برای فروش در کشور ژاپن![]()
![]()
خداییش خیلی باحالی کلی خندیدم
سل به معنی فروشو با s مینویسن نه c
روزمونو شاد کردی دوست عزیز موفق باشی
برای فروش در کشور ژاپن![]()
![]()
خداییش خیلی باحالی کلی خندیدم
سل به معنی فروشو با s مینویسن نه c
روزمونو شاد کردی دوست عزیز موفق باشی
عذر میخوام دوستان من اشتباه کردمشبا پست میدم دیگه چشامون درد میگیره دقتمون کم میشه.
عذر خواهی میکنم و خوشحالم تونستم کسی رو شاد کنم.
سلام شیدا جون الهی دور... بگرد.... عزیزم
برای اینکه فایلهات رو از گالری مخفی کنی و از دست رس افراد فوزول دور نگه داری یه روش ساده نشونت میدم برو حالشو ببر
با برنامه xplore وارد درایو Mass Memory بشو بعد یک پوشه اونجا هست به نام My Video در برنامه xplore تنظیمات رو درست کن Show Hiden Files رو بزن و وقتی وارد My Video شدی یه پوشه مخبی هست وارد اون شو بعد داخل اون یه پوشه هست به نام T و داخل T 2 تا پوشه هست فایلهات رو کات کن داخل ابنها و دی گر هیچ
تشکر یادت نره البته به خاطر قربون صدقه ها
بابا کلوپتون خیلی یخ شده ها یکی بیاد یه موضوع عنوان کنه
یادم نمیاد زمان ما اینجوری بوده باشه
دوست من فکر کنم بهترین موضوع همین قضیه --- گوشی باشه ....
میخوام ببینم الان هنوز فعاله یا نه ...؟ چون یه زمانی در بعضی از مناطق هر 6 شبکه رو صاف میگرفت ... الان اوضاش چه جوریه ..؟ واسه زمان جام جهانی بدجوری لازم میشه ...
بله من همچنان 6 تا کانال را با کیفیت خوب در اکثر مناطق تهران میگیرم![]()
![]()
خبر جالب که شنیدم البته مطمئن نیستم ، اینکه ظاهرا ----T در استان سمنان هم راه افتاده و خوب این یعنی که ----H هم به راحتی میتواند راه اندازی شود.
سلام دوستان
چند روز پیش یکی از اشنایان با هدف اینکه کمی اطلاعات بیهوده رو حذف کنه و از بین ببره تا گوشیش خلوت تر شه, 3 الی 4 گیگ اطلاعاتی رو که نمیدونسته چیه پاک کرده,حالا وقتی میخواد فیلم یا بعضی اهنگ ها رو باز کنه اصلا باز نمیشه و کنارش یه علامت تعجب هست -و انگار این فیلم ها یه شورت کات به اون اطلاعات به ظاهر نا معلوم بوده...
خلاصه من هم بهش امید دادم که بتونم واسش کاری انجام بدم
حالا بفرمایید هیچ برنامه یا راهی وجود داره که بشه اطلاعات رو بازیابی کرد؟؟
بعد از اون مورد بهش گفتم هیچ داده جدیدی روی گوشیت نریز تا بشه بازیابیش کرد.
دوستان دوست من تعمیرکار موبایل هست و میگه خیلی بی کیفیت هست هر کسی داره بگه نصبت به 95 چه طوره .
كاملا اشتباه به سمعتون رسوندن
منظورتون چیه و آیا شما دلیل خاصی دارید من اهواز هستم و اکثر سال گرمه شاید به گرما حساسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)