تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 334 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما که تقریبا 1 ماه خودرو گرفتید معایب و مزایا میتونید بگید؟
    یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست ؟
    وقتی تیبا مشکی را تحویل گرفتم و از در نمایندگی بیرون امدم دیدم کیلومتر شمار کار نمی کند. رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی بوده! بعد از اینکه از تعمیرگاه مجاز بیرون امدم متوجه شدم تیبا 3 تا محل جاسیگاری داره ولی خودرو من فقط یگ عد جاسیگاری داره و جای دوتاش خالی است ؟ با اینکه ماشین را شسته بودند ولی تمام درزها خاک رس کویر کاشان چسبیده بود ومعلوم بود مدت زیادی خاک خورده بود.از شتاب تو دنده 3و 4 خیلی راضی نیستم .(دوو ریسر مدل 93 من در این مورد از تیبا بهتر است).چسب بکار برده شده برای زه های بغل خوب نیست.کمک ها صدا میدهند که ظاهرا درسرویس اولیه باید درست شوند.اوایل هیدولیک فرمان کمی صدا میداد ولی حالا نه . لاستیک دور در اب بندی نیست.کولر بد نیست (روز اول نمیدونستم باید دگمه کولر را روشن کنم .فکر کردم خرابه باد گرم میزند)
    از نداشتن شیشه بالابر عقب و ریموت کنترل خیلی شاکی هستم.جای یک سی دی اموزشی درکنار کتابچه راهنما خالی است.
    با این قیمت فکر میکنم بهترین گزینه است
    Last edited by tiba-; 21-06-2011 at 09:31.

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و شتاب اولیه میتونید بگید؟
    توقع ندارم تو این مدت کم موتور ماشین پایین بیارید.وقتی حرکت میکنید به نظر ماشین خسته راه می افته یا نرم و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست اگر سوار شدین(ریو.206.L90.لیفان) ؟

ماشینی که من تحویل گرفتم نرم بود و شتابش هم بد نبود منتظرم ببرمش سرویس اولیه و مدت آب بندیش تموم بشه تا ببینم تو جاده و سرعت بالا چجوریه

در مورد مشکل صدای کمک فنر
    نمی دونم چرا ولی اکثر تیبا ها این مشکل رو دارن و صدایی مثه لق بودن چیزی از جلوی ماشین میاد که خیلی راحت حل میشه
    کافیه پیچ بالای کمک فنر رو سفت کنین دیگه صدایی نمیشنوین

درمورد جا سیگاری که دوستمون گفته بودن باید خدمتتون عرض کنم که ماشین فقط یه جاسیگاری داره که بین دو صندلی جلو قرار میگیره و دوتای دیگه جالیوانیه

کلا مقایسه این ماشین با 206 یا ماشینای مدل بالاتر درست نیست چون هم از نظر قدرت موتور و هم از نظر قیمت تفاوت دارن

3. این کاربر از glayolx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان تيبايي
    من ماشينم رو فروختم ولي توي اين 4 ماهي كه داشتم خيلي من رو اذيت كرد اميدوارم مال شما سالم باشه و چرخش براتون بچرخه و به اميد اينكه خودروسازان داخلي بيشتر به كيفيت و حقوق مشتري اهميت بدن.
    شاد باشيد.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یک سوال از کارکنان سایپا کاشان دارم .
    ایا خط رنگ پراید 111 در کاشان است؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ماشینی که من تحویل گرفتم نرم بود و شتابش هم بد نبود منتظرم ببرمش سرویس اولیه و مدت آب بندیش تموم بشه تا ببینم تو جاده و سرعت بالا چجوریه

در مورد مشکل صدای کمک فنر
    نمی دونم چرا ولی اکثر تیبا ها این مشکل رو دارن و صدایی مثه لق بودن چیزی از جلوی ماشین میاد که خیلی راحت حل میشه
    کافیه پیچ بالای کمک فنر رو سفت کنین دیگه صدایی نمیشنوین

درمورد جا سیگاری که دوستمون گفته بودن باید خدمتتون عرض کنم که ماشین فقط یه جاسیگاری داره که بین دو صندلی جلو قرار میگیره و دوتای دیگه جالیوانیه

کلا مقایسه این ماشین با 206 یا ماشینای مدل بالاتر درست نیست چون هم از نظر قدرت موتور و هم از نظر قیمت تفاوت دارن

از توضیح در مورد جاسیگاری ممنون ،بی جهت به بچه ها تعمیرگاه شک کرده بودم.ولی شتاب پراید مدل 79 هم از تیبا بیشتر است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از توضیح در مورد جاسیگاری ممنون ،بی جهت به بچه ها تعمیرگاه شک کرده بودم.ولی شتاب پراید مدل 79 هم از تیبا بیشتر است.
    .

جدی؟انقدر ماشین تنبله؟
    من ریو و L90 داشتم به خاطر یسری مشکلات مدتی 111 دارم.با این توضیح شما یعنی از پراید هم کمتره!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

توجه شيرين كاري هاي جديد سايپا كاشان :
    ديروز با شماره تلفن 03614200093 كاشان تماس گرفتم و شماره ساخت ماشين و دادم جوابي كه به من داد: ماشين تحويل پيمانكار باربري شده و تا فردا به دستتون ميرسه . بعد به نمايندگي كهربايي تماس گرفتم ميگه ماشين مشكل فني داره و بايد فعلاً صبر كنين . مجدداً با كاشان تماس گرفتم كاشان ميگه اصلاً امكان نداره وقتي ماشيني تحويل باربري بشه دوباره ازش تست فني بگيرن يا مشكل فني داشته باشه . ولي امروز كه با كاشان و نمايندگي كهربايي تماس گرفتم همگي به اتفاق ميگن تيبا ها مشكل فني داره و فعلاً تيبايي فرستاده نميشه و بايد همچنان منتظر باشين. خدا به خير كنه معلوم نيست اين ماشيني كه بعد از دو سال و نيم مي خوان تحويل بدن چي از كار دربياد .

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و شتاب اولیه میتونید بگید؟
    توقع ندارم تو این مدت کم موتور ماشین پایین بیارید.وقتی حرکت میکنید به نظر ماشین خسته راه می افته یا نرم و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست اگر سوار شدین(ریو.206.L90.لیفان) ؟

من کاملا از شتابش راضیم....
    اصلا خسته نیست. دنده 1 فوق العادس... من با کولر هم که میرم ازش راضیم.
    دیگه خواهشا کسی از تنبلی نگه که مزخرفــــــــــــــــه...

درضمن قبلا بارها هم من. هم دیگر دوستان گفتن 3-4 زیاد جالب نست.

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

.

جدی؟انقدر ماشین تنبله؟
    من ریو و L90 داشتم به خاطر یسری مشکلات مدتی 111 دارم.با این توضیح شما یعنی از پراید هم کمتره!!!!!
    اصلا تنبــــــــــــــــــــــ ـل نیست....

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

10. این کاربر از free_rockboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پس تقریبا یه چیزی تو مایه پراید .پراید هم 1 و 2 خوبی داره اما تو 3 و 4 کند هست.جاهایه دیگه هم در مورد دنده 4 خوندم بودم که کند هست.

من نمیدونم این ماشین پس با چی مقایسه کنیم. با این حجم موتور

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من کاملا از شتابش راضیم....
    اصلا خسته نیست. دنده 1 فوق العادس... من با کولر هم که میرم ازش راضیم.
    دیگه خواهشا کسی از تنبلی نگه که مزخرفــــــــــــــــه...

درضمن قبلا بارها هم من. هم دیگر دوستان گفتن 3-4 زیاد جالب نست.

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

اصلا تنبــــــــــــــــــــــ ـل نیست....

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
    دوست عزیز امیدوارم تو اتوبان موقع سبقت گرفتن کم نیاره.من هم همون حرف شما را گفتم ولی با برداشت خودم.لطفا یکم مهربون تر( که مزخرفــــــــــــــــه...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •