سلام به همه دوستان
من به تازگی یک کوون جی 3 خریدم و خیلی دوست دارم که تم های زیادی روش نصب کنم اما نمیدونم از کجا دانلود کنم و چطوری نصبش کنم اگر کسی این کار رو کرده من رو هم راهنمایی کنه!
خیلی ممنون![]()
سلام به همه دوستان
من به تازگی یک کوون جی 3 خریدم و خیلی دوست دارم که تم های زیادی روش نصب کنم اما نمیدونم از کجا دانلود کنم و چطوری نصبش کنم اگر کسی این کار رو کرده من رو هم راهنمایی کنه!
خیلی ممنون![]()
اينجا رو ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.......نظرتون در رابطه با j3 چیه ؟
بهترین پلیری که الان میشه خرید میخواد هر جای دنیا باشی بهتر از این نمیتونی پیدا کنی.
سلام
تو پلیرای کوان صرف نظر از قیمت تو ابعاد d2+ پلیر بهتری می شه گرفت؟با ابعاد بزرگتر سخت می تونم کنار بیام...![]()
i9,
افکت ورژن 3/ سبک تر/ نازکتر/اسپیکر مونو داخلی/اینترفیس بهتر/....
D2+
رم خور تا بعضی مدل های 32 گیگ sd micro وsd/ قایلیت نصب rockbox / تم ها و نرم افزار های بسار زیاد ساخته شده توسط یوزر ها/...
سلام دوستان گفته بودبد یه ریویو از j3 بنویسم. شرمنده 10 روزی سفر بودم نتونستم بنویسم حالا بدبختی اینکه امروز دیگه بالا نمیاد روی صفحه خطوط افقی قرمز خاکستری میندازه. لطفا کمک کنید فریم ورشم به آخرین ورژن آپدیت کردم درست نشد.
![]()
هارد ریست کن ببین درست میشه.
فرم ویر لینک زیر رو ریختی؟:
آخرین ورژن کره ایی
آخرین ورژن global:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه از ایران خریدی و درست نشد ببر امرتات خدمات خیلی خوبی دارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=peaceful1;5271942]هارد ریست کن ببین درست میشه.
فرم ویر لینک زیر رو ریختی؟:
آخرین ورژن کره ایی
آخرین ورژن global:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه از ایران خریدی و درست نشد ببر امرتات خدمات خیلی خوبی دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Salam,j3 hard reset nadare , manam be version global update kardam karham mikard fekr konam harware , az namayandegiye emertat kharidam bebinim inhame az servisesh tarif mikonid chetoriye.
Ye khesaratam babate halgiri bayed bedan
![]()
[QUOTE=mngivechi;5273921]دوست من انقدر بد بین نباش.
من خودم پلیر گرفتم 6 ساعت نگذشت منهدم کردم بردم شرکت با کلی تعظیم و تکریم درست کردند و بعد یک روز زنگ زدند و رفتم گرفتم.
رفتار آدم هم خیلی تاثیر داره.
عزیز من امرتات به من هیچ ارتباطی نداره ولی پیش داوری اصلا صفت خوبی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)