سلام دوست من . دونه به دونه نکات رو برات توضیح میدم . قبلش این رو بگم من گوشیم رو قبل از عید خریدم . فرمور jpil هست . گوشی چندین بار زمین خورده و تو حمام هم میبرمش . هیچ مشکل ریست هم تا حالا نداشتم با اینکه بدجور زمین خورده .
1- بهترین انتخاب جت هست شک نکن . کیفیت صفحش واقعا فوق العاده هست . با کانتراست 0 بازم 5800 سخت بهش میرسه . اگه فول بزاری که دیگه هیچ!!! کاملا 5800 در مقابلش کم میاره . ضمن اینکه بنده خودم حدود 7 گیگ فیلم دایویکس 700 مگابایتی روش دارم و همیشه تو راه دانشگاه نگاه میکنم . فیلمهایی که 5800 تنها قادر به پخش کردن صداشون هست (یه سری رو هم کامل ساپورت نمیکنه!) و از پخش تصویرش به علت رزولیشن بالا معذور هست!
البته یک فرمت به اسم flv هست که 5800 پخش میکنه ولی جت نمیتونه . در عوض من فقط و فقط نتونستم فیلمهای hd رو با جت پخش کنم! به شدت در مورد فیلم و lcd جت رو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا لذت خواهی برد . مخصوصا وقتی یه دختر کنارت بشینه و اولش بت محل نده ولی بعد تا آخر فیلم باهات همراه بشه!
در ضمن صفحه در مقابل خش مقاوم اما در مقابل ضربه نامقاوم هست . محافظ پیشنهاد میشه .
3 - بهترین انتخاب جت :
همون طور که میدونی خیلی از 5800 دارها از دوربینشون انتقاد میکنن . جت دوربینش خوب هست . تنها مشکل عکس برداریش اینه که به لرزش دست کمی حساس هست و همچنین با فلش عکس خوبی بهت نمیده . و الا بسیار عکس عالی میگیره . فیلم برداریش هم خوب و قابل قبول هست . و مطمئنا از n73 بهتر هست .
برای عکسهاش میتونی بری اینجا :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 - بهترین انتخاب جت : در حالت معمولی من شخصا تست کردم . بلندی صدا جفت گوشی ها یک جور هست . کیفیت هم همین طور . اما با یک کد ساده میتونی ماکزیمم صدا رو از 75 دسی بل به 100 دسی بل افزایش بدی . اونوقت هست که 5800 صداش کاملا کمتر خواهد بود . در مورد هندزفری هم کیفیت یکسان هست . ضمن اینکه میتونی 5.1 کانال گوش بدی ... هندزفری هم in ear هست ....
5 - یکسان هست
6 - انتخاب بهتر 5800 : چون سیستم عامل داره بازیهای بهتری داره ...
7 - گوشی من که باهاش کشتی میگیرم تا حالا به هیچ عنوان هنگ نداشته . البته اوایل کمی وسط تاچ لگ داشت اما الان نه ... دقت کن گوشی من تنها توی استخر نرفته!!!
9 - انتخاب بهتر جت : به دلیل تقویم شمسی ، گفتم . شخصا خیلی برای من مفید هست ...
10 - انتخاب فقط جت : خودت خبر داری که 5800 چقدر خز هست!!! در صورتی که من جت رو دست کسی ندیدم .
11 - من شخصا با پخش آهنگ زیاد و همچنین کار زیاد 2 روز یکبار شارژ میکنم . البته اگه بلوتوث و وایرلس و کانتراست گوشی بالا باشه (همزمان 3 تا خاصیت روشن باشن ) به روزی یکبار ممکنه برسه . البته نیاز به آب بندی حسابی داره .
12 - انتخاب مناسب 5800 - جت کمی توی gps مشکل داره دوست من . نرم افزار اضافه میخواد و ...
شخصا برای من مهم نیست . اما گفتم که بدونی ...
برای عکس میتونی به بالا مراجعه کنی . در مورد فیلم هم این رو برات آپلود کردم . کوتاه تر نداشتم و بقیه فیلمها بالای 70 80 مگابایت بود ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر من هرگز از خریدم پشیمون نیستم . مخصوصا وقتی دوستم ادعا کرد فلان فایل رو اگه گوشیش (5800) پخش نکرد و گوشی من (جت) پخش کرد، گوشیش رو میندازه دور! یک فایل avi بود ( یک شوی 50 مگابایتی ساده . کامرون کارتیو اهنگ roma) که گوشی من به راحتی پخش کرد و دوست من هنوز دنبال اینه که چجوری 5800 رو نندازه دور!!! هر وقت هم کسی بدش رو میگه یا محدودیت اس ام اس اذیتم میکنه یه فیلم باهاش میبینم و لذت lcd رو میبرم ...
در ضمن اشتباه نکن . سامسونگ بزرگترین تولید کننده گوشی موبایل در دنیا هست . بگذریم از اینکه بازار ایران دست شرکتهای دیگه هست .
موقع خرید هم حواست به کارت گارانتی و همچنین فرمور باشه ...
خرید خوبی داشته باشی