وقتی میخوام برم دالاران !
و میزنم .tele dalaran
این میاد ! ببینید
![]()
وقتی میخوام برم دالاران !
و میزنم .tele dalaran
این میاد ! ببینید
![]()
روی صفحه ی کنسول (Mangos.exe ) تایپ کن
account set addon username 2
مشکلت حل میشه
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دیتا بیست یا خوده منگوست ایراد داره ، البته 98% متله دیتابیسه که احتمالاً آپدیت های منگوس رو نریختی روش
ببین اگه آپدیتی داره بریز روی دیتابیست
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
شما از SQLYOG دیتابیسه Realmd و بعدش Realmlist رو دست کاری کردی ؟
احتمالاً 8085 رو کردی 3306 دوباره بکن 8085 درست میشه
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
چه ارروری میده کرش لوگتو با سرور لوگتو برام ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
لطفاً راجع به چیزهائی که نمیدونین نظر ندین من اینو بارها گفتم !!!
اگه پتچه ایشون به سرور نخوره یا مینویسه پتچت پائینه یا مینویسه بالاست اصلاً تو بازی نمیره ! که آنلاین یا آفلاین نشون بده !
اینی که میگی رو من اولین باره میشنوم
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
اگه اونجوری که گفتم مشکلت حل نشد باید پتچ لیچ کینگو نصب کنی که البته اونجوری که گفتم مشکلت حل میشه بازم اگه نشد و پتچه لیچکینگ نصب کردی نشد بگو تا بهت بگم چیکار کنی ، به یاهوی من هم میتونی پی ام بدی
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
شما باید برای ساخته اکانت پیجه سایتتو روی سیستمه هاست داشته باشی البته میشه تنظیم کرد که از جای دیگه هم بشه ولی امنیته سایتت بی اندازه پائین میاد
NET Framework 3.5
80 مگابایته نه 300 مگابایت
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
شما از SQLYOG دیتابیسه Realmd و بعدش Realmlist رو دست کاری کردی ؟
احتمالاً 8085 رو کردی 3306 دوباره بکن 8085 درست میشه
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
دیتا بیست یا خوده منگوست ایراد داره ، البته 98% متله دیتابیسه که احتمالاً آپدیت های منگوس رو نریختی روش
ببین اگه آپدیتی داره بریز روی دیتابیست
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
روی صفحه ی کنسول (Mangos.exe ) تایپ کن
account set addon username 2
مشکلت حل میشه
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
کرش لوگتو با سرور لوگتو برام ایمیل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوست عزیز ! من برای آنلاین کردن سرورم که بتونم با رفیقام بازی کنم به ترتیب به چه چیزهایی نیاز دارم !
البته اینم بگم که هاست رایگان هم دارم !
ممنون !
سلام
من یه سرور منگوس core : 8753 پچ 3.2.2 a دارم که دیتابیسش ytdb هست می خوام به 3.3.2 تغییرش بدم خود دیتابیس رو به core:9613 آپدیت کردم اما الان با یه مشکل مواجه شدم اونم اینه که سرور بالا نمیاد می خواستم ببینم خود منگوس رو هم باید آپدیت کنم ؟ اگر آره ! چه طوری ؟ ممنون دوستان.
سلام من سرور 3.3.2 راه انداختم و هیچ مشکلی ندارم هر کسی سوال داره می تونه بپرسه
منم این مشکل و داشتم شما باید با استفاده از مینی منیجر نوع اکانت خودت وعوض کنی و انو woltk کنی
نرم افزار NET Framework 3.5 آن زیپ شده 376 مگابایته نه 80![]()
آره باید یه core برای 3.3.2 پیدا کنی
جکه جالبی بود ، اینی که میگی رو با همون repack هائی که میگیری دانلود میکنی ؟
یه نگاه به این بکنی بد نیستبه معلوماتت اضافه میشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
با نرم افزاره NAVICAT یا SQLYOG به دیتابیسا وصل شو ، برو تو دیبی realmd بعد تیبله Realmlist بعد آی پی 127.0.0.1 رو به آی پی اینترنته سیستمی که سرور روشه تغیر بده بعد سیو کن و سرور رو ران کن
تو پوشه ی WOW تو فایله realmlist.wtf همون آی پی رو بزار و آنلاین شو
من اینو بارها تو این تاپیک گفتم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)