تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 312 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

خدا کنه مثل FIFA 09 نباشه واقعا pes09 خیلی بهتر از FIfa09 ولی من در کل هیچ کدام رو با pes08 عوض نمیکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خدا کنه مثل FIFA 09 نباشه واقعا pes09 خیلی بهتر از FIfa09 ولی من در کل هیچ کدام رو با pes08 عوض نمیکنم.
    درسته فیفا خیلی از PES ضعیفتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه منظورتون فیفا کارنت هست ، که درسته ضعیفتره ، اما در مورد FIFA Next جای ابهام هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من خودم خیلی دوست دارم فیفا واسه pc نکست باشه اما بیاین یه کم باز تر نگاه کنیم...
    قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه مگه غیر از اینه که همه دنبال سودن ،حتما واسش نداره دیگه ... شاید بگین پورت کردن که دیگه کاری نداره! ولی شاید:
    شاید با این کار خیلی از pc بازا رو تو دنیا مجبور کنه برن ps3 یا x360 بگیرن تا دیگه به راحتی از اینترنت دانلود نکنند یا کپی بازی و این حرفا ... هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
    یه شاید دیگه:
    شاید می خواسته Ea حال ما ایرانیا و امثال ما رو بگیره که مدت هاست حال ea رو با کپی رایت می گیریم!! (خب اینم احتماله دیگه!)
    شاید!! شاید اگه فیفای pc رو نکست بده کمتر سود کنه ( خب اینو که گفتم اما...) چون فیفا یه بازی ای که هر سن و سالی بازیش می کنه و شاید خیلی از آدمایی که اهل بازی و ارتقا ء سیستم نیستن می خوان یه وقتا ، گاهی این بازی رو انجام بدن !مثلا باور کنید یه بار استاد ما به یکی از بچه ها می گفت با این لپ تاپم می تونم فیفا بازی کنم!!! که طبیعتا اگه نکست بیاد استاد من و شما نمی تونه بازی کنه و قطعا تو دنیا غیر از ایران ،گیمرای حرفه ای کنسول دارن و غیر حرفه ای ها که اتفاقا اهل ارتقای سیستم نیستن pc دارن!!

داره خودمونی میشه soltanmasoud007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

مگه این فیفا نکست چی هست که میگین از پس هم بهتره.
    تاریخ ریلیز فیفا 10 برا پی سی کی هست

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من خودم خیلی دوست دارم فیفا واسه pc نکست باشه اما بیاین یه کم باز تر نگاه کنیم...
    قطعا اگه برای ea سود داشته باشه که واسه pc هم نکست بزنه خب چرا نزنه مگه غیر از اینه که همه دنبال سودن ،حتما واسش نداره دیگه ... شاید بگین پورت کردن که دیگه کاری نداره! ولی شاید:
    شاید با این کار خیلی از pc بازا رو تو دنیا مجبور کنه برن ps3 یا x360 بگیرن تا دیگه به راحتی از اینترنت دانلود نکنند یا کپی بازی و این حرفا ... هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
    یه شاید دیگه:
    شاید می خواسته Ea حال ما ایرانیا و امثال ما رو بگیره که مدت هاست حال ea رو با کپی رایت می گیریم!! (خب اینم احتماله دیگه!)
    شاید!! شاید اگه فیفای pc رو نکست بده کمتر سود کنه ( خب اینو که گفتم اما...) چون فیفا یه بازی ای که هر سن و سالی بازیش می کنه و شاید خیلی از آدمایی که اهل بازی و ارتقا ء سیستم نیستن می خوان یه وقتا ، گاهی این بازی رو انجام بدن !مثلا باور کنید یه بار استاد ما به یکی از بچه ها می گفت با این لپ تاپم می تونم فیفا بازی کنم!!! که طبیعتا اگه نکست بیاد استاد من و شما نمی تونه بازی کنه و قطعا تو دنیا غیر از ایران ،گیمرای حرفه ای کنسول دارن و غیر حرفه ای ها که اتفاقا اهل ارتقای سیستم نیستن pc دارن!!
    دوست عزیز این که چرا فیفا رو برای pc نکست نمیزنن کلا یک ابهام بزرگه؟!
    الان خیلی از بازی های بزرگ و قوی تر از فیفا روی pc راحت اجرا میشه....چیزی که مشخصه فیفا به هیچ وجه از نظر سخت افزار مورد نیاز در حد بالایی قرار نداره...باید بفهمیم سیاست ea چی هست و کلا دردش چیه که برای pc نمیزنه
    الان خیلی از بازی ها روی pc هم سرمایه گذاری می کنن ولی ea نه!!!!!

راستی xbox رو ایرانی ها کرک نکردن.....این کار اونوری ها بوده و ایرانی تونستن بفهمن که چطور این کار رو کردن
    بحث کرک فقط ایران رو شامل نمیشه و خیلی از کشورهای اروپایی هم کاربرانی داره که بازی ها و کنسول های کرک شده رو استفاده می کنن
    در کل فکر نکنم ایران cracker حرفه ای و سطح بالا برای کرک کردن بازی ها و نرم افزار ها داشته باشه

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[quote=Electronic Arts EA;4245720]سلام؛

کلا حرفاتون خیلی ربطی به هم نداره، لطفا منطقی باشید، EA وقتی دمو رو منتشر می کنه یعنی بازی همینه و اعتراضی هم نمیتونین بکنین، اصلا کدوم شرکت هست که خیلی به نظرات اهمیت بده، هر چند که تو فروم رسمی اشکالاتی که تکرارشون زیاد هست مطرح شدن که اونا برطرف خواهند شد. دوما، EA با ارائه دمو دیگه احتمال 99.9999999999999999 درصدی رو که خودش 3 ماه پیش 100% کرده بوده رو به 200% رسونده، غیر ممکنه با این همه اسکرین شات و ویژگی و دمو بیان یه دفعه بگن بازی PC نکست پارساله اصلا وقتی آدم بهش فکر می کنه خندش می گیره. سیستم 3D Grass هم یه نو آوری بوده و اینم غیر ممکنه تو بازی نباشه،

شما به همون دمو بچسب ولش نکن

اولا من با شما نقل و قول نکردم جواب یکی از دوستانو دادم در ضمن کجای حرف من غیر منطقی بود شما دقت کن ببین من جواب چه سئوالی رو دادم .
    حرف آخر شما خودت چیز خاصی می گیری ولی نصف حرفات رو خودت نمی فهمی
    بعد میای به من می گی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[quote=Electronic Arts EA;4245720]سلام؛

کلا حرفاتون خیلی ربطی به هم نداره، لطفا منطقی باشید، EA وقتی دمو رو منتشر می کنه یعنی بازی همینه و اعتراضی هم نمیتونین بکنین، اصلا کدوم شرکت هست که خیلی به نظرات اهمیت بده، هر چند که تو فروم رسمی اشکالاتی که تکرارشون زیاد هست مطرح شدن که اونا برطرف خواهند شد. دوما، EA با ارائه دمو دیگه احتمال 99.9999999999999999 درصدی رو که خودش 3 ماه پیش 100% کرده بوده رو به 200% رسونده، غیر ممکنه با این همه اسکرین شات و ویژگی و دمو بیان یه دفعه بگن بازی PC نکست پارساله اصلا وقتی آدم بهش فکر می کنه خندش می گیره. سیستم 3D Grass هم یه نو آوری بوده و اینم غیر ممکنه تو بازی نباشه،

شما به همون دمو بچسب ولش نکن

اولا من با شما نقل و قول نکردم جواب یکی از دوستانو دادم در ضمن کجای حرف من غیر منطقی بود شما دقت کن ببین من جواب چه سئوالی رو دادم .
    حرف آخر
    شما خودتو چیز خاصی می گیری ولی نصف حرفات رو خودت نمی فهمی بعد میای به من می گی
    هیجا ننوشتن که فیفا 10 عین عین دموش میشه اگه نوشتن نشون بده

10. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

5 وای واای وااای

دوستان الان فیفا 10 واسه xbox اومده؟
    یعنی من از فیفا عقب موندم! مگه میشه!؟
    اووومده؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه شاید دیگه:
    سلام
    یه مثال براتون بزنم مثلا من الان سوار تاکسی میشم میگم 10 هزار تومن بهت میدم منو برسون تا دم در خونمون خب راننده تاکسی هم وقتی میبینه که هم پولشو بدست آورده هم به راحتی نقل مکان میکنه و با این کار دردسرای سوار کردن مسافر و چونه زدن باهاش رو نداره بنابراین چه دلیلی داره که بخواد این مسافر دربستی رو بیتوجه از کنارش رد بشه و در به در دنبال مسافر 100 تومنی تو کوچه و خیابون باشه؟؟؟؟
    خوب سیاست ea هم مثل خیلی از شرکتا بر اساس پول میگرده و این کمپانی نمیخواد زحمت یه پورتکردنو بخودش بده چون خریدارای xbox و ps میپرن و این هم به ضرر ea هست و هم به ضرر کمپانی هایتولید کننده این کنسولا. بنابراین این کمپانی ها با ساپرت ea همچنان فروش کنسولای خودشونو تضمین میکنن
    در مورد مبحث دوم شما یعنی:
    هر چند ما ایرانیای باحال، x360 هم کپی می کنیم و ps3 هم به شدت دنبال راه حلیم !!!
    عجب پس شما عقیدت اینه که دزدی دی وی دی و تلاش دیگران کار ثمر بخشیه و تایید شده توسط شما هست
    مثلا شما فکر کن ازدواج میکنی با کلی هزینه و تالارو خرید اسباب منزل بعد از سالها یه دختر کوچولوی زیبا و شیطون نسیبت میشه و بعد از کلی خرج و بزرگ کردن این بچه من بیام این بچه رو بدزدم و بهش تجاوز کنم و باعث تلف کردن زحمات شما و ناراحتی خاطرتون شم
    واقعا عقیده ی شما بسیار جالبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •