مادیرانو که فعلا ثبت نکردن تو سایت ایسوز
مادیرانو که فعلا ثبت نکردن تو سایت ایسوز
کسی شماره تلفنی نداره ازشون /؟؟
1) وزن نسبتا زیادش که البته با توجه به سایز صفحه نمایش و امکاناتش شاید عادی باشه ولی برای من سنگینه...
2) نداشتن KeyBoard BackLight
در بقیه موارد من مشکلی نمیبینم، اصلا صدا نداره (حداقل مال من اینجوریه!)، دماش با توجه به CPU عادیه، تاچ پد خیلی خوبی داره و...
کاملا تایید میشه
سنگینیش که همونطور که دوستمون گفت با توجه به امکاناتش طبیعیه
شما اگه خیلی وزن واست مهمه یه مدل دیگه انتخاب کن چون با تجهیزاتش فک کنم 3 کیلو بشه
کیبورد بک لایت هم معضلیه واسه خودش
دوستان ایسوز گزینه ای داره که وقتی به برق وصله جلوی شارژ باطری رو بگیره؟
.
کلا وقتی به برق وصله همینجوری شارژ باطری 100 بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
موقعی که به برق وصله فکر نکنم شارژ بشه چون برای باتری مضره که هی بره 100 بشه و برگرده 99. تو کلوپ n61 توضیح کامل دادم.
به کلوپ y560 لنوو هم سر بزن. مدل خوبیه.
فکر نمیکنم دوست عزیز
اگه مشکل ساز میشد یه چیز مشخصه حتما واسش فکری میکردن
سلام ، دیروز یدونه مدل k40ij خریدم (نه برا خودم دی: )
توی لب تاپ از بیخ نفهمم ، اصلا نمی دونم باید باهاش چی کار کنم؟ ویندوز که نداشت داس بود ویندوز سون رو از رو دی و دی که فروشنده داد (رایتی) نصب کردم ، الان اکتیوه سی روزه هستش ، راهی هست جینیوسش کنم ؟ یا باید یه اوجینال نصب کنم ؟
یعد باهاش دو تا دی ودی بود برا نصب درایو هاش که هر دو تاش رو که می ذاشتم (بیکیش برا اکس پی هست و یکیش هم برا ویستا ، برا سون چیزی نداره )(از شارژ اولیه که در بیارم عکس می گیرم میازم )
الان همه دکمه های میانبر درست کار نمی کنن (مثلا با دکمه های عقب و جلو صدا رو کم و زیاد می کنه)
این از کجا باید بهمم چقدر شارژ داره /؟
Last edited by dimah2005; 30-09-2010 at 14:23.
علیرضا وقتی میزنی تو شارژ و لب تاپتم هم روشنه رو آیکن باتری اون پایین وایسا مینویسه Charging
سلام دوستان خوب هستید؟
بنده قصد خرید یک لپتاپه ارزان قیمت را دارم
دو مدل کاندید دارم
یکی ایسوز eee pc 1005p
tooman 400
و یکی دیگه هم
asus k40ij
520 tooman
به نظر شما کدام بهتره برا من ؟ من استفاده ام برای اینترنت و وبگردی و آفیس و آهنگ , دیدن ویدیو , ... هستش
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که تو سایت ایسوز زده بود مدل eee pc 1005p مولتی تاچ پد داره که میشه با دو انگشت زوم کرد و ... میخواستم بپرسم کارایی این تاچ بده تا چه حدیه؟
و اینکه مدل هم k40ij همچین امکانی رو داره؟
ممنون میشم پاسخ بدین و شرمنده اینقدر حرف زدم!
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)