این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی کمپلت حافظه پرید خدودا یه گیگ برنامه و بازی روش ریخته بودم حالا راهی برای برگردوندنش است؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی کمپلت حافظه پرید خدودا یه گیگ برنامه و بازی روش ریخته بودم حالا راهی برای برگردوندنش است؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
-------------------
عجب!!
از کی تا حالا حافظهPhone memory یک گیگ شده که ما نمی دونستیم!!
با مستر ریست فقط حافظه Phone memoryپاک میشه که شامل شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که به هر دلیلی به اشتباه رو این حافظه نصب کرده باشی و اصلا ربطی به حافظه هارد و مموری کارد در صورت موجود بودن تو گوشی نداره
مگه اینکه شما به اشتباه هارت رو فرمت کرده باشی که فکر نمی کنم این کار انجام شده باشه
نه منظورم این بود که ی گیگ اطلاعات ازم پرید
که الان چک کردم دیدم جاشون عوض شده به قسمت دیگه ای رفتن ولی بازم چند تا برنامم پاک شدن البته زیاد مهم نبودن
من اینترتم باز همون مشکل رو داره سنت و رسیود داره ولی صفحه باز نمی کنه
(من خودم وایرلس دارم می خوام از طریق روتره وایرلسم با موب وصل شم )
آیدین جان درست می گه...
مستر ریست تنها حافظه تلفن رو به همراه تماس ها، پیام ها و غیره پاک می کنه. ربطی به دیسک سخت داخلی یا کارت حافظه بیرون نداره. نکنه هارد رو ناخواسته فرمت کردی؟؟؟
شاد باشین![]()
سلام من ان 97 گرفتم
الان آپدیتش v20 هست
میخوام گوشیو -- کنم لطفا راهنمایی کنید البته با آموزش -- و بگید گوشیمو آپدیت کنم یا نه؟
ستاره مربع 0000 مربع رو بزن و راحت با GPRS به v22 آپدیت کن.
اول اینکه خرید این 2گوشی اصلا توصیه نمیشه یا صبر کن N8 یا سامسونگ i8910
مشکلات N97:
1-کم بودن فضای درایو C که تو بهترین حالت با هارد ریست میشه 62 مگ
2-رم پایین (128 مگ)
3-CPU ضعیف (434 مگاهرتز)
N97 مینی مشکل شماره1 رو نداره چون NAND مموری اون بجای 256 مگ 512 مگ هست.
اما صفحه مینی تو نور آفتاب افتضاحه و قابل خوندن نیست.
باید تنظیمات روتر رو چک کنی.
سلام
من دیروز این گوشی را گرفتم ولی خیلی باهاش مشکل دارم.
1-چه جوری ویدئو های با فرمت flv را اجرا میکنه؟؟؟ برنامه ای مثل core player نداره؟؟؟
2-بعضی از ویدئو ها را شناسایی نمیکنه توی video &tv؟؟؟
3-gps و قطب نماش چه جوری کارمیکنه؟؟؟
4-این گوشی مثل n95 کدک نمیشه؟؟؟آخه ا اون این کارا کردم flv را خوند.
ممنون اگه کمکم کنید.
Last edited by masih eia; 05-07-2010 at 18:15.
شما اون 32 گیگ رو پرش کردی؟ : دی...........آخه درایو C به چع کاری میاد خدایی؟.........وقتی 32 گیگ حافظه داخلی داری میری روی C فایل ذخیره میکنی یا برنامه نصب میکنی؟.....همین کم مونده بود که بگن حافظه N97 کمه! : دیمشکلات N97:
1-کم بودن فضای درایو C که تو بهترین حالت با هارد ریست میشه 62 مگ
درایو سی گوشیم میگه جا نداره چیکار کنم وقتی میخوام آپدیت کنم پیغام میده جا نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)