سلام دوست عزیز. بله احتمالش هست که خراب بشه و دیگه نتونی از اون پین استفاده کنی. با زنجیر بازکن راحت تر پین رو در می آوری.
سلام دوست عزیز. بله احتمالش هست که خراب بشه و دیگه نتونی از اون پین استفاده کنی. با زنجیر بازکن راحت تر پین رو در می آوری.
این کار خیلی سخته.
بیشتر از اون چیزی که فکرش و بکنی سخته.
استقامت بالایی میخواد.
در ضمن 10 متر دوچرخه سواری توی گردنه های سربالایی مثل 1000 متر روی کف میمونه.
اگه استقامت بالایی داره انجامش بده.
اینم ری-ووی ی من در سایت سایکلینگ فروم در مورد دوچرخه Gitane Fitz-Roy 10-T که من دارم و خیلی هم از اون راضی هستم:
http://www.cyclingforums.com/products/gitane-fitz-roy-10-t
Last edited by کاربر_P30W; 15-12-2010 at 09:24.
سلام دوست عزیز. این دوچرخه ی شما قیمتش در بازار چنده؟
اره دوست من همشون شبیه همن
نه بابا اون واسه زنجیرای دوچرخه معمولیه نه دنده ای
اره اقا خراب میشه شما باید پین رو در بیاری اونجوری زنجیر رو خراب میکنی
زنجیر واکن یه اچار مخصوص باز کردن زنجیره
البته اگه زنجیر باز کن نبود میتونی با یه میخ فولادی و انبر دست و چکش درش بیاری چین رو ولی باید خیلی خیلی احتیاط کنی چین بیرون نیاد کامل
درسته که سخته ولی میشه این کار رو کرد با تمرین و ممارست![]()
قیمتش حداقل 350 و حدکثر 410 هزار تومان هست در بازار که البته شرکت Gitane تا سال آینده این دوچرخه رو تولید نمی کنه.
درضمن دوستان یک چیز رو دقت کنند:
Gitane Fitz-Roy 10,20,30,40,10-T,Z,... با سری Gitane Fitz-Roy 1.0,1.1,1.2,2.0,3.0,... فرق دارند.
آها. اون وقت شما چند خریدید؟ بعد یه چیز دیگه مگه میشه بین قیمت یک چرخ 60 هزار تومان اختلاف باشه؟
من خودم 370 تومن خریدم؛
نه؛ قیمت Gitane FitzRoy 10 و Fitz Roy 10-t دوربر 350 تومان تا 370 تومان هست و قیمت Gitane Fitz Roy 20و FitzRoy 30 و Fitz Roy 40 از 370 تومان تا 410 تومان هست؛ اعداد 10,20,30 و 40 نمایانگر سایز دوچرخه هاست و اصولاً چیزی دیگری جز سایز آنها در تفاوتشان نمیشه دید. البته من تا همین قدر اطلاعات دارم و چیز بیشتری نمیدونم چون من یکبار Gitane Fitz Roy Z هم دیدم که چیز خاصی از اون نمیدونم.مگه میشه بین قیمت یک چرخ 60 هزار تومان اختلاف باشه؟
Last edited by کاربر_P30W; 29-12-2010 at 08:56.
خب مبارکه. از کیفیتش راضی هستید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)