تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 192 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. 10 صفحه قبلی اینجا رو خوندم دیدم بچه ها از 5738 راضی هستن. حقیقتش من میخوام تا سقف 850 هزینه کنم و از سیستم
    بیشتر رم و سی پی یو برام مهمه و گرافیک هم اونقدری که فیلم اچ دی رو پخش کنه. این مدت که گشته بودم Dell studio 1555 با
    کانفیگ cpu 2 , ram 2 ddr2 چشمم رو گرفته بود به قیمت 840. کسایی هم که دارن راضین ازش. به نظر شما کدوما بهتره؟؟

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام. 10 صفحه قبلی اینجا رو خوندم دیدم بچه ها از 5738 راضی هستن. حقیقتش من میخوام تا سقف 850 هزینه کنم و از سیستم
    بیشتر رم و سی پی یو برام مهمه و گرافیک هم اونقدری که فیلم اچ دی رو پخش کنه. این مدت که گشته بودم Dell studio 1555 با
    کانفیگ cpu 2 , ram 2 ddr2 چشمم رو گرفته بود به قیمت 840. کسایی هم که دارن راضین ازش. به نظر شما کدوما بهتره؟؟
    5738z هم کارتو راه میندازه
    570 تومن

3. 2 کاربر از mamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

5738z هم کارتو راه میندازه
    570 تومن
    ممنون از جوابتون. چون پروژه ها سنگین روش run میکنم میخوام رم و سی پی یوش بالا باشه. سی پی یو 2 مگ کش
    باشه و رم هم 4 گیگ. صفحه نمایش هم اچ دی باشه و 15.6. کیبورد خوبی داشته باشه و گرافیکش هم فقط اچ دی اجرا کنه
    سقف قیمت هم 850 گذاشتم که یه 2-3 سالی برام کار کنه.(راستی خرابی هم نداشته باشه) ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

سلام دوستان

باید بگم با کمال تعجب ، یک جایی را دیدم که 5738Z کانفیگ قدیم می فروخت ! 3 تا هم موجودی داشت !

این مدل توی دبی هم نایاب شده حالا این از کجا آورده ؟

قمت فروشش : 550.000 بدون گارانتی - گارانتی 6 ماهه خودش !

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون. چون پروژه ها سنگین روش run میکنم میخوام رم و سی پی یوش بالا باشه. سی پی یو 2 مگ کش
    باشه و رم هم 4 گیگ. صفحه نمایش هم اچ دی باشه و 15.6. کیبورد خوبی داشته باشه و گرافیکش هم فقط اچ دی اجرا کنه
    سقف قیمت هم 850 گذاشتم که یه 2-3 سالی برام کار کنه.(راستی خرابی هم نداشته باشه) ممنون
    دوست من با این مشخصات و قیمتی که میخواهی 5738G بگیر با گارانتی سازگار که تو 5738 از همه سرتره و با قیمت شما سازگاره.نه فقط از لحاظ رم و سی پی یو بلکه تو گرافیک هم عالیه.کیبوردشم که 90% راضی هستند،از جمله خوم،اچ دی هم که راحت اجرا می کنه و از Dell studio 1555 خیلی سر تره از لحاظ کانفیگ،خودت یه مقایسه ی کوچولو کنی متوجه می شی

7. 2 کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست من با این مشخصات و قیمتی که میخواهی 5738G بگیر با گارانتی سازگار که تو 5738 از همه سرتره و با قیمت شما سازگاره.نه فقط از لحاظ رم و سی پی یو بلکه تو گرافیک هم عالیه.کیبوردشم که 90% راضی هستند،از جمله خوم،اچ دی هم که راحت اجرا می کنه و از Dell studio 1555 خیلی سر تره از لحاظ کانفیگ،خودت یه مقایسه ی کوچولو کنی متوجه می شی
    آخه یه مسئله برند میاد وسط. دل رو دست بچه ها دیدم که راضین، اما ایسر رو نمیشناسم!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام:
    اگر کسی قصد خرید لب تاپ بخصوص ایسر رو داره حتما یه نگاهی هم به acer extensa 5635G بندازه.این یه پیشنهاده دوستانست.به حر حال خوبه وقتی یه جنس میخرید و راضی هستید ازش به بقیه هم معرفی کنید.اصلا دوست ندارم جنبه تبلیغ داشته باشه حرفم تو ذهنتون. اما واقعا لب تاپ فوق العادهای.فقط Acer extensa 5635G

10. این کاربر از edvin_leo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه یه مسئله برند میاد وسط. دل رو دست بچه ها دیدم که راضین، اما ایسر رو نمیشناسم!!
    خوب برند دیگه شخصیه.برند دل خوب معروفتره،و پول برندشو میگیره و شاید از لحاظ جنس بدنه قویتر.
    شما اگه کل صفحات رو بخونید متوجه میشید که 95% کسایی که این لب تاپو دارن راضی هستند.
    به هر صورت این پیشنهاده من بود و تصمیم گیرنده شمایی.بهترین کار اینه که از نزدیک جفتشو ببینی هر کدومو یه تست بزنی .اینجوری تصمیم گیری برات خیلی راحت تره

12. 2 کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام , منم کارم نیاز به رم و سی پی یو زیاد داشت , اول نظر خودم لپ تاپ msi بود که قیمتش 850 بود با این مشخصات:
    core 2 duo 2.36 3mb cache
    4gb 800
    250gb hdd
    ولی بچه ها نظرمو عوض کردن و یه دونه acer 5738g خریدم , دیروز ویندوز نصب کردم , هنوز زیاد باهاش کار نکردم که بخوام نظر بدم ولی لپ تاپ خوبی باید باشه نسبت به قیمتش , تنها مشکلش صفحه نمایشش تو رنگه مشکیه , صفحه نمایشش هم خیلی عریضه! ولی تو این قیمت بهترین کانفیگ رو داره.

14. 3 کاربر از F.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    همون طور که میدونید ، یکی ، دو هفته پیش 5738Z خریدم
    الآن روش 2 تا ویندوز دارم :
    1. Windows 7 Ultimate N Build 7600 10/22/2009
    2. Windows Server 2008 SP1
    تمامی درایور های ویندوز 7 رو با upgrade خود ویندوز ، از اینترنت میگیرم و نصب میکنم
    ولی تو Server 2008 مشکل اینجاست که فقط ، صدا رو خودش نصب میکنه ، نه وایرلس و نصب میکنه و نه لن و
    تو گوگل اینا هم گشتم ، چیزی پیدا نکردم ، اگه میشه راهنمایی کنید
    ممنون
    راه حل اينجاست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •