سلااااااام....
بازم برای PcForLife زحمت دارم...
میخواستم ببینم میشه اون قسمتی که همه تو آموزشگاه آواز میخوندن+وقتی که شهاب شعر میخوند رو بزاری؟؟؟؟
![]()
سلااااااام....
بازم برای PcForLife زحمت دارم...
میخواستم ببینم میشه اون قسمتی که همه تو آموزشگاه آواز میخوندن+وقتی که شهاب شعر میخوند رو بزاری؟؟؟؟
![]()
دیشب اون تیکش که بچه ها داشتن شلوغ میکردن و بهرام گفت مامانتون چیکار میکنه خیلی باحال بود !
جالبه که مسافران همش در حال تیکه انداختن به سازمانها و ارگانهای مختلفه و هیچکس هیچی نمیگه تا اومد درباره ی شرکت های هرمی صحبت کرد ضرغامی تقدیر وتشکر کرد جالبه
آقا تا باشه از این زحمتا باشه...![]()
ایشالا فردا برم یه یه گیگ ADSL رو بشارژم حتما! کلا 25 مگ واسم مونده!!
یاعلی![]()
طنز جدیدیه من خیلی دستش دارم به نظر من نقطه قوتش بازی قشنگ محمد حسن معجونییه (بهرام) نه حمید لولایی
آره موافقم
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
روت حساب نکنی روت حساب میکنن
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
آره اینم معجونیه وسه خودش ها!!!!! نه؟؟؟
خوب بازی میکنه
من گزارش های آخرشو دوس دارم
گویا میخوان یکمی به اینا میدون بدن
اخیرا هم موضوعات جالبی رو مطرح میکنه ...
تو قسمت شرکتای هرمی هم یه بار گفتآره موافقم
دیدین حمید لولایی یه دیالوگای باحالی داره:
برنج رو نخوری برنج تو رو میخوره
روت حساب نکنی روت حساب میکنن
نخوری میخورنت
و...
من اینا رو خیلی دوس دارم
یعین تا کسی رو پولدار نکنی کسی پولدارت نمی کنه؟؟؟؟
انصافا این یکی دیگه خیلی بی سر و تهه.روت حساب نکنی روت حساب میکنن
منم اول فکر میکردم لولایی یکی از نقاط قوت سریاله، ولی کلا عادت داره خودشو تکرار کنه، حتی دوستاشو هم از چارخونه تا اینجا با خودش آورد.(منوچ و شریفی)؛ همون بهرام بیشتر از همه سطح سریالو بالا برده.
یه تیکه گزارش اون شب بهرام هم خوشم اومد: از فرخنده پرسیدیم چه فیلمی دوست داره گفت طعم گیلاس، بعد که بچه ها ته توشو درآوردن فهمیدیم فیلم مورد علاقه او چارچنگولیست! : دی
یه جاشم گفت هر چیزی که مبتذله پرمخاطب نیست ولی هر چی پرمخاطبه مبتذله(نمی دونم درست گفتم، ولی فکر کنم همینطوری گفت)
بنظرم از اونجایی که عمده حرفای نیشدار سریالو تو گزارشا میشنویم و نقل اونها هم به عهده بهرامه و اونم بانمک و خونسرد و Relax: دی؛ واسه همین خشم کسیو برنمی انگیزونه : دی
تیکه مسعود شجاعی با حال بود کلا حرف هایی که آخرش بهرام میزنه حال میکنم قشنگ حرف میزنه.
اتفاقا ! بدون حمید لولایی اصلا حال نمیده
Last edited by MAJ€€D; 02-12-2009 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)