا فیلم می تونه روی هارد باشه و پخش بشه ! اصلا بلوری نقشی نداره
انشالله وقت بکنم چشم اصلا میرم همونجا فقط امتاحانامو بدم بعد 26خرداد
بله منم فکر میکنم به بلوری ربطی نداره و من اصلا تمام فیلم هام توی هارد هست فقط چون الان یکی از دوستان گفتن سری fتوی تصویرش گند زده.چمیدونم مثلا میگه تصویرش موج داره.
یک نکته دیگه هم هست آیا جا دادن 1600*900 پیکسل در 14.1اینچ کیفیت بیشتر ایچاد می کند یا 1920*1080پیکسل در 16.4 اینچ بحث وبحث تراکم منظورم رو متوجه میشین؟ صفحه نمایش بزرگتر رو قبول دارم؟
ولی cw هم wide هست بالاخره
دوستان این x-lichking که خیلی دوسش دارم چون با سن کمش فوق العاده اکتیوه توی همین مدت کم اطلاعات زیادی در مورد لبتاب بدست آورده ، یه ایرادی داره که 80% اطلاعاتش درسته و 20 % اطلاعاتش غلط از آب در میاد
مثلا گیر داده که سری f مونیتور خوبی نداره در صورتی که همه فروشندگان و کارشناسان یکی از نقاط قوت لبتاب های سونی و مخصوصا سری f رو مانیتور اون میدونند.
من و یکی دو نفر دیگه لبتابمون (f115) رو تست کردیم و با عکسی که از cpu z گرفتیم به ایشون ثابت کردیم که کلا سری f از چیپ PM55 استفاده می کنه ولی بازم حرف خودشو می زنه.
و یا درمورد صدای فن شما اگه یه سیستم حرفه ای ببندید صدای انواع فن از کیس بلند میشه ، این سری f بدبخت با cpu i7 اونم در حالت توربو انتظار دارین صدای فنش در نیاد ؟ اونم صدای فنی که از همه هم نوع هاش کمتره !
بقیه صحبتها کاملا درسته ، امیدوارم دوست خوبم از حرفهام ناراحت نشه و پستش رو ویرایش کنه که خدا ناکرده باعث گمراهی کسانی که اطلاعات کمی دارند نشه.![]()
مبارک باشه .
فنش براتون بچرخه .
فقط هر وقت رسید دستون اگر که زحمتی واستون نیست یه عکس از Windows Experience Score این نوت بوک این جا بزارین .
مدل خوبی به نظر میاد .
دوستان سونیران معتبره ؟
کسی تا حالا باهاش سابقه کار داشته ؟
شما لطف دارین .
حتما ویرایش میشه .
من منظورم نبود که کیفیت صفحه نمایش بده .
منظروم این بود که نسبت به سری های دیگه سونی یکم زاویه دید آزار میده .
وگرنه از رو به رو واقعا با این رزولوشن عالیه .
درباره چیپست هم همش تقصیر گوگل هست که آدم رو به شک میندازه ..
صدای سی پی یو هم نسبت به هم نوع ها عالیه .
فعلا که اپل هم جلوی این مدل هم تو صفحه نمایش و هم توی پردازش و هم توی حرارت کم آورده .
پست هم حتما ویرایش میشه ولی فعلا باید برم بخوابم فردا امتحان فیزیک دارم ..
موفق باشید .
آقا چراکسی جواب مارو درست نمیده .ما اطلاعاتمون کم قبول. ولی نوکر همتو نم هستم.![]()
ایشون چون تاکیدشون رو فیلم بود منم خواستم مستدل و با آمار و ارقام جواب بدم . وگرنه همه می دونن full HD تصویرش بهتره ! حتی عمه اینجاب
خوبه که همیشه بحث کابرد را در نظر بگیریم و گرنه پول همینطوری دادن فقط واسه داشتن آخرین تکنولوژی ها همچین هنری نیست !
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)