کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش .. ایشالا مبارکت باشه. تو یک گوشی شما ، کیف مخصوصش نبود یعنی ؟!!!؟!
یه چنتا سئوال :
1 - کلا میشه دوستانی که تازه گوشی رو گرفتن یه توضیحی در مورد محتویات یک گوشی بدن که چیچی توش هست و چی نیست ؟ اینطور که معلومه الآن 2 ورژن جومونگی و بدون جومونگ ! تو بازار هست که تو مدل جومونگی کیف گوشی رو حذف کردن . آیا ورژن جومونگی که جدیدتر هست برتری هم نسبت به بدون جومونگ داره ؟ مثلا فیرمور جدیدتر یا .... ؟! ممنون میشم توضیح بدین
2 - بهترین فرمت تصویری که کوکی سایورتش کنه کدومه ؟ غیر از 3gp و mp4 منظورم هستش . آخه میخوام ویدیوهام رو کانورت کنم . تالا فکر میکردم wmv رو سایورت میکنه ولی ضدحال زد بم . یس فرمت تصویری با کیفیت صوت و تصویر عالی ، حجم هم زیاد مهم نیست .
3 - رفقای تهرانی لطفا بگن این یاساژ علاالدین شبا تا چه ساعتی باز هستش ؟ مهمه برام
![]()
چرا عزیز یادم رفته بود!یعنی تو مداحاتون اسمی از حاج رنوار نیست ؟؟؟؟؟![]()
حاج شیخ پوریا رنواریان تهرانی که سوالات شرعی رو جواب میدن!
![]()
![]()
(شوخی)
جفتشو فکر نمی کنم....آیا استار تم روش نصب میشه یا مثل کوکیه خودمونه؟
روش فرمت swf اجرا میشه یا نه؟؟
تو سایت های زیر دنبال برنامه های با رزولوشن 240 در 400 بگردید:راستی یه سایت توپ واسه برنامه و بازی واسه کوکی بدید.ممنون
mobile9.com
getjar.com
Last edited by Michael Ropy; 22-11-2009 at 20:21.
از ساعت 9 صبح تقریبا تا 9:30 شب
سلام جيگرسلام داداش .. ایشالا مبارکت باشه. تو یک گوشی شما ، کیف مخصوصش نبود یعنی ؟!!!؟!
نه ديگه عزيز نبود کيف ، ولی يارو ميگفت که از نمايندگی برامون هر 1 ماه يکبار کيف مخصوص گوشی های جديد رو ميارن ، قيمت خريدشون 7 و قيمت فروش 10 هست ، چون من گوشيمو از اینا خريدم باهام همون 7 حساب ميکنن!! ( فکر کرده من خرم ، ميخواد روم سوار شه مرتيکه ... ! )
خلاصه ، گوشيم فارسی داشت از اول روش و فعلا هم که از هيچ نظری مشکل نداره!
این هم سايت GSM که محتويات جعبه رو توش نوشته ، اما ننوشته که بايد کيف هم باشه اگر نه که کيف رو از تو حلق فروشنده ميکشيدم بيرون !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتویات بسته خریداری شده :
درون بسته تقریبا لوازمی که احتیاج دارید موجود است. هندزفری یک تکه ، کابل USB ، شارژر ، دفترچه راهنما و CD برنامه برای اتصال گوشی با کامپیوتر .
داداش کلا همه مغازه هاش بازن ؟ از یایین تا بالاش دیگه یا نصفه نیمه بازن ؟
لطفا سئوالم در مورد فرمت قابل یخش روی کوکی رم جواب بدید . مرسی
ویدیو: 3GP و MP4 با رزولوشن 240 در 400.لطفا سئوالم در مورد فرمت قابل یخش روی کوکی رم جواب بدید . مرسی
ممنون از دوستان ولی یه سوالمو جواب ندادید.
آیا روی کوکی مثل ویتوی فرمت های فلش swf پخش میشه؟؟
اگه نمیشه پس اون پوشه مخصوص این فرمت چیه؟
والا تا ساعت 9 که خبر دارم همه ی طبقاتش هستن
اما اگه میخوای ال جی بخری برو 2 تا جا
یکی طبقه ی همکف ته سالنه ،به نام ارتباط گستر بابک خیلی هم بزرگه فروشگاهش،قیمتش از جاهای دیگه یکم بالاتره،اما مطمئنه
یکی هم طبقه ی بالاش ،فروشگاه رسانه
اقا من ميخوام برای اولين بار تنظيمات GPRS رو برای ایرانسل رو این گوشی فعال کنم اما نميشه ، تاحالا کسی از GPRSاین گوشی استفاده کرده؟ ميشه راهنمايی و کمکم کنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)