تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 175 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چجوری میشه ایفون رو کالیبره کرد ایفونه من شتابسنجش 6 درجه انحراف داره
    شما از کجا متوجه شدی شتابسنج انحراف داره؟!
    6 درجه ش رو چجوری پیدا کردی؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم چطور میتونم رو آیفونم note یا فایل WorD بریزم؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

سلام،منم نتونستم صبر کنم که iphone4 ارزون بشه رفتم 3gs خریدم،
    تقریباً با تمام آموزشایی که دوستان اینجا گذاشتن کارامو راه انداختم؛فقط یه چند تایی سوال دارم:
    1-من تمام کنتاک هامو مرتب کردم و می خوام ازش بک آپ بگیرم،چطوری اینکارو بکنم؟
    2-چطور address book gmail رو وارد گوشیم بکنم؟
    3- اگه یه برنامه با cydia نصب بشه چطور می شه حذفش کرد؟وقتی می رم رو حالت حذف برنامه ها تو گوشیم روش علامت ضربدر نمیاد،و با آیتونز هم که وصل میکنم نمی شه پاکش کرد.
    4-من کنتاکتامو با f a c e b oo k سینک کردم،ولی کنتاکتایی که اینجوری واسشون عکس اومده وقتی بهم زنک می زنن عکسشون مثل موقعی که دستی واسشون عکس گذاشتم فول اسکرین نمی شن،فقط یه گوشه یه عکس کوچیک میاد،راه حلی نیست که بشه کاری کرد این عکسا عادی دیده بشن؟
    (ورژنم الان 4.0.1 هستش)

ولی خداییش عجب چیزیه!تا حالا از یه وسیله الکترونیکی اینقدر لذت نبرده بودم!134 تا برنامه روش نصب کردم،1200 تا آهنگ روش ریختم،گوشی آخ نگفت!مثل بنز کار می کنه!!!
    من قبل از اینکه بخرم کلی چیز میز از اینترنت گرفتم که همشون بد می گفتن و ایراد می گرفتن!حالا می فهمم که 99.999% الکیه!

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام،منم نتونستم صبر کنم که iphone4 ارزون بشه رفتم 3gs خریدم،
    تقریباً با تمام آموزشایی که دوستان اینجا گذاشتن کارامو راه انداختم؛فقط یه چند تایی سوال دارم:
    1-من تمام کنتاک هامو مرتب کردم و می خوام ازش بک آپ بگیرم،چطوری اینکارو بکنم؟
    2-چطور address book gmail رو وارد گوشیم بکنم؟
    3- اگه یه برنامه با cydia نصب بشه چطور می شه حذفش کرد؟وقتی می رم رو حالت حذف برنامه ها تو گوشیم روش علامت ضربدر نمیاد،و با آیتونز هم که وصل میکنم نمی شه پاکش کرد.
    4-من کنتاکتامو با f a c e b oo k سینک کردم،ولی کنتاکتایی که اینجوری واسشون عکس اومده وقتی بهم زنک می زنن عکسشون مثل موقعی که دستی واسشون عکس گذاشتم فول اسکرین نمی شن،فقط یه گوشه یه عکس کوچیک میاد،راه حلی نیست که بشه کاری کرد این عکسا عادی دیده بشن؟
    (ورژنم الان 4.0.1 هستش)

ولی خداییش عجب چیزیه!تا حالا از یه وسیله الکترونیکی اینقدر لذت نبرده بودم!134 تا برنامه روش نصب کردم،1200 تا آهنگ روش ریختم،گوشی آخ نگفت!مثل بنز کار می کنه!!!
    من قبل از اینکه بخرم کلی چیز میز از اینترنت گرفتم که همشون بد می گفتن و ایراد می گرفتن!حالا می فهمم که 99.999% الکیه!
    1-شما وقتی به آیتونز وصل میکنی و بک آپ میگیره از کانتکت ها هم بک آپ میگیره.

2-وقتی گوشی و به آیتونز وصل میکنی و روی اسم گوشی میزنی سمت راست بالا روی info بزن پایین واست یکسری گزینه میاد روی Sync Contacts With بزن و از لیست جلوش google contacts رو انتخاب کن و Sync کن.

3-از خود cydia باید حذف بکنی داخل cydia میشی برنامه مورد نظر و پیدا میکنی و همون مراحل نصب و میری آخرش که میزنی دو تا گزینه میده که شما remove رو میزنی یا اینکه اگه برنامه و پیدا نکردی میری قسمت Paksge تمام برنامه های نصب شده اونجا هست

4-در این مورد اطلاعی ندارم.

5. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

ممنون،اونجا رو دیدم واسه کنتاکتا،ولی می خواستم بدونم که وقتی با اکانت گوگل سینک می شه ،مثه بقیه چیزای آیتونز،اطلاعات گوشی رو بر میداره و اطلاعات خودشو وارد می کنه؟
    یعنی کنتاکتام پاک نمی شن؟

داره خودمونی میشه m_f_sh_85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام كسي از دوستان ميدونه اين فضايي كه در itunes به other اختصاص داده ميشه دقيقا چيه چون هر دفعه كه گوشي رو وصل مي كنم حجمش متغيره البته قسمتيش مربوط مي شه به اطلاعاتي كه با itunes نميريزيم.و يه سوال ديگه اينكه نميشه يه جوري برنامه خاصي كه تو يه گوشي نصبه(بدون داشتن سورس) رو به يه گوشي ديگه منتقل كرد.با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

ممنون،اونجا رو دیدم واسه کنتاکتا،ولی می خواستم بدونم که وقتی با اکانت گوگل سینک می شه ،مثه بقیه چیزای آیتونز،اطلاعات گوشی رو بر میداره و اطلاعات خودشو وارد می کنه؟
    یعنی کنتاکتام پاک نمی شن؟
    متاستفانه من امتحان نکردم نمیدونم نتیجه چی میشه،ولی بدون اگه قرار باشه چیزی پاک کنه یا جایگزین پیغام میده قبلش.

9. این کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام كسي از دوستان ميدونه اين فضايي كه در itunes به other اختصاص داده ميشه دقيقا چيه چون هر دفعه كه گوشي رو وصل مي كنم حجمش متغيره البته قسمتيش مربوط مي شه به اطلاعاتي كه با itunes نميريزيم.و يه سوال ديگه اينكه نميشه يه جوري برنامه خاصي كه تو يه گوشي نصبه(بدون داشتن سورس) رو به يه گوشي ديگه منتقل كرد.با تشكر
    other برنامه هایی که با سیدیا نصب میکنی و در کل همون طور که خودتون گفتید هرچیزی که مربوط به آیتونز نمیشه به عنوان مثال شما وقتی نقشه شهری و میریزی تو گوشی میری تو قسمت other
    فکر نکنم بشه چنین کاری کرد برنامه ای که نصب هست به گوشی دیگه منتقل کرد نمیشه.

داره خودمونی میشه farshid_25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض سلام دوستان كسی خبر نداره‌ قیمت iphone 3gs 16 Gb در ایران ؟

سلام دوستان كسی خبر نداره‌ قیمت iphone 3gs 16 Gb در ایران ؟ لطفا
    مرسی

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان كسی خبر نداره‌ قیمت iphone 3gs 16 Gb در ایران ؟ لطفا
    مرسی
    با سلام
    دوست عزيزم اينجا مطرح كنيد و در صفحات قبل هم ميتونيد قيمت رو ببينيد

آخرین قیمت آیفون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد.

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •