منم چند روز قبل رام رو عوض کردم و a2 گذاشتم.
قبل از اون از j9 استفاده میکردم که بد نبود.
اینو هم باید مدتی بگذره ببینم از لحاظ باتری چطوره.
منم چند روز قبل رام رو عوض کردم و a2 گذاشتم.
قبل از اون از j9 استفاده میکردم که بد نبود.
اینو هم باید مدتی بگذره ببینم از لحاظ باتری چطوره.
Last edited by milad22; 01-02-2009 at 13:52.
چطوره خوب هست چه قد باتري نگه ميداره من كه الان گوشيم درست شده ولي تو اپديت قبلي كه نميشه گفت با رام فابريكه خودش 10 ساعت زوري نگه ميداشت اين skin هاشو از كجا باد بگيرم اگه سايت خوب ميشناسي معرفي كن ممنون
Last edited by farahzad; 01-02-2009 at 14:05.
سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
تا جایی که من فهمیدم امنیا روی حافظه ی فلش داخل خودش کلا 35 مگابایت فضای خالی داره , از اونجایی که برخی از نرم افزار ها حتما باید روی این حافظه نصب بشن و نمیشه اونها روی مموری کارت نصب کرد , آیا این ظرفیت کم مشکل ساز نیست ؟؟؟
آیا میشه این گونه نرم افزار ها رو روی اون حافظه ی 16 گیگی داخلی نصب کرد ؟؟؟
در ppc چیزی بنام محدودیت وجود نداره. پس لازم نیست گوشی هک بشه...سلام دوستان یک سوال داشتم آیا میشه این گوشی رو هک کرد مثل نوکیا
اتفاقا" داره دوست عزیز ...مثلا" تا هک نشه نمیشه بازیهای ان گیج روش اجرا کرد که هنوز ممکن نشده و شاید اصلا" نشه ..........
بازیای انگیج ؟؟ (سیمبین ؟؟؟ ویندوز ؟؟؟!!!)
اگر همچین کاری شدنی هم باشه راه انجامش هک کردن گوشی نیست ، کرک کردن برنامس . چون چیزی که نمیذاره برنامه های انگیج رو گوشیهای غیر نوکیا و غیر انگیجی اجرا بشه مهدودیت سخت افزار یا سیستم عامل نیست ، محدودیت تو برنامه های انگیجه !!!
دوستان براي اينكه صداي زنگ از اول زياد پخش بشه...ويواش يواش زياد نشه بايد چيكار كرد.........
اون گزينه ها را هم من تعقير دادم باز نشد
دوست عزیز ممنونم که جوابم رادادی
یه خواهش دارم جواب این سوال من رو بدید من را از گم راهی نجات بدبد
من رو گوشی ان 73 ام هزارو خرد ه ای مسیج دارم که نمی خوام انها را از دست بدم با این حال میخوام اونها را رو گوشی که میخوام بخرم بریزم از دوستان سوال کردم گفتن اگه گوشی مثل ان 96 بخری میتونی بعد هک مسجها رو به قسمت مربوطه خودش کپی بکنی مسجها با هما شمار ها وکیفیت رو اون سوار میشه حالا چون دلم این i900 و i8510 خوب گرفته میخوام یکی از اینها رو بخرم حالا موندم چکار کنم از یک طرف این دو گوشی چسبیده به دلم از طرف دیگر مسجهام برام خیلی مهمه![]()
دوستان عزیز , من یک ویدئو پیدا کردم که توش Widget جدید رو نشون میده , خیلی باحاله , حتما ببینید !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)