فکر کنیم ...
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اوکی
پس اینطور که معلومه ایشون هم (آرش)
از خودش در میاره
وگرنه یه بچه هم میدونه کیفیت 8910 خفنه
ریویو نویسای ماهم ..............
پست قدیمی تر:
پست قدیمی:
پست جدید:
اگه آقا farhooode لطف کنن در مورد این قیمتا توضیح بدن ممنون میشم.من قضیه این نوسان قیمتارو تو این 3 تا پست نمیفهمم. تو پست اول شما 16 گیگ گرفتی 680000 ولی تو پست جدید قیمتش شده 740000.
راستی بچه ها می دونین اون غرفه که تو علائدینه و گوشی هایه سامی رو باسه تست ارائه می کنه امنیا اچ دی رو به گوشی هاش اضافه کرده؟
فیلم برداریش که تیک داشت البته جزئیات فرم کامل بود ولی تعداد فرمش تو سانیه کم بود و باعث می شد فیلم یه دست نباشه البته طرف گفت فیلم باسه تسته و cpu روش 400 و اصلیش 600 هست
اگه اینطور باشه گوشی از لحاظ سرعت توپه چون با همین cpu هم کلی سرعت داشت (البته به ستیو نمی رسهشوخی کردم) البته شاید 600 روش بزارن برسه ولی با این حال خیلی سریع بود (همونطور که می دونین این دو گوشی از سخت افزاره مشابهی استفاده می کنن و با اون چیزی که من دیدم و اینکه اون 200 از اصلش پایین تر بود که مقداره کمی نیست پس اجب سرعتی خواهند داشت این دو)
حمید جون من اولشو نفهمیدم خبری گفتی یا سوالی.....ولی اگه سوالی بود که بعله....خیلی وقته گذاشته چون من هر وقت میرم علائیدن یه نیم ساعتی باهاش ور میرم...
![]()
اولی که 16 گیگ بود قیمت خرید به من داد چون آشنا بود
قمیت های دیگه قیمت هیا مغازه های دیگست
توي شيراز من 8 گيگ را توي پاساژ ستاره بدون گارانتي 600 تومن ديدم!!!...
خوب 3 تا فیلم از مقایسه بین ایفون و امنیا hd در یوتوب پیدا کردم که به صفحه نمایشگر زیاد ربطی نداشت و بیشتر رو کارایی گوشی تکیه کرده از قبیل سرعت وب گردی , تاچ , کیبورد , محیط اینترفیس و ...
در ضمن فیلمایی که در مورد صفحه نمایشگر دیدم ... نتیجه گیری خودم این شد که ایفون بهترین عملکرد زیر نور افتاب رو داره ولی در محیط های بسته از همه مدلهای جدید سامسونگ مثل جت و امنیا 2 و پرو hd کم میاره .... مخصوصا وقتی که میخوای بشینی باهاش فیلم نگاه کنی و یک نفر زاویه دیدش روبرو نباشه ...
لینک فیلمهای مربوطه که به کارایی گوشی بیشتر تکیه کرده
اولی 10 دقیقست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این نزدیک 9 مین هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 27-08-2009 at 13:51.
سلام دوستان
من عضو جديد سايت هستم
تمام گوشي هاي n رو داشتم و الان هم i8910 دارم و خيلي خيلي ازش راضي هستم
از اين به بعد در خدمتتون هستم![]()
n97 هم داشتي
به نظرت كدوم بهتره n97 يا i8910
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)