به نظر من w550 گزينه خيلي خوبيه من تصويرش رو خيلي ميپسندم
-با اين حال هم سام و هم ال جي مدل هاي خوبي دارند
به نظر من w550 گزينه خيلي خوبيه من تصويرش رو خيلي ميپسندم
-با اين حال هم سام و هم ال جي مدل هاي خوبي دارند
یه سوال دیگه
وقتی از usb یک فیلم در حال پخش شدن هست، اگر یکی از تنظیمات رو بخواهیم تغییر بدیم (مثلا backlight) باید دکمه menu رو زد و با این کار از media player خارج میشه.
بعد برای دیدن ادامه فیلم از همون time راهی هست یا باید تا اونجا ffw کرد؟
من lg sl80 خریدم با قیمت 760000.تصویر و صدای فوق العاده ای داره .
امروز نمایندگی سامسونگ شریعتی بودم از فروشنده در مورد c650 پرسیدم میگفت کنتراستش 1:250000 ولی من تو سایتها 1:150000 دیدم.
من فکر کنم شما عاشقه w50 هستیولی من وقتی مقایسه کردمش با ex500 عینه هم بودن ولی ex500 2 سنسور اضافه تر داشت
در ضمن قیمت 550 بیشتره و دیگه هم کم شده
صدای c6900 خیلی ضعیفه در مقایسه با hdtvهای دیگه
-در مورد قابليت resume اره مشكلي نداره شما خارج بشين وقتي دوباره مياين روي همون فيلم اجرا ميكنيد ابتداي فيلم بهتون ميگه كليد مثلا ابي رو اگه بزنيد از همونجا ي قبلي شروع به اجرا ميكنه و بصورت دفالت فكر ميكنم بايد همينطور باشه ونيازي به تغييرات نيست
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
-البته رد نميكنم من w وx رو خيلي ميپسندم
-مخصوصا صداي W رو بخاطر اينكه يكبار خدمتتون گفتم با يك الگوريتم پيشرفته از همون دو تا بلندگو صداي surround رو بهتون ميده
-البته سليقه اي هست ديگه![]()
براي تنظيم رنگ يا بعضي تنظيمات منو هنگام پخش از شما ميتونيد گزينهtools رو بزنيد و به تنظيمات مختلف از جمله زير نويس و حالت هاي تصوير مثل16:9 و...
ضمنا مستقيما ميتونيد از دكمهp.modeبراي تنظيمات رنگ مثل پويا؛استاندارد؛طبيعي....اين ا استفاده كنيد.ولي اگه شما منو رو بزنيد و خارج بشيد تنظيماتي هم انجام بديد براي اون حالتي هست كه قرار داره نه حالت پخشusb.
يكي از امكانات جالب اين اينه كه شما يه فيلم رو مثلا 1ماه پيش ديدي مثلا از نصف قطع كردي اگه
دوباره اون فيلم رو بزاري خودش بهت ميگه اگه ميخواي دوباره از همونجاي قطع شده ببيني دكمه آبي يا Dرو بزن.حتي اگه اون فيلم رو پاك كرده باشي ودوباره انداخته باشي رو فلاش ميشنانه.
با دكمه وسطي ياهمون enterهم فيلم فصل بندي ميشه و واسه فيلماي بلند خيلي به درد بخوره.
ضمنا صداي 5.1رو هم پشتيباني ميكنه كه براي من خيلي جالب بود؛انگار طرف پيشته:دي
روايت ها متفاوت هست 1:100000 هم رويت شده
-خودتون رو درگير اعداد وارقام نكنيد يك توصيه دوستانه![]()
با سلام خدمت سروران گرامی
من میخوام HDTV بخرم 46 ، تا سقف 1200000 اما نمی دونم چی ؟؟؟ کارایی هم طبیعتآ کیفیت تصویر بالا جهت تماشای فیلم ، ماهواره ... و دازای پورت های لازم و ... . نمی دونم کدوم برند تو این زمینه معتبره .ممنون میشم راهنمایی کنین با ذکر مدل با ای هزینه بهترین نوع رو بگیرم ؟؟؟
میخواستم بدونم ارزششو داره برم از بانه بخرم یا از داخل شهر ؟؟؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)