من همه رو خوب نوشتم...
بعد رفتم رسیدم آخر برگه 6 تا سوال آخرو از خودم نوشتم...فکر کنم یه خرده از اون فصل میخوندم خیلی بیشتر متونستم نمره بگیرم...
من ترم اول 20 شدم اما این ترم فقط فصل آخر رو بلدنبودم.
ما بریم تصحیح کنیم.
من همه رو خوب نوشتم...
بعد رفتم رسیدم آخر برگه 6 تا سوال آخرو از خودم نوشتم...فکر کنم یه خرده از اون فصل میخوندم خیلی بیشتر متونستم نمره بگیرم...
من ترم اول 20 شدم اما این ترم فقط فصل آخر رو بلدنبودم.
ما بریم تصحیح کنیم.
امتحان خوبی بود ولی فقط این فصل 4 را گندش بزنه که حالمو به هم زد ولی احتمالن بیست را به امید خدا می گیرم....
اقا فکر می کنید این مصححها سخت گیرن ؟یعنی باید عین کلید باشه جواب یا اگه مثلا مفهومش رو برسونیم فقط یزره فرق داشته باشه نمره رو میدن؟
عربی رو چطور بخونیم؟وای وای
امتحان خوبی بود سوالاش آسونترین بودن ولی خوب نخونده بودم حالا که صحیح کردم شدم 17
همش تقصیر این معلممونه هرچی مطلب تو پیوست بود برامون گفته بود و اون چیزایی که توی کتاب بود میگفت جز مطالب پایس و نیازی به اثبات نداره !!!
Last edited by hermione; 13-06-2009 at 12:12.
وای خداااااااااااااا.
اینم لب مرز شدم ... فصل جهار رو گندش بزنن...ولی با وجود فکر کن مفصل آسونی بوده باشه...
خدایا همه ی مصحح های ورقای من رو آدمای خوبی فرار بده.
الهی آمین
عربیرو بخونم...
من فقط برم روزانه...
حالا هر جوری شد فرقی نداره...
فکر کنم لب مرز روزانه و شبانه باشم ...
عربیرو بخونم...ممکنه آیندم تو این 2 روز باشه
همه چیز به مصصح ها بستگی داره البته این روزا انقدر وضع مردم داغونه که مصحح برای اینکه بیشتر برگه صحیح کنه زیاد دقت نمی کنه ( برگه ای 40 تومن جای تأسف داره )
در مورد عربی هم خودم به ترتیب : کلمات - ترجمه - قواعد - تمرینای کتاب هردرس می خونم و میریم جلو تا ببینیم کی تموم میشه
خداروشکر هندسه درس عبرتی برام شد تا درس خوندنو زود شروع کنم ...
کلک از فصل 4 پنج نمره اومده بود چه جوری با این که نخوندی 1 نمره شو میگیری ؟!
اگر که منم میگم مرد باشید کارنامه هامونو اسکن کنیم بزاریم اینجا![]()
چه قدر دیر به این نتیجه رسیدی
حالا دیگه امتحانات هم رو به پایانه ! مونده یه درس عربی ، فقط از من به شما و کسایی که میخوان برن روزانه نصیحت : کلمات اخر کتاب رو خوب خوب بخونید ضرر نمیکنید 12-11 نمره فقط از این کلمه ها میاد ، قواعد بعضی درسا هم که خیلی خیلی اسونه پس با این حساب اگر این کارا رو بکنید می تونید به ارتقای معدلتون بوسیله ی این درس هم حساب باز کنید![]()
من حدود 10 12 می شم !! :ديدوستان بیاید هر کدوممون بر اساس کلیدهای تصحیح معدل حدودی کتبیمونو اعلام کنیم موافقید؟
پیشنهاد خوبیهاگه دوستان ok دادن اجرا میکنیم.
خوب معلومه دیگه.کلک از فصل 4 پنج نمره اومده بود چه جوری با این که نخوندی 1 نمره شو میگیری ؟!
منم فصل 4 رو نخوندم ولی همه ی نقطه چیناشو نوشتم.
نیازی به ok دادن نداره که .هر کی خواست میذاره...پیشنهاد خوبیه اگه دوستان ok دادن اجرا میکنیم.
اگه من خیلی پایین نشم میزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)