شما بودجتون رو مشخص کنید تا ما بتونیم راهنماییتون کنیم!![]()
شما بودجتون رو مشخص کنید تا ما بتونیم راهنماییتون کنیم!![]()
کسی اونجا جواب نمیده...
ولی بزارین یه جور دیگه سوال بکنم که به اسم تایپیک بخوره
بهترین سیستمی که تا دو سال دیگه بهترین بازی ها رو اجرا کنه باید حداقل و یا حداکثر چه مشخصاتی داشته باشه(نه قیمت میخوام و نه چیز دیگه فقط سیستم برای بازی رو بهم بگین)
اتفاقآ جواب میدن شما نپرسیدی.اما فقط همین یه دفعه:
CPU: Phenom II X4 955 BE=150
MB: Asrock 870icafe=95
RAM: 2*2G Elixir 1333=50
VGA: EVGA GTX 560ti =340
HDD: Seagate 1TB 7200=67
DVD-RW: Liteon 24X=24
Power: Green 530aeu=65
Case: Green Magnum+ =46
Key+Mouse: Farssoo=30
Monitor: LG 2253TQ=195
SUM=1062
این سیستم حداقل سیستمی است که تا 2 الی 3 سال اینده بتونه تمام بازیها رو جواب بده البته با جزئیات بالا.
اول:دوستان لطفا بحث خارج از مطلب تاپیک نکنید...........
دوم:کلا سیستم های بر پایه Intel کیفیت بالاتری دارن.........
بله هیچ شکی نیست از عکس جناب Vioman هم مشخصه که همینطوره ولی هزینه ی بالاتری هم داره!که واسه ما بیچاره ها همون AMD کافیه!![]()
خب شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟
و اینکه ایا رم 4 گیگ خیلی عالیه یا اینکه 6 یا 8 بندازم و از نظر گرافیک بهتر از این هم هست و ایا ati بهتر از این انویدیا نیست؟
رم 4 گیگ برای الان واقعا عالیه،اما ممکنه تا یکی دو سال دیگه به ظرفیت بیشتر احتیاج پیدا کنید.............
در مورد VGA هم به نظرم در حال حاضر سری 6 Ati واقعا بهتر از انویدیا هستش...........
نظر شما کاملآ محترم.اما من کاملآ مخالفم.بسته به نوع کاربرد و بوجه مورد نظر در بعضی مواقع AMD بهتره و در بعضی مواقع Nvidia .شما هم لطفآ با مدرک و دلیل توضیح بفرمایید.شما اگر کارت های هم قیمت از این دو برند رو یه مقایسه انجام بدی خودت به نتیجه بهتری میرسی.برای مثال :
AMD 6850 VS Nvidia GTX 460
AMD 6870 VS Nvidia GTX 560
البته دیگه تو این تاپیک ادامه نده.خواستی یا تاپیک جدید براش بزنیم.یا خصوصی ادامه بدیم.
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
اول: من هم به این دوستمون تذکر دادم.اما بعضی مواقع چاره ای نیست.به هر حال از تذکر بجای شما تشکر میکنم.
دوم:حرف شما در حالت کلی کاملآ تائید میشه.اما یه نگاه به بوجه مورد نظر و ارائه حداقل ها میتونه شرایط رو عوض کنه.
دوستان با سلام
ببخشید سیستم مورد نیاز FEAR3 رو میخوام
این سستم من هست ولی انگار سیستم تو آخرین حد گرافیکی تو ویندوز7 کم میاره حدود 20-29 فریم بیشتر نمیده چیکار کنم
راستی یدفعه در حین بازی ALT+TAB رو گرفتم اومدم دمای گرافیک رو دیدم شده 90 درجه ولی دور فن روی 35 درصد مونده بود وتغییری نمیکرد مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟؟
یعنی اینقدر این بازی سنگینه ؟؟؟
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER GREEN 535A
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
نه طبیعیه کیستون کولینگ مناسبی داره مشکلی نداری!در ضمن سیستم مشکلی نداره عالیه احتمالا مشکل از بازیه برای اطمینان ورژن بایوس و کارت گرافیک رو آپدیت کنید!کرک بازی هم کنترل کنید اگه درست نشد کسانی بودن که مشکل شما رو داشتن و با برنامه Game Booster مشکلشون حل شده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)