]آقا جون هرکی دوست داری اینقدر خالی نبند!!!
خوبه همین جا چند نفر دارن این گوشی رو. ذهن 4 نفر دیگه هم که میخوان این گوشی رو بخرن داری خراب میکنی.
برای تک تک موارد جواب دارم:
همه میدونن که گوشی های ویندوز موبایل خیلی سخت فارسی میشن. شما میتونستی این اطلاعات رو قبل از خرید چک کنی. مخصوصا به قول خودت ویندوز 6.5 که براش فارسی ساز نیست. پس این رو به گوشی نچسبون به عنوان عیب.
همین الان برای اینکه مطمئن بشم 5 بار این کار رو انجام دادم و خیلی خوب جواب گرفتم. نه هنگ کرد نه کند عمل کرد. در ضمن اون دکمه ی قرمز رنگ لمسی رو صفحه رو برای شما گذاشتن که استفادش کنی!!!
هنوز به اون شکل از مرورگر استفاده نکردم و دلیل کافی برای رد کردن این حرف ندارم. اما میدونم که امنیا با مشخصات نصف این گوشی 1 بار هم تو این مورد منو لنگ نذاشته بود. باید بدونی که هنگ کردن به چند دلیل ایجاد میشه. یکیش اینه که رم کافی نباشه یا CPU توان اجرای خواسته ی شما رو نداشته باشه که خیلی خنده دار به نظر میربا این توان سخت افزاری این حرف رو در مورد این گوشی زد.
یعنی واقعا شما اون چراغ چشمک زن سبز رو نمیبینی که بالای صفحه هست؟ بعدشم کدوم گوشی هست که اعلام بکنه کسی بهت زنگ زده تا وقتی صفحه رو نگاه نکنی؟
N78 - N95 - Samsung Beat b - 6500 Slide - Samsung Star همه ی گوشی های روزی هستن که دم دست من هستن الان. کدومشون رو تا قفل صفحه رو باز نکنی میتونی بفهمی Missed Call یا SMS داری؟ فقط تو N78 یه چراغ مال Navi wheel هست که مشخص میکنه.
شما خیلی با این موضوع مشکل داری؟ خوب میتونستی از اولش تو ریویوها ببینی. تازه همون دکمه ی اسلایدی که داره موقعی که گوشی زنگ میخوره خیلی هم با کلاس هست به نظر من.
چطور یک بار برای ما هنگ نکرده؟ میشه بگی چه استفاده ای میکنی که هنگ میکنه؟ تازه میگی همیشه و همه جا!!!!! یعنی تو موزیک - اس ام اس - وضع هوا - حتی Home Screen هم میکنه؟؟؟؟
داداش گوشی فول تاچ خریدی. کارایی اون دکمه ها هیچه به نظر من. میخوای با اون دکمه ها چیکار کنی؟
دکمه ی استارت که همیشه بالای صفحه هست. کسی هم که زنگ بزنه میتونی از اسلاید لمسی استفاده کنی. فقط میمونه قفل کردن صفحه که خوب اگه 2 روز گوشی رو دستت بگیری جای اون یه دونه دکمه رو حفظ میشی دیگه. نمیشی؟
این یکی خداییش خیلی خنده دار بود.
.gif)
قضاوت با دوستان...
دوست عزیزمون گفت که با یه برنامه حل میشه. البته اگه مشکل حساب بشه!!!!!!
داداش من این مرورگر مخصوص این گوشی نیستش که!!!! اینترنت اکسپلورر که مال مایکروسافت هست و تمام گوشی هایی که ویندوز دارن همین روشونه. هیچ فرقی هم نمیکنه. اپرا موبایل هم که جزو قوی ترین مرورگرهاست. اون هم یه برنامه ی جداست که میتونی رو هر گوشی دیگه ای نصبش کنی. همین بازده رو میده.
نکنه مرورگرهای چند سال پیش از اینا پیشرفته بودن؟
واسه اینکه پست طولانی نشه بقیش رو تو پست بعدی می نویسم...