دیشب بازی رو تموم کردم
کی بود می گفت بازی خیلی کوتاهه ؟ به نظرم با easy بازی کرده بوده
من که اصلا احساس نکردم بازی کوتاهه
شما تو بازی محیط کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی ، آبی رو خواهید دید ! دیگه بیشتر از این هم تنوع مگه میشه !؟
خیلی از بازی های FPS یه داستان سطحی رو می سازن اما این بازی یکی از نقاط قوتش بدون هیچ شکی داستان فوق العاده اش هست که چیزی نمی گم تا خودتون تجربه کنید
گرافیک بازی خوبه اما عالی نیست دلیل ساخت همچین گرافیکی که روی مرز حرکت می کنه اینه که بازی روی حالت مولتی پلیر بدون لگ اجرا بشه و اینکه روی کامپیوتر های بیشتری اجرا بشه اما پیشرفت های خوبی هم داشت مثلا ذرات آتش خیلی قشنگ کار شده
بزرگترین کمبود این بازی فیزیکش هست در حالی که Bad Company 2 تا حدی پیش رفته که میشه کامل ساختمون رو خراب کرد اما تخریب پذیری توی MW2 سطحی و از قبل تعیین شده هست که برای این عنوان ضعف بزرگی محسوب میشه
دست کارگردانان بازی رو باید بوسید ! به قدری کارگردانی صحنه ها زیبا هست که غرق در بازی می شید صحنه هایی از داستان که نمی گم ! به قدری قشنگ کار شده که شما رو تا مرز گریه کردن هم می بره !
موسیقی های بازی هم فوق العاده هستند در بعضی از صحنه ها که اتفاق هایی می افته (مربوط به داستان ) در واقع موسیقی نقش بسزایی روی تاثیر گذاری روی شما داره و من در یه سری از صحنه ها بازی رو ول کردم داشتم موسیقی رو گوش می کردم که منو سریع کشتن ! :دي نزاشتن حال کنیم !
صداگذاری ها هم که دیگه عالیه صدای داد و فریاد و مخصوصا Man's Down که من خیلی حال می کنم باهاش ! واقعا مبارزات رو هیجانی کرده صداگذاری شخصیت ها هم که بسیار بسیار عالی هست اما در بعضی موارد Lip Sync خیلی قوی نیست
در آخر هم تیتراژ بازی واقعا فوق العاده بود و ذوق هنری سازندگان رو نشون می داد
اگه از MW خوشتون اومده هیچ دلیل نداره دو برابر از MW2 خوشتون نیاد !
این بازی بهترین بازی FPS ای بود که بازی کردم
داستان 9.5
گیم پلی 10
گرافیک 8.5
موسیقی و صداگذاری 10
امتیاز کل 9.5