تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 261 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    سوالم اینه که آیا این وسترن دیجیتال رو میشه با کابل شبکه به سیستم وصل کرد؟
    بعدش از کجا میشه خرید
    توی اصفهان
    بهترين كار خريد از سايت chare.irهست با هزينه ارسال رايگان

2. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اونوقت هارد اکسترنال هم روش هست یا باید جدا بگیرم

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان فرمت ویدئویی که از ماهواره روی فلش ظبط میکنم MPG هست . این دستگاه اینا رو هم ساپورت میکنه ؟
    بله MPG رو که راحت نشون میده، حتی اون فرمت ts. که بعضی ریسیورها ضبط میکنن هم پخش میکنه.

5. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اونوقت هارد اکسترنال هم روش هست یا باید جدا بگیرم
    باید جدا بخری

7. این کاربر از mormak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اطلاعات خوبی اینجا بود فقط من نتونستم اون نکته ای که دنبالش بودم رو پیدا کنم.
    من بین WD HD LIVE و Ausu O!play HDP-R1 گیر کردم و این گیر کردن سر این هست که من یک سینمای خانگی 5.1 دارم که میخوام از اون هم لذت ببرم ولی اونطور که خودندم WD HD LIVE تو همه فرمتها نمیتونه DTS رو اجرا کنه و مشکل داره ولی هنوز چیزی درباره Asus O!play پیدا نکردم (مطلبی نبود که بخونم). با یه نگاه به مشخصات دستگاه میشه دید که ASUS گزینه های بیشتری در Dolby داره که بارزترینش Dolbu TrueHD هست ولی توی عمل هنوز مطلبی پیدا نکردم که خیالم رو از ASUS راحت کنه.

میخواستم ببینم کسی Asus O!play HDP-R1 داره که به سینمای خانگیش متصلش کرده باشه و امتحانش کرده باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دیگه اپدیت جدید نیومد براش فکر کنم دیگه wd ولش کرد

خوب معلومه WD داره رو مدل جدیدش تمرکز میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

اطلاعات خوبی اینجا بود فقط من نتونستم اون نکته ای که دنبالش بودم رو پیدا کنم.
    من بین WD HD LIVE و Ausu O!play HDP-R1 گیر کردم و این گیر کردن سر این هست که من یک سینمای خانگی 5.1 دارم که میخوام از اون هم لذت ببرم ولی اونطور که خودندم WD HD LIVE تو همه فرمتها نمیتونه DTS رو اجرا کنه و مشکل داره ولی هنوز چیزی درباره Asus O!play پیدا نکردم (مطلبی نبود که بخونم). با یه نگاه به مشخصات دستگاه میشه دید که ASUS گزینه های بیشتری در Dolby داره که بارزترینش Dolbu TrueHD هست ولی توی عمل هنوز مطلبی پیدا نکردم که خیالم رو از ASUS راحت کنه.

میخواستم ببینم کسی Asus O!play HDP-R1 داره که به سینمای خانگیش متصلش کرده باشه و امتحانش کرده باشه؟؟؟
    بیشتر مشکل صدای dts مربوط میشد به ورژن قدیمی وسترن دیجیتال که مدل لایو این مشکل را تا حد زیادی حل کرده حالا اصلا در نظر میگیریم اصلا نتونه پخش کنه که اون هم با اتصال یک کابل اپتیکال از دستگاه وسترن به سینمای خانگیتون کامل برطرف میشه

11. این کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیشتر مشکل صدای dts مربوط میشد به ورژن قدیمی وسترن دیجیتال که مدل لایو این مشکل را تا حد زیادی حل کرده حالا اصلا در نظر میگیریم اصلا نتونه پخش کنه که اون هم با اتصال یک کابل اپتیکال از دستگاه وسترن به سینمای خانگیتون کامل برطرف میشه
    با سلام

بله با این کار مشکل عدم پخش حل میشه ولی صدای خروجی 2 کاناله است نه 5.1 .

با تشکر

13. 2 کاربر از saeid3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پی سی وورلد یک فاروم مرجع و معتبر هست و اطلاعاتی که در این فاروم قرار می گیره باید صحیح باشه ، اچ دی پلیر نسل اول وسترن از چیپ 863X سیگما استفاده می کرد که دو ضعف عمده داشت یکی سرعت پائین و دومی عدم ساپورت صدای DTS در واقع این چیپست به علت فرکانس پائین توانایی دیکود کردن همزمان 5/1 مگابیت صدا رو با 12 مگابیت تصویر رو دارا نبود . در نسل بعدی وسترن که به نام لایو شناخته می شه و این تاپیک داره در مورد اون بحث می کنه از چیپست 864X سیگما استفاده شد که با فرکانس 667 مگاهرتز به طور کامل توانایی ساپورت صدای DTS رو داراست . اصولا DTS به صورت استریو وجود خارجی نداره و می تونید با اطمینان کامل به سراغ تنظیمات آمپلی فایر دیکود کننده خودتون برید و مشکل رو در تنظیمات اون جستجو کنید .
    یعنی شما اگر تنظیم صدا رو روی دستگاه وسترن خود روی مود دیجیتال قرار دادید و از نرم افزار پایه 1.2.21 استفاده می کنید می تونید مطمئن باشید که تنظیم آمپلی فایر دیجیتال شما روی مود استریو هست و مشکل رو اونجا جستجو کنید .
    اکثریت اچ دی ریپ های موجود در بازار صدای DTS دارند و به شخصه صد و اندی فیلم رو با صدای DTS و تفکیک پنج کانال روی این دستگاه دیدم و حتی یک مورد مشکل در دیکود DTS روی این ست ندیدم .

15. 5 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام این WD HD LIVE ساخت کجاست چینی گه نیست هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •