تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 146 از 288 اولاول ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,451 به 1,460 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا نمایندگی گفت نیاز به تعویضه همشه با اینکه هنوز ندیده بود ماشینو!

خلاصه الان تحویلش گرفتم شد 31 تومن. تو برگه فاکتور هم 12 هزینه اجرت زده صبح به من گفته بودن هزینه اجرت لازم نیست .

یه برگه هم دادن 12 13 مورد توش ذکر شده که شامل گارانتی نیست اجرت دریافت میشه از جمله همین لنت ! نکته دیگه اینکه ظاهرا جز موتور هیچی شامل گارانتی نیست! من 206 داشتم صفحه کلاجش اومده بود پایین 100 تومن هزینه ورداشت ایران خودرو تقبل کرد و شامل گارانتی بود اما سایپا دیسک و صفحه رو جزو گارانتی نداره با این همه تبلیغاتی که میکنه پا به پای ایرانیان در جاده ها و امداد و بهترین گارانتی

یه چیزدیگه اینکه دو ماه ماشین گرفتم صفر . تا حالا دو بار فیوز برق رسانی سوزنده! در راننده خراب شده قفلش ! آب روغن قاطی کرده! حالا هم لنت فردا هم خدا می دونه ممکنه چش بشه با 1300 کیلومتر کارکرد! ...

خیلی ممنون رفیق
    جسارت نباشه شما هر چی نمایندگی گفت که نباید قبول کنی !!!
    پول خواست بگیره ببر تعمیرکار ببیرون، خوبش به صد تا نمایندگی میارزه
    دیسک و صفحه که هیچی اجرت لنت رو هم نباید ازت میگرفته دقیقا مورد مشابه شما رو داشتم بدون هزینه عوض کرد گرچه مجبور شدم خودم دوباره تعویضشون کنم.
    بگذریم! ولی تجربه میشه که دیگه به نمایندگی ماشین رو ندی
    جزیی ها که مهم نیست تولید داخله و پراید. برا فیوزت ببین کدوم فیوزه یه برق کار با هزینه کم ردیفش میکنه
    درم همین طور
    ولی آب روغن دیگه چرا ؟
    راستی الان دستی رو تق چند میگیره ؟ چون اینا رگلاژ هم نمیکنن معمولا !
    موفق باشی

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

عزیزان اصولا چیزای مصرفی گارانتی نیست
    مثل همین لنت
    دیسک و صفحه هم دیسکش گرانتی داره ولی صفحه کلاچش نه چون مصرفی هست اگر کارت طلایی داشته باشی صفحه هم میره جزء گارانتی اجرت هم که همه جا میگیرن
    Last edited by 2299; 29-07-2010 at 12:59.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

جسارت نباشه شما هر چی نمایندگی گفت که نباید قبول کنی !!!
    پول خواست بگیره ببر تعمیرکار ببیرون، خوبش به صد تا نمایندگی میارزه
    دیسک و صفحه که هیچی اجرت لنت رو هم نباید ازت میگرفته دقیقا مورد مشابه شما رو داشتم بدون هزینه عوض کرد گرچه مجبور شدم خودم دوباره تعویضشون کنم.
    بگذریم! ولی تجربه میشه که دیگه به نمایندگی ماشین رو ندی
    جزیی ها که مهم نیست تولید داخله و پراید. برا فیوزت ببین کدوم فیوزه یه برق کار با هزینه کم ردیفش میکنه
    درم همین طور
    ولی آب روغن دیگه چرا ؟
    راستی الان دستی رو تق چند میگیره ؟ چون اینا رگلاژ هم نمیکنن معمولا !
    موفق باشی
    درسته با حرفات موافقم ولی چون من ماشین رو ساعت 6 صبح برده بودم پذیرش نمایندگی داستان از این قرار بود موقع پذیرش این که پذیرش می کرد گفت اجرت دریافت نمیشه فقط هزینه قطعه لنت با خودته! ولی موقع تحویل گفتن اشتباه کرده یه شاگرد بود نمی دونسته! خلاصه هیچی منم باشون بحثم گرفت گفتم اینطوری به من گفتن و... بعد بحث خیلی بالا گرفته بود مهندس ناظر نمایندگی اومد گفت این لیست چیزایی که اجرت دریافت میشه 12 13 مورد بود یادداشت شده تو قانون خودشون به اصلاح! گفت اگرم شک داری به هر نمایندگی تو کشور دوست داری زنگ بزن و ببین که لنت شامل گارانتی نیست و این حرفا! خلاصه هیچی دیگه پول زور دادم و الا می دونستم می خواند پول بگیرن ماشینو نمی دادم دست بزنن.

خدمت شما عرض کنم کیلومتر شمارم که رسید به 800 قفل در خراب شد و دیگه بسته نمی شد حالا تو اتوبانم بودم با سرعت بالا دره واس خودش باز بود! زدم کنار با لنگ درو بستم به طاق عقب گفتم فردا ببرم سرویس اولیه که همانطور که شما می دونی یه سرویس رایگان برای مشکلاتی که پیش اومده تا این کارکرد انجام میدند تا 1500 کیلومتر. فرداش که ماشین روشن کردم ببرم نمایندی فیوز راهنما سوزوند! که خودم فیوض رو خواسم چنج کنم تو راه اما از قضا هر فیوزی با ولتاژ معین شده می دادم می سوزوند! و اتصالی داده بود. خلاصه بردم ماشین نمایندگی بعد 5 6 ساعت تحویل دادنش .تو برگه ترخیص هم ذکر کرده بودن آب روغن هم قاطی کرده بود امروز!

درا هم گفتم رگلاژ کنن همون تو سرویس اولیه یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم اینکه کولر هم خراب بود باد داغ می داد کولر هم سرویس کردن .

حالا که فکر می کنم میگم شانس آوردم بیشتر این خرابی ها قبل از سرویس رایگان اولیه که تا 1500 کیلومتر هست خدا شکر اتفاق افتاد و گرنه یه نیم میلیونی افتاده بودیم خرج اگه الان اتفاق می افتاد البته بعید نیست فردا دوباره..
    Last edited by Ami R 940; 29-07-2010 at 16:44.

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

یا اتفاق عجیب!
    امشب ماشینو تو یه جایی که شیب نسبتاً کمی داشت پارک کردم و گزاشتم تو دنده 1 و دستی رو هم کشیدم بعد دستی رو خابوندم و ماشین شروع به حرکت کرد!!
    یعنی 1 ثانیه حرکت میکرد دوباره متوقف میشد 1 ثانیه بعد حرکت میکرد
    شک کردم از صفحه کلاجش باشه که کامل درگیر نمیشه واسه همین باهاش چندتا تیک زدم و هیچ مشکلی نداشت حتا بدون کلاجم تو دنده 1 یه ذره تیک میخورد ... یعنی صفحه کلاج مشکلی نداره!!
    به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    ممکنه پیستونا حرکت کنن ؟ آخه شیب انقدر زیاد نبود که بتونه پیستونا رو به حرکت در بیاره!!
    حتا اگه شیبم خیلی زیاد باشه ممکنه ماشین حرکت کنه ولی در حالتی که تایرها قفل باشن در حالی که تایرا خیلی راحت میچرخیدن

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یا اتفاق عجیب!
    امشب ماشینو تو یه جایی که شیب نسبتاً کمی داشت پارک کردم و گزاشتم تو دنده 1 و دستی رو هم کشیدم بعد دستی رو خابوندم و ماشین شروع به حرکت کرد!!
    یعنی 1 ثانیه حرکت میکرد دوباره متوقف میشد 1 ثانیه بعد حرکت میکرد
    شک کردم از صفحه کلاجش باشه که کامل درگیر نمیشه واسه همین باهاش چندتا تیک زدم و هیچ مشکلی نداشت حتا بدون کلاجم تو دنده 1 یه ذره تیک میخورد ... یعنی صفحه کلاج مشکلی نداره!!
    به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    ممکنه پیستونا حرکت کنن ؟ آخه شیب انقدر زیاد نبود که بتونه پیستونا رو به حرکت در بیاره!!
    حتا اگه شیبم خیلی زیاد باشه ممکنه ماشین حرکت کنه ولی در حالتی که تایرها قفل باشن در حالی که تایرا خیلی راحت میچرخیدن
    ببین اصلاً درستش اینه که وقتی ماشین رو روو به شیب پارک میکنی بذاری تو دنده عقب
    و وقتی پشت به شیب پارک کردی در دنده جلو قرار بدی

6. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

ببین اصلاً درستش اینه که وقتی ماشین رو روو به شیب پارک میکنی بذاری تو دنده عقب
    و وقتی پشت به شیب پارک کردی در دنده جلو قرار بدی
    شیب جوری بود که ماشین میرفت عقب حالا نمیدونم پشت به شیبه یا رو به شیب
    آخه شیب خیلی کم بود جوری که تایرای عقب اصلاً رو شیب نبودن و فقط تایرای جلو بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشيد پرايد من مدل 84 وقتي دنده 1 جا ميزنم با صدا جا ميره صفحه كلاجو تست كردم سالم بود به نظر شما اشكال از برنجيه يا.....

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شیب جوری بود که ماشین میرفت عقب حالا نمیدونم پشت به شیبه یا رو به شیب
    آخه شیب خیلی کم بود جوری که تایرای عقب اصلاً رو شیب نبودن و فقط تایرای جلو بودن
    یهو بگو نوک قله بودی دیگه!!

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

با عرض سلام وخسته نباشيد پرايد من مدل 84 وقتي دنده 1 جا ميزنم با صدا جا ميره صفحه كلاجو تست كردم سالم بود به نظر شما اشكال از برنجيه يا.....
    ممکنه
    ولی دنده برنجیا وقتی اشکال داشته باشن همون ابتدای حرکت اگه کلاچ یخورده گرفته باشی و گاز بدی قیژ قیژ تابلو و بدی از گیربکس میاد که البته این صدا به صفحه کلاچ و نیز تسمه کولر هم میتونه مربوط باشه

10. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..
    چرا بیشتر اوقات شیشیه ها از داخل بخار میکنه....حالا اگه بشه اسمشوبزاریم بخار..چون
    به طوری که دیگه مثلا توی حرکت و شیشیه هارو بدم پائین درست نمیشه...
    باید حتما تمیز کنم..
    البته طوری هست که بشه توی شب جلو رودید..ولی خوب اذیت میکنه شبا.....مخصوصا اگه جاده د. طرفه باشه..و راننده مقابل نور بندازه..
    اما به مرواگه تمیز نکنم بیشتر میشه و توی جاده...خیلی سخت میشه قتی نور میخوره..

مشکلش عادیه و برای همه اینجوره..
    یا برای من مشکل داره..؟؟

راه کار نداره...؟؟

حداقل هر دو شب اینجور میشه....

ماشین هم دمه در میزارم..!!

.................................................. ......................................

2....

ایا ممکنه یه سوئیچ ماشین پراید...
    یه درب یه پراید دیگه رو باز کنه و حتای روشن کنه...؟؟؟؟

ممنون از کمکتون..
    Last edited by docki_joon; 02-08-2010 at 00:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام..
    چرا بیشتر اوقات شیشیه ها از داخل بخار میکنه....حالا اگه بشه اسمشوبزاریم بخار..چون
    به طوری که دیگه مثلا توی حرکت و شیشیه هارو بدم پائین درست نمیشه...
    باید حتما تمیز کنم..
    البته طوری هست که بشه توی شب جلو رودید..ولی خوب اذیت میکنه شبا.....مخصوصا اگه جاده د. طرفه باشه..و راننده مقابل نور بندازه..
    اما به مرواگه تمیز نکنم بیشتر میشه و توی جاده...خیلی سخت میشه قتی نور میخوره..

مشکلش عادیه و برای همه اینجوره..
    یا برای من مشکل داره..؟؟

راه کار نداره...؟؟

حداقل هر دو شب اینجور میشه....

ماشین هم دمه در میزارم..!!

.................................................. ......................................

2....

ایا ممکنه یه سوئیچ ماشین پراید...
    یه درب یه پراید دیگه رو باز کنه و حتای روشن کنه...؟؟؟؟

ممنون از کمکتون..
    کولر میگیری ؟ مال اونه البته تو زمستون هم میشه یکم الکل بریز تو شیشه پا کن (ماشین نه، اونی که باهاش شیشه رو پاک میکنی ) دیرتر میشه چون کاملا جرم رو میگیره ولی کلا میشه!
    نه اگر از این جدید ها باشه(ضد سرقت ) امکان نداره حتی اگر این کلیدت بشکنه باید کلی پیاده شی بدی نمایندگی مرکزی برات بسازن!
    Last edited by fa13; 02-08-2010 at 06:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •