با سلام
دوست من خودش آموزشگاه رانندگی داره.
اطلاعاتم دقیقه
148.000تومن هزینه ثبت نام
5000کتاب
20.000واریزی چتد تا فیش به حساب دولتی
در صورت مردودی و دستور سرهنگ جلسه ای 13.200تومن
![]()
با سلام
دوست من خودش آموزشگاه رانندگی داره.
اطلاعاتم دقیقه
148.000تومن هزینه ثبت نام
5000کتاب
20.000واریزی چتد تا فیش به حساب دولتی
در صورت مردودی و دستور سرهنگ جلسه ای 13.200تومن
![]()
گواهینامه بین 15 تا 45 روز میاد. تا 1 سال هم محدودیت رانندگی دارید و خارج از شهر و تو جاده نمی تونید رانندگی کنید. البته اگر درست رانندگی کنید و پلیس نگیره مشکلی پیش نمیاد. ولی به هر حال اگر بگیرن فکر می کنم گواهینامتون باطل میشه
آقا من در روز 91/1/11 به 18 سالگی میرسم برم اسفند ثبت نام کنم می شه امتحان علایم بدم فقط به مونه به با افسر اونم بعد از عید برم یا باید صبر کنم بعد از عید ؟
نمیشه! شما از تاریخ 12/1/1391 مجاز به ثبت نام در آموزشگاه هستین و قبل از این تاریخ هیچ آموزشگاهی حق ثبت نام شما رو نداره.
شما باید 18 سالگی رو تموم کنین و وارد 19 سالگی بشین تا بتونین ثبت نام کنینآقا من در روز 91/1/11 به 18 سالگی میرسم برم اسفند ثبت نام کنم می شه امتحان علایم بدم فقط به مونه به با افسر اونم بعد از عید برم یا باید صبر کنم بعد از عید ؟
آقا یعنی چی من هفته ای یک بار میرم شهرستان و برمیگردم .
شما مطمئنید ، اخه نمیشه که .
این گواهینامه ها که میدن مدتش جند ساله هست ؟
درستش اینه: سال تولد + 18 = سالی که می تونید گواهینامه بگیرید. البته 1 روز بعد از روز تولدتون. یک مثال که بهتر بفهمید:
شما متولد 20/3/1374 هستید. 1374 + 18 = 1392. یعنی شما از تاریخ 21/3/1392 مجاز به ثبت نام در آموزشگاه هستید.
از خود آموزشگاه می تونید سوال کنید. گواهینامه 5 ساله هست. از تاریخ صدوری که روی گواهینامه خورده به مدت 1 سال محدودیت رانندگی دارید.
Last edited by MojiOS; 23-11-2011 at 12:09.
سلام ممنونم این قیمتها که گفتید مخصوص آموزشگاه رانندگی خودتون هس یا نه مال همه جا اصلا این قیمت ها از کجا اومده؟
سلام دوستان برای من sms امده که به علت یه مورد خلاف سنگین که گفته نشده چی هست میخوان گواهی نامه منو با پلاک ماشین رو ثبت و ضبط کنن !!! و گفتن که 1 ماه فرصت دارم که برم هم خودم رو معرفی کنم و هم پول چریمه رو بدم !!!
مگه آدم کشتم ؟ برای کسی امده از این sms ها؟
با سلام
والله من که ندیدم با اس ام اس به کسی اخطار بدن.
حتما از طرف کسی به صورت ناشناس اومده تا سر به سر بذارن.
شاید هم سیستم جدیده اخطارشون هست.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)