تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 233 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mfani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من . دونه به دونه نکات رو برات توضیح میدم . قبلش این رو بگم من گوشیم رو قبل از عید خریدم . فرمور jpil هست . گوشی چندین بار زمین خورده و تو حمام هم میبرمش . هیچ مشکل ریست هم تا حالا نداشتم با اینکه بدجور زمین خورده .

1- بهترین انتخاب جت هست شک نکن . کیفیت صفحش واقعا فوق العاده هست . با کانتراست 0 بازم 5800 سخت بهش میرسه . اگه فول بزاری که دیگه هیچ!!! کاملا 5800 در مقابلش کم میاره . ضمن اینکه بنده خودم حدود 7 گیگ فیلم دایویکس 700 مگابایتی روش دارم و همیشه تو راه دانشگاه نگاه میکنم . فیلمهایی که 5800 تنها قادر به پخش کردن صداشون هست (یه سری رو هم کامل ساپورت نمیکنه!) و از پخش تصویرش به علت رزولیشن بالا معذور هست!
    البته یک فرمت به اسم flv هست که 5800 پخش میکنه ولی جت نمیتونه . در عوض من فقط و فقط نتونستم فیلمهای hd رو با جت پخش کنم! به شدت در مورد فیلم و lcd جت رو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا لذت خواهی برد . مخصوصا وقتی یه دختر کنارت بشینه و اولش بت محل نده ولی بعد تا آخر فیلم باهات همراه بشه!
    در ضمن صفحه در مقابل خش مقاوم اما در مقابل ضربه نامقاوم هست . محافظ پیشنهاد میشه .

3 - بهترین انتخاب جت :
    همون طور که میدونی خیلی از 5800 دارها از دوربینشون انتقاد میکنن . جت دوربینش خوب هست . تنها مشکل عکس برداریش اینه که به لرزش دست کمی حساس هست و همچنین با فلش عکس خوبی بهت نمیده . و الا بسیار عکس عالی میگیره . فیلم برداریش هم خوب و قابل قبول هست . و مطمئنا از n73 بهتر هست .
    برای عکسهاش میتونی بری اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4 - بهترین انتخاب جت : در حالت معمولی من شخصا تست کردم . بلندی صدا جفت گوشی ها یک جور هست . کیفیت هم همین طور . اما با یک کد ساده میتونی ماکزیمم صدا رو از 75 دسی بل به 100 دسی بل افزایش بدی . اونوقت هست که 5800 صداش کاملا کمتر خواهد بود . در مورد هندزفری هم کیفیت یکسان هست . ضمن اینکه میتونی 5.1 کانال گوش بدی ... هندزفری هم in ear هست ....

5 - یکسان هست

6 - انتخاب بهتر 5800 : چون سیستم عامل داره بازیهای بهتری داره ...

7 - گوشی من که باهاش کشتی میگیرم تا حالا به هیچ عنوان هنگ نداشته . البته اوایل کمی وسط تاچ لگ داشت اما الان نه ... دقت کن گوشی من تنها توی استخر نرفته!!!

9 - انتخاب بهتر جت : به دلیل تقویم شمسی ، گفتم . شخصا خیلی برای من مفید هست ...

10 - انتخاب فقط جت : خودت خبر داری که 5800 چقدر خز هست!!! در صورتی که من جت رو دست کسی ندیدم .

11 - من شخصا با پخش آهنگ زیاد و همچنین کار زیاد 2 روز یکبار شارژ میکنم . البته اگه بلوتوث و وایرلس و کانتراست گوشی بالا باشه (همزمان 3 تا خاصیت روشن باشن )‌ به روزی یکبار ممکنه برسه . البته نیاز به آب بندی حسابی داره .

12 - انتخاب مناسب 5800 - جت کمی توی gps مشکل داره دوست من . نرم افزار اضافه میخواد و ...
    شخصا برای من مهم نیست . اما گفتم که بدونی ...

برای عکس میتونی به بالا مراجعه کنی . در مورد فیلم هم این رو برات آپلود کردم . کوتاه تر نداشتم و بقیه فیلمها بالای 70 80 مگابایت بود ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در آخر من هرگز از خریدم پشیمون نیستم . مخصوصا وقتی دوستم ادعا کرد فلان فایل رو اگه گوشیش (5800) پخش نکرد و گوشی من (جت) پخش کرد، گوشیش رو میندازه دور! یک فایل avi بود ( یک شوی 50 مگابایتی ساده . کامرون کارتیو اهنگ roma) که گوشی من به راحتی پخش کرد و دوست من هنوز دنبال اینه که چجوری 5800 رو نندازه دور!!! هر وقت هم کسی بدش رو میگه یا محدودیت اس ام اس اذیتم میکنه یه فیلم باهاش میبینم و لذت lcd رو میبرم ...
    در ضمن اشتباه نکن . سامسونگ بزرگترین تولید کننده گوشی موبایل در دنیا هست . بگذریم از اینکه بازار ایران دست شرکتهای دیگه هست .
    موقع خرید هم حواست به کارت گارانتی و همچنین فرمور باشه ...
    خرید خوبی داشته باشی
    ممنون دوست عزیز واقعاً عالی بود
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم تشکر می کنم بابت جوابشون 100% جت می گیرم با گارانتی پارس مایکروتل

2. این کاربر از mfani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کد که برای افزایش صدا در جت بود رو میشه بگی

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

افزایش صدای S8003 بدون نیاز به نصب برنامه و غیره!!!

البته فکر نمیکنم جت توی اسپیکر نیازی به تقویت داشته باشه اما تو هدفون بد نیست صداش زیاد بشه.

روش انجام کار:
    1. توی صفحه کلید گوشی کد #*6984125#* رو وارد کنید.
    2. توی منوی باز شده گزینه Internals رو انتخاب کنید.
    در اینجا گوشی از شما Master Key میخواد که باید کد #*9072641#* رو وارد کرده و Confirm رو بزنید.
    3. وار قسمت 3 یعنی Test mode شوید.
    در این قسمت 1 صفحه اعداد ساده در اختیار شما هست و در جلوی هر گزینه عددی قرار گرفته که میتونید با زدن عدد مربوط به هر گزینه وارد منوی مربوطه بشید.
    4. حالا با وارد کردن عدد 5 وارد منوی Audio شوید.
    5. عدد 2 را زده و وارد AP Volume Config شوید.
    6. در این قسمت با زدن عدد 2 (EAR Config) وارد تنظیمات هدفون و با زدن عدد 3 (SPK Config) وارد تنظیمات اسپیکر میشوید.
    7. پس از ورود به تنظیمات اسپیکر یا هدفون وارد گزینه 1 (MP volume) شوید.
    در اینجا مقدار بلندی صدای گوشی شما به 7 قسمت شده که کمترین آن 32dB و بیشترین آن 75dB است. شما می تونید با تغییر این مقادیر و افزایش اونها صدای گوشیتون رو به صورت دلخواه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که بیشترین مقدار قابل استفاده 100dB می باشد و اگر مقادیر بیشتر از 100dB وارد کنید دستگاه مقدار را قبول می کند اما در عمل تغییری ایجاد نمی کند.

طریقه وارد کردن مقادیر: برای وارد کردن مقادیر مورد نظر در هر قسمت ابتدا عدد مربوط به اون قسمت رو از اعداد روی صفحه بزنید (مثلا برای تغییر مقدار [12] گوشی عدد کنار اون یعنی 5 یا برای تغییر مقدار [14] عدد 6 رو بزنید)

دقت داشته باشید که با وارد کردن عدد مورد نظر، در خط اول
    SPK [MP vol],READ یا EAR [MP vol],READ
    به
    SPK [MP vol],WRITE یا EAR [MP vol],WRITE
    تغییر می کند
    حالا باید مقدار دلخواهتون رو وارد کنید اما برای این کار نمیتونید از اعداد روی صفحه استفاده کنید چون با زدن اولین رقم گوشی مقدار رو از شما قبول میکنه یعنی اگر بخواهید اعداد 2 یا 3 رقمی وارد کنید با زدن اولین رقم، WRITE به READ تغییر کرده و همون رقم اول از شما پذیرفته میشه. (مثلا اگر بخواهید مقدار 95 رو وارد کنید به محض زدن رقم 9 WRITE به READ تغییر کرده مقدار 9 از شما پذیرفته میشه.)
    اما برای وارد کردن اعداد 2 یا 3 رقمی بر روی قسمتی که در زیر اعداد روی صفحه قرار دارد و مقادیر وارد شده رو نشون میده کلیک کنید تا صفحه کلید اصلی گوشی باز بشه. حالا مقدار دلخواهتون (از 0 تا 100) رو وارد کنید و Done بعد هم OK رو بزنید. (گاهی اوقات لازمه چند بار پشت سر هم OK رو بزنید تا مقدار رو قبول کنه!!!)

اگه مطلب به دردت خورد تشکر یادت نره

5. 7 کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من میخوام گوشی رو مستر ریست کنم کد میخواد کدی که قبلا داده بودم یادم نیست چی کار کنم>

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه عالی بود

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من میخوام گوشی رو مستر ریست کنم کد میخواد کدی که قبلا داده بودم یادم نیست چی کار کنم>

دوستان این فریم ور جدید jp2 فرقش با بقیه چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ستاره 2767 ستاره 3855مربع
    کدی که فکر کنم توی همین انجمن بود.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

برای آپدیت برو پست 362

10. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

افزایش صدای S8003 بدون نیاز به نصب برنامه و غیره!!!

البته فکر نمیکنم جت توی اسپیکر نیازی به تقویت داشته باشه اما تو هدفون بد نیست صداش زیاد بشه.

روش انجام کار:
    1. توی صفحه کلید گوشی کد #*6984125#* رو وارد کنید.
    2. توی منوی باز شده گزینه Internals رو انتخاب کنید.
    در اینجا گوشی از شما Master Key میخواد که باید کد #*9072641#* رو وارد کرده و Confirm رو بزنید.
    3. وار قسمت 3 یعنی Test mode شوید.
    در این قسمت 1 صفحه اعداد ساده در اختیار شما هست و در جلوی هر گزینه عددی قرار گرفته که میتونید با زدن عدد مربوط به هر گزینه وارد منوی مربوطه بشید.
    4. حالا با وارد کردن عدد 5 وارد منوی Audio شوید.
    5. عدد 2 را زده و وارد AP Volume Config شوید.
    6. در این قسمت با زدن عدد 2 (EAR Config) وارد تنظیمات هدفون و با زدن عدد 3 (SPK Config) وارد تنظیمات اسپیکر میشوید.
    7. پس از ورود به تنظیمات اسپیکر یا هدفون وارد گزینه 1 (MP volume) شوید.
    در اینجا مقدار بلندی صدای گوشی شما به 7 قسمت شده که کمترین آن 32dB و بیشترین آن 75dB است. شما می تونید با تغییر این مقادیر و افزایش اونها صدای گوشیتون رو به صورت دلخواه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که بیشترین مقدار قابل استفاده 100dB می باشد و اگر مقادیر بیشتر از 100dB وارد کنید دستگاه مقدار را قبول می کند اما در عمل تغییری ایجاد نمی کند.

طریقه وارد کردن مقادیر: برای وارد کردن مقادیر مورد نظر در هر قسمت ابتدا عدد مربوط به اون قسمت رو از اعداد روی صفحه بزنید (مثلا برای تغییر مقدار [12] گوشی عدد کنار اون یعنی 5 یا برای تغییر مقدار [14] عدد 6 رو بزنید)

دقت داشته باشید که با وارد کردن عدد مورد نظر، در خط اول
    SPK [MP vol],READ یا EAR [MP vol],READ
    به
    SPK [MP vol],WRITE یا EAR [MP vol],WRITE
    تغییر می کند
    حالا باید مقدار دلخواهتون رو وارد کنید اما برای این کار نمیتونید از اعداد روی صفحه استفاده کنید چون با زدن اولین رقم گوشی مقدار رو از شما قبول میکنه یعنی اگر بخواهید اعداد 2 یا 3 رقمی وارد کنید با زدن اولین رقم، WRITE به READ تغییر کرده و همون رقم اول از شما پذیرفته میشه. (مثلا اگر بخواهید مقدار 95 رو وارد کنید به محض زدن رقم 9 WRITE به READ تغییر کرده مقدار 9 از شما پذیرفته میشه.)
    اما برای وارد کردن اعداد 2 یا 3 رقمی بر روی قسمتی که در زیر اعداد روی صفحه قرار دارد و مقادیر وارد شده رو نشون میده کلیک کنید تا صفحه کلید اصلی گوشی باز بشه. حالا مقدار دلخواهتون (از 0 تا 100) رو وارد کنید و Done بعد هم OK رو بزنید. (گاهی اوقات لازمه چند بار پشت سر هم OK رو بزنید تا مقدار رو قبول کنه!!!)

اگه مطلب به دردت خورد تشکر یادت نره

تو فریم ویر های جدید ادمین کد عوض شده اینو وارد کنید :
    #*#5239870*--> Admin settings
    #*Internals -->Master key *#7092463
    #*Pre-Configuration-->Operator code--> *#27236
    Last edited by Mig33; 28-06-2010 at 17:52.

12. 4 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام سه تا سوال مهم
    اول) اينكه اين كدهاي مخفي چرا براي من جواب نمي ده ايا هر فريموري فرق داره براي من اينه JPIL1 مي شه كدهاي مخفي اين فريمور رو بزاريد؟؟
    دوم) آخرين فريمور كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده يا نه اگه هست لينكش رو بزاريد
    سوم) آيا برنامه بهتري براي فعال سازي GPS اين گوشي هست كه استفاه كنيم يا فقط با همين تراك بدي بايد كار كرد؟؟؟
    مرسي از راهنماييتون

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام سه تا سوال مهم
    اول) اينكه اين كدهاي مخفي چرا براي من جواب نمي ده ايا هر فريموري فرق داره براي من اينه JPIL1 مي شه كدهاي مخفي اين فريمور رو بزاريد؟؟
    دوم) آخرين فريمور كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده يا نه اگه هست لينكش رو بزاريد
    سوم) آيا برنامه بهتري براي فعال سازي GPS اين گوشي هست كه استفاه كنيم يا فقط با همين تراك بدي بايد كار كرد؟؟؟
    مرسي از راهنماييتون
    دوست من فریم ویر من مثل مال شماست ... پست بالا نوشتم برای ما کدوم کدو باید بدی
    اومده jp2 هست و گویا در اختیار نمایندگی ها
    نه تراک بادی فعلا بهترین گزینه هست

15. 2 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •