تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 199 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من هم مثل بقیه داشبورد آخر رو نصب کردم و کپی خور شدن از بین رفت، حالا اگر فریمور LT+ 2 رو بریزم مشکل حل میشه ؟
    بعد از اینکه داشبورد جدید اومد هم باید یک بار دیگه داشبورد رو آپدیت و فریمور فلش کنم ؟ این LT+ 2 تا چه مدت میتونه با داشبورد فعلی بازیها رو اجرا کنه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان عزیز درود بر شما
    من خواهر زادم این ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده و ولی مشکلی که پیش اومده اینه که موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی دقیق نمی دونم چیکار کرده، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :
    Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
    Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13
    البته تو ساپورت سات ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
    من این فایل رو با نام :
    SystemUpdate13604USB
    که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد. من خیلی تو کار ایکس باکس نیستم ولی اگه دوستان راهنمایی کنند فک کنم بتونم درستش کنم البته اگه درست کردنی باشه. اگه لازمه بدم بیرون ممنونم میشم که بفرمایید که مشکلش چیه که ببرم بیرون.
    ضمنا موقع روشن شدن هیچ چیزی جز این صفحه نیست که با خود سیستم کاری بکنی .
    من خیلی وقته تو این سایت عضوم و خیلی بدردم خورده . از همه شما سپاسگزارم برای خدمات خوب تون
    منتظر کمک و راهنمایی دوستان عزیز
    همیشه پیروز و پاینده باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

آپدیت داشبورد xbox من 2.0.12625.0 بود ، و بعضی از بازی ها رو به خاطر ضعف نمی گرفت ، مثلhalo،AC:brotherhood و..... DVD فیفا2012رو گذاشتم که انگار به آپدیت نیاز داشت ،خودش آپدیت رو آورد اما نصف ه که شد متوقف شد و گفت cd آپدیت رو قرار دهید ....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو می بینم فقط و نه میشه بازی کرد و نه آپدیت ، من مطالعه کردم تاپیک رو ، هر کسی نسبتا اشاره کرده اما جوابی درست درمون ندیدم !

بهترین نتیجه که تا الان گرفتم این بود که یا Lt2 کنم یا یه آپدیت جدیدی هست که داره میاد و نیاز به باز کردن درب xbox نیست

حالا دوستان وارد اگه لطف کنن دقیق تر و مستند راهنمایی کنن ممنون میشم !

Last edited by ALI.ARB; 06-11-2011 at 14:41.

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

آپدیت داشبورد xbox من 2.0.12625.0 بود ، و بعضی از بازی ها رو به خاطر ضعف نمی گرفت ، مثلhalo،AC:brotherhood و..... DVD فیفا2012رو گذاشتم که انگار به آپدیت نیاز داشت ،خودش آپدیت رو آورد اما نصف ه که شد متوقف شد و گفت cd آپدیت رو قرار دهید ....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو می بینم فقط و نه میشه بازی کرد و نه آپدیت ، من مطالعه کردم تاپیک رو ، هر کسی نسبتا اشاره کرده اما جوابی درست درمون ندیدم !

بهترین نتیجه که تا الان گرفتم این بود که یا Lt2 کنم یا یه آپدیت جدیدی هست که داره میاد و نیاز به باز کردن درب xbox نیست

حالا دوستان وارد اگه لطف کنن دقیق تر و مستند راهنمایی کنن ممنون میشم !
    دوست من درایو شما فلش به استوک شده و دیگه دیسک کپی نمیشناسه برای همین دیگه از دیسکهای کپی قادر به ادامه نصب آپدیت نیست شمانصب آپدیت داشبورد 13599 رو (چون رو فیفا این ورژن هست ) از طریق فلش امتحان کن اگر نشد باید حتما LT2 بریزی بعد با همون دیسک آپدیت رو ادامه بدید.

موفق باشی

5. این کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cj-afshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تابستون سال گذشته کنسولو دادم بیرون تا lt بریزم و الان نمیدونم ltیا lt2 دارم.حالا برای اینکه یه بازی جنگی جدید که نمی تونم اسمشو بگم بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنم.جالا اگه این آپدیت اکتبر 2011 رو بریزم مشکلی پیش میاد یا نه؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

خــب LT2 مهر ماه اومد فکر کنم !

و برای اجرای همه بازیهای جدید از جمله Battle Field 3 و COD : MW3 و .... باید ال تی 2 بزنی !

پس باید ببری آپدیت کنن برات : دی

8. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

من از تابستان تا حالا کنسول و آپدیت نکردم
    دیروز pes 2012 گرفتم بالا نمیاره ! ... این بازی نیاز به آپدیت داشبورد یا غیره ... داره ؟؟؟؟

الان بازیهای assassin brotherhood , NFS hot pursuit , خیلی راحت اجرا میکنه مشکلی نداره
    نمیدونم کدوم ورژن و ریخته رو دستگاه ... حقیقتش سر از این LT اینا در نمیارم الان جدیدش کدومه؟
    pes 2012 نیاز به آپدیت داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ای کاش کسی هم به داد من می رسید
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه :
    من خواهر زادم یک دستگاه ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده ولی مشکلی که پیش اومده اینه که اخیرا موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی ، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :

Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
    Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13
    البته تو ساپورت سایت ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
    من این فایل رو با نام :
    SystemUpdate13604USB
    که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد.

تا دستگاه روشن میشه یه صفحه سیاه با اون کد میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
    سپاسگزارم دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.چند روزه یه xbox 4g slim گرفتم.از کجا میتونم بفهمم که LT+2 هست یا نه؟
    اگه آپدیت 13604 یا همونی که قراره 4 آذر بیاد رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟(کپی خور و....)
    Last edited by Raminrt_2006; 08-11-2011 at 17:15.

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.چند روزه یه xbox 4g slim گرفتم.از کجا میتونم بفهمم که LT+2 هست یا نه؟
    اگه آپدیت 13604 یا همونی که قراره 4 آذر بیاد رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟(کپی خور و....)
    دوست من برای اینکه بفهمی LT2 هست یکی از بازیهای زیر رو آزمایش کن اگه اجرا کرد LT2 داری
    Call of Duty: Modern Warfare 3
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Goldeneye 007 Reloaded
    Forza Motorsport 4
    Gears of War 3
    Batman Arkham City
    ریختن آپدیت 13604 هیچ امکانی اضافه نمیکنه و نیازی هم به ریختنش نیست. با یکی از دیسکهای جدید به 13599 آپدیت کن دوست من... آپدیتی که قرار بود 4 آذر 25 نوامبر بیاد فعلا تاریخ عمومی شدنش تغییر کرده . معلوم نیست کی بیاد ولی باحتمال زیاد چون داشبورد اصلی هست 14448 البته ورژنش هم یحتمل عوض میشه قطعا مشکلاتی واسه کپی خورینگ LT2 ایجاد خواهد کرد .

البته تو ساپورت سایت ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
    من این فایل رو با نام :
    SystemUpdate13604USB
    که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد.
    تا دستگاه روشن میشه یه صفحه سیاه با اون کد میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
    دوست من دستگاه شما کپیخورش پریده و چون آپدیت روی دیسک 13599 بوده و ناقص هنوز روی کنسولت هست با فلش آپدیت جدید 13604 ادامه نمیده باید دوباره کپیخور بشه و با همون دیسک ادامه بدید ....

این مشکل فکر کنم 70 80% کنسولهارو گرفتار کرده
    Last edited by yadam.nemiad; 09-11-2011 at 08:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •